yok canım düşünmüyom yaaa belki ilk zamanlar ama uzak sayılır yaaa 30 saat falan sürer yol arabayla daha kısa olur belki de park yeri sorunu var heralde otobüsle gidip gelicem servis kullanamıcam zaten akşam erken çıkcambenimki manual ya. belki bende alırım elektrikli. sen öğlen arası gidicenmi eve
bende aldım daha gelmedi evet tek yonlu bunların cift yonlusude var 750 tl
ben 230 aldım
ben öğlen gidicem eve. akşamda 3.5 da çıkacam. en geç 4 te evdeyim
güzelmiş karakız yaa keşke baştan alsamışım yaa lansinoha da verdimdi zaten 42 mi ne çok vakit kaybı ve kolum ağrıyo yaaa
ben de 4te çıkıcam sanırım 4.5 da evde olurum da öğlen bilmiyom yaa zor olur gibi geliyoo evde yarım saat anca durabilirim emzirip çıkarım eyvahedigeldismile
kararsızım akannehir
ay sorma canım bende başlarda manuel kullandım sona doğru bunu aldım işyerınde olmuyo manuel kolum kopuyodu valla ama bu güzel fıyatıda uygun
evet yaa uygunmuş bi pts deniim de olmadı ben de sipariş veririmay sorma canım bende başlarda manuel kullandım sona doğru bunu aldım işyerınde olmuyo manuel kolum kopuyodu valla ama bu güzel fıyatıda uygun
canım ben de yarım saat durabilcem evde ama değer ya. gider gelirim ben
güzelmiş karakız yaa keşke baştan alsamışım yaa lansinoha da verdimdi zaten 42 mi ne çok vakit kaybı ve kolum ağrıyo yaaa
ben çıkıyom. cadaloz simit yemiş yine. susamlarını gördüm.
allahım sen baa sabır ver. nelerle uğraşıyom ya. sütüm kesilmese bari.
şimdi de öbür odaya gittim. ayaklarım yanına gitmememk için direniyo resmen.
anam kız kucamda uyuyodu yeni bıraktım yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?