tesekur ederim canim.buyrunnnnnnnnn
yalniz dikkatini cekerim iki cocukla gezip geldim. hicde zor olmadi. ahh havalar bi isinsin.:jeyyar:
kocisler herseye karismasa olmaz zaten.klava:
sende durunun gelisimini kafana takip durma. yavrum neler atlatti, herseyin sirasi var.
yakaladım nan seni:mymeka:
1.5 saat içinde niye dönmedin heeealsanaalsanasmile
ama aferin nazıma düzenini bozmamışalkisalkisalkis
düzeni bi babası bozmuşkötükedihüso
öyle oluyo zaten o cadılara bişey olmuyo sadece bizim sinirlerimiz yıpranıyo
buu arada wannacım bu erkekler hep aynı aman ne çabuk sinirleniyolar ne var duymamışım teli dimi ama aaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
haa wannam unutmuşum beee ay ne güzel gezdiniz geldiniiiz süpeeeerr
canım çekti yaaaa
biz haftasonları kocişle gidiyoz ama hiç gezemiyomkiii boynumda beray oluyo zatiiii
babulineyi nasıl veriyonuz bu gün eczaneçimiz bizim için istanbuldan istetmişti aldım
opuyorumnanaktanzeytün canımcım yazdım sana msn den vallaha tarif edemedim sanırsam gene sen akşam müsait olunca cağrı yap bana kocişler telde konuşsun tarif etsin benim kociş senin kocişe evi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3deminden beri monolog yapiyorum.kafamçokkarıştı
deme yaaaa :gitme:ayyy annemle teyzem geldi nefes alıcam diye seviniyodum benim zilli yabancılamaya başlamış...onlara bakıp bakıp ağlıyo :)))))))
selam kızlar
benim oğlan bugün yine batırdı bilmiyorumkismile
sırtına kadar çıkmış bekletmediğim halde
bezden mi oluyo noluyo anlamadım -tatlicadiarzu-
iş başa düşünce yıkadım gerçi abisi biraz da olsa yardım etti
umarım hasta olmaz yaaa
selocaaaaaaaaaaannnn beni eski şbmden geri istiiler gııııııııı neadar sevündüümüü aanatamammm aaayyyhhh çok ii oldu buuu müjdeyi virem dedim eğer kesinleşirse suluhanda buluşuruz öğlenleri artık ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?