2009 Kasm Anneleri

özledim kız senii :1hug:
ben de ya bişey yiyip içerken giriyom ya da bebiş uyuynca dinlenme maksatlı zemuszemus
o zaman da işler kalıyo :jeyyar:
oh ne güzel annen yakınında çok şanslısın vallaa
benim de annem pazar gelecek bebişe bakacak ama keşke biraz daha önce gelebilseydi beray tanımayabilir annemi en son 40 günlükken gelmişti çünkü
gerçi o zaman da uyum sağlamıştı gece annem koynunda falan uyutmak zorunda kalmıştı gazı vardı bi keresinde itiraz etmemişti yumurcak bakalım şimdi napcak

karakızz+, kenyaa, nagieymen, peluse, reyhan222

pişt neen yazmıyonuz hatınnaaa

cnm ben bugünü oğluma ayırdım okuyorum kaçıyorum
ama şimdi uyudu bebeğim kız teyzesi gün geçtikçe tatlanıyo bu yiyiveresim geliyo kaydirigubbakcemile3
ama bu ay çok gazı var dün gazdan ememedi 2 çekiyo bir çığlık atıyo içim gitti ya

ben gldim dok gitmiştik kızımın amipi geçmedi makatan ilaç verecez inşalah bununla atlatır

ooff ne amipmiş yaaaa yaremciiimm geçmiş olsun ondan mı emmek istemiyomuş
ya siz çeşme suyuyla mı yıkıyodunuz ondan mı oldu acep bilmiyorumkismile

ayneeeen uykusunda ağlamaklı oluyo yaaa havalardan mı böle oldularkiii mafoldumben
ben de uyuyunca bişeyler atıştırırken oturdum uyanıkken gelmiyom zatiii

ayneeeen uykusunda ağlamaklı oluyo yaaa havalardan mı böle oldularkiii mafoldumben
ben de uyuyunca bişeyler atıştırırken oturdum uyanıkken gelmiyom zatiii

acaba ne zaman son bulacak bu gaz ya
bide benim oğlum misafir sevmiyo çünkü misafir olunca ben çocukla ilgilenemiyorum yada birileri kucağına alsın falan istemiyo
bide galiba büyüyolar insan seçiyo tanımadığına hiç konuşmuyo sadece bakıyo dün halasına dedesine hiç konuşmadı çocuk ohhhhhhhhhhh sefam olsun

dok amiptendir dedi emmek istememesi iştahı keiyomuş kulağı boğazı gögsünü dinledi her şey iyi dedi idrar tahlindede bir şey çıkmadı şu an iki bucuk aylık oldu 5.270 kilosu 60 cm15 günde 270 gr almış ya yavrum inşalah bu ilaçla kendine gelir halen emmiyor deli olacam ya

karakızz+, kenyaa, nagieymen, peluse, reyhan222

pişt neen yazmıyonuz hatınnaaa

canım benim misafirim gelecek temizlik yapıyom arada da sizi okuyorum.....pek yazmaya fırsatım olmuyo arada veletle ilgileniyom
beşiğinde etrafı izliyo 20 dk bakalım ne kadar sürecek....,
sıkıntıları olmayınca çok tatlı oluyo sıpalar.....

çok geçmiş olsun cnm ya
bu sıpalar büyüye ne kadar bizim ömrümüzden ömür gidicek
baksana azıcık bişeyleri oluyo içimiz gidiyo

sağol canımcım bende çok özledimopuyorumnanaktan beraycık unutmmaıştır annanesinii öyle bir bağ kuruyolarkii onlar tecrübelii torunda talı oluyorr geçmiş olsun gazımı var berayın biizmkinin kusması aynı bide şu bıngıldağın kapanması üstüne tuz biber ldu baş çevresi büydükçe sorun yok diiiiler amma korkmamak elde deill

genelde giriyorum yasdıklarınızı okuyup kaçıyorum konuları kaçırmış oluyorum hep

yermcim çokk geçmşş olsun bberraya şifa versin rabbim

ben geldim. yavrularimla gezdim geldim.:lepi:

Naz'im hic bisi yapmadi masallah. gider gitmez emzirdim, sonrada dolanirken uyudu. gerci yarim saat kuralini bozmadi ama olsun, en azindan rahat rahat biseyler yedik.

kocis sinirlerimi bozdu. biz avm deyken aradi, nerdesiniz bende geldim diye. sonra aldiklarimizi benim arabaya koymak icin anahtarimi aldi, vermeyi unutarak gitti.akannehir aradim getir diye, getirmis ama ben telefonu duymamisim. efendim niye duymamisim.

kirk yilin basi disari ciktim rezil ettin dedim.klava:

wannaaaa alkisalkisalkis bu alkışilar sana arkidişim eferın kıs sana
yalnız ilk gezmendede neler gelmiş başına -tatlicadiarzu-

canim, ben oglusda o kadar cok enerji sarfetmisim ki, simdi kiza hic kalmamis. yataginin basinda saatlerce ugrasacagima surda oturdugum yerde uyutuveriyorum. zaten ne yapsam topu topu yarim saat uyuyo.

bide dusunuyorum, oglusa gunduz kendi kendine uyumasini ogrettigimde 5 aylikti. gece ise 6 aylikti. demekki Naz'dan cok sey bekliyorum.bayanssulusmile

seni hayranlikla takip ediyorum canim, ama ben kasilamiycam valla.

wannaaaa alkisalkisalkis bu alkışilar sana arkidişim eferın kıs sana
yalnız ilk gezmendede neler gelmiş başına -tatlicadiarzu-

tesekur ederim canim.buyrunnnnnnnnn

yalniz dikkatini cekerim iki cocukla gezip geldim. hicde zor olmadi. ahh havalar bi isinsin.:jeyyar:

kocisler herseye karismasa olmaz zaten.klava:

sende durunun gelisimini kafana takip durma. yavrum neler atlatti, herseyin sirasi var.

onlar iki gune can ciger kuzu sarmasi olurlar, sen hic merak etme.kaydirigubbakcemile3

yakaladım nan seni:mymeka:
1.5 saat içinde niye dönmedin heeealsanaalsanasmile
ama aferin nazıma düzenini bozmamışalkisalkisalkis
düzeni bi babası bozmuşkötükedihüso

darksea, takma anacim ya. kendine yaparsin, kaynanana yine bisey olmaz.

öyle oluyo zaten o cadılara bişey olmuyo sadece bizim sinirlerimiz yıpranıyo
buu arada wannacım bu erkekler hep aynı aman ne çabuk sinirleniyolar ne var duymamışım teli dimi ama aaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

dok amiptendir dedi emmek istememesi iştahı keiyomuş kulağı boğazı gögsünü dinledi her şey iyi dedi idrar tahlindede bir şey çıkmadı şu an iki bucuk aylık oldu 5.270 kilosu 60 cm15 günde 270 gr almış ya yavrum inşalah bu ilaçla kendine gelir halen emmiyor deli olacam ya

onlar iki gune can ciger kuzu sarmasi olurlar, sen hic merak etme.kaydirigubbakcemile3

:lepi: :lepi:
inşallah wannam yaaa
ya ben kendi duygularımı hep arka plana atarım ne bilem evlat olunca daha da fazla hani onu özlücem falan da onnarı hiç düşünmüyom acaba ağlarmı ilk gün napar onu düşünüp duruyomm bilmiyorumkismile
bu hafta bir öğünü sağıp biberonla versem dedim ama tutturamadım bi türlü 3te emdi enson şimdi sağsam aslında ay bi de süt çıkmazsa diye korkumdan sağamıyom kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…