naberin hatunlar çok özledim ama ev işi bebeği halldedip gelemiyorum gelen gidenim çok oluyor şimdi anem gelip bebişi aldı yan binada oturuyolaryaa duramıyolar onsuz çocuk acayip sosyal olucak konuşmaya felen bayılıyo kerataa bende başlarda alamamıştı bebeği ya lektrikli pompa almıştım çokta memnun kaldım bi arkadaşada yoladım oda kullandı menun kaldıı 130 almıştık bende işimolunca sağıp anneme verrim bakar bebişi dünden razı zatii
karakızz+, kenyaa, nagieymen, peluse, reyhan222
pişt neen yazmıyonuz hatınnaaa
ben gldim dok gitmiştik kızımın amipi geçmedi makatan ilaç verecez inşalah bununla atlatır
cnm ben bugünü oğluma ayırdım okuyorum kaçıyorum
ama şimdi uyudu bebeğim kız teyzesi gün geçtikçe tatlanıyo bu yiyiveresim geliyo kaydirigubbakcemile3
ama bu ay çok gazı var dün gazdan ememedi 2 çekiyo bir çığlık atıyo içim gitti ya
ayneeeen uykusunda ağlamaklı oluyo yaaa havalardan mı böle oldularkiii mafoldumben
ben de uyuyunca bişeyler atıştırırken oturdum uyanıkken gelmiyom zatiii
ooff ne amipmiş yaaaa yaremciiimm geçmiş olsun ondan mı emmek istemiyomuş
ya siz çeşme suyuyla mı yıkıyodunuz ondan mı oldu acep bilmiyorumkismile
karakızz+, kenyaa, nagieymen, peluse, reyhan222
pişt neen yazmıyonuz hatınnaaa
dok amiptendir dedi emmek istememesi iştahı keiyomuş kulağı boğazı gögsünü dinledi her şey iyi dedi idrar tahlindede bir şey çıkmadı şu an iki bucuk aylık oldu 5.270 kilosu 60 cm15 günde 270 gr almış ya yavrum inşalah bu ilaçla kendine gelir halen emmiyor deli olacam ya
özledim kız senii :1hug:
ben de ya bişey yiyip içerken giriyom ya da bebiş uyuynca dinlenme maksatlı zemuszemus
o zaman da işler kalıyo :jeyyar:
oh ne güzel annen yakınında çok şanslısın vallaa
benim de annem pazar gelecek bebişe bakacak ama keşke biraz daha önce gelebilseydi beray tanımayabilir annemi en son 40 günlükken gelmişti çünkü
gerçi o zaman da uyum sağlamıştı gece annem koynunda falan uyutmak zorunda kalmıştı gazı vardı bi keresinde itiraz etmemişti yumurcak bakalım şimdi napcak
ahanda yakaladım.sempatiksalakcinni
1.5 saat içinde seni burda görmeyim bacaklarını kırarım oğa görekötükedihüso
bende niyetlendiydim güneşli hava diye
baktım kız esniyo uykuda vakti uyutmayı tercih ettim ve uyududa maşallah kızım
artık hep yatağına koyuyom cnm uyansa bile yine uyutup hopp yatağına
pes ediyo sonunda alışcak gibi sende ağlatmadan sürekli koymayı dene istersen alışır cnm en sonunda
wannaaaa alkisalkisalkis bu alkışilar sana arkidişim eferın kıs sana
yalnız ilk gezmendede neler gelmiş başına -tatlicadiarzu-
özledim kız senii :1hug:
ben de ya bişey yiyip içerken giriyom ya da bebiş uyuynca dinlenme maksatlı zemuszemus
o zaman da işler kalıyo :jeyyar:
oh ne güzel annen yakınında çok şanslısın vallaa
benim de annem pazar gelecek bebişe bakacak ama keşke biraz daha önce gelebilseydi beray tanımayabilir annemi en son 40 günlükken gelmişti çünkü
gerçi o zaman da uyum sağlamıştı gece annem koynunda falan uyutmak zorunda kalmıştı gazı vardı bi keresinde itiraz etmemişti yumurcak bakalım şimdi napcak
ben geldim. yavrularimla gezdim geldim.:lepi:
Naz'im hic bisi yapmadi masallah. gider gitmez emzirdim, sonrada dolanirken uyudu. gerci yarim saat kuralini bozmadi ama olsun, en azindan rahat rahat biseyler yedik.
kocis sinirlerimi bozdu. biz avm deyken aradi, nerdesiniz bende geldim diye. sonra aldiklarimizi benim arabaya koymak icin anahtarimi aldi, vermeyi unutarak gitti.akannehir aradim getir diye, getirmis ama ben telefonu duymamisim. efendim niye duymamisim.
kirk yilin basi disari ciktim rezil ettin dedim.klava:
darksea, takma anacim ya. kendine yaparsin, kaynanana yine bisey olmaz.
ooff ne amipmiş yaaaa yaremciiimm geçmiş olsun ondan mı emmek istemiyomuş
ya siz çeşme suyuyla mı yıkıyodunuz ondan mı oldu acep bilmiyorumkismile
onlar iki gune can ciger kuzu sarmasi olurlar, sen hic merak etme.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?