2009 Kasm Anneleri

benimki manual ya. belki bende alırım elektrikli. sen öğlen arası gidicenmi eve
yok canım düşünmüyom yaaa belki ilk zamanlar ama uzak sayılır yaaa 30 saat falan sürer yol arabayla daha kısa olur belki de park yeri sorunu var heralde otobüsle gidip gelicem servis kullanamıcam zaten akşam erken çıkcam
sen?
bende aldım daha gelmedi evet tek yonlu bunların cift yonlusude var 750 tl
ben 230 aldım

o çokmuş beee kafamçokkarıştı veremem o kaaa

güzelmiş karakız yaa keşke baştan alsamışım yaa lansinoha da verdimdi zaten 42 mi ne çok vakit kaybı ve kolum ağrıyo yaaa

oğluma masal jitabı aldııım. ya bide sizin bebişler ellerini uzatıp bişey mi tutmaya çalışıyolar.
benimki yapamıyo ya öyle bişey

ben öğlen gidicem eve. akşamda 3.5 da çıkacam. en geç 4 te evdeyim

ben de 4te çıkıcam sanırım 4.5 da evde olurum da öğlen bilmiyom yaa zor olur gibi geliyoo evde yarım saat anca durabilirim emzirip çıkarım eyvahedigeldismile
kararsızım akannehir

güzelmiş karakız yaa keşke baştan alsamışım yaa lansinoha da verdimdi zaten 42 mi ne çok vakit kaybı ve kolum ağrıyo yaaa

ay sorma canım bende başlarda manuel kullandım sona doğru bunu aldım işyerınde olmuyo manuel kolum kopuyodu valla ama bu güzel fıyatıda uygun

ben de alcam masal kitabıı zemuszemus
bi tane çıngırağı var gözünün içine sokup duruyoz tutturmaya çalışıyoz

ay sorma canım bende başlarda manuel kullandım sona doğru bunu aldım işyerınde olmuyo manuel kolum kopuyodu valla ama bu güzel fıyatıda uygun
evet yaa uygunmuş bi pts deniim de olmadı ben de sipariş veririm
canım ben de yarım saat durabilcem evde ama değer ya. gider gelirim ben

nerden nereye gitcen?arabayla mı otobüsle falan mı?
benim ulus dikmen arası otobüs hemen gelse sorun yok da onu beklerken zaman kaybederim
bi de arabayla gitsem otoparka koymam gerek o konuda da kararsızım :sinifsinif:

geldi cadıııı. allahım yüzüne bile bakmak istemiyorum. napcam ya ben.
gitse bari bian önceee :bbo:

ben çıkıyom. cadaloz simit yemiş yine. susamlarını gördüm.
allahım sen baa sabır ver. nelerle uğraşıyom ya. sütüm kesilmese bari.
şimdi de öbür odaya gittim. ayaklarım yanına gitmememk için direniyo resmen.

delimi neee ne simit yiyip yiyip geliyo bee :roflol:
allam ne insanlar var yaa
akşama kocana duygu sömürüsü yapmayımı planlıyo acaba

karakızz+, kenyaa, nagieymen, peluse, reyhan222

pişt neen yazmıyonuz hatınnaaa

naberin hatunlar çok özledim ama ev işi bebeği halldedip gelemiyorum gelen gidenim çok oluyor şimdi anem gelip bebişi aldı yan binada oturuyolaryaa duramıyolar onsuz çocuk acayip sosyal olucak konuşmaya felen bayılıyo kerataa bende başlarda alamamıştı bebeği ya lektrikli pompa almıştım çokta memnun kaldım bi arkadaşada yoladım oda kullandı menun kaldıı 130 almıştık bende işimolunca sağıp anneme verrim bakar bebişi dünden razı zatii

anam kız kucamda uyuyodu yeni bıraktım yerine

ben de uyuttum karnımı doyuruyom bugün keyifsiz yaa gazı var ağlayarak uyandı şaşırdım kaldım kucama aldım hala ağlıyo karnı tok olduunu dşünüyodumm emzirdim ağlıya ağlıya mafoldumbenemdi meğer ne gaz varmış yaa patır patır döküldü bi de kaka yaptı rahatladı sonraa

ben gldim dok gitmiştik kızımın amipi geçmedi makatan ilaç verecez inşalah bununla atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…