2009 Kasm Anneleri

canım yok takmayacam artık aldım bugun hepinizden dersimi ne bilim kafama takılıyo işte bazen tedırgın oluyorum aslında en nefret ettiğim şeydir karşılaştırma yapmak mafoldumben

haa wannam unutmuşum beee ay ne güzel gezdiniz geldiniiiz süpeeeerr
canım çekti yaaaa
biz haftasonları kocişle gidiyoz ama hiç gezemiyomkiii boynumda beray oluyo zatiiii

opuyorumnanaktanzeytün canımcım yazdım sana msn den vallaha tarif edemedim sanırsam gene sen akşam müsait olunca cağrı yap bana kocişler telde konuşsun tarif etsin benim kociş senin kocişe evi

kartanem canım hiç üzülme süt çıkarmı çıkmaz diye sen sağ evdeyken hergun bir tane sağsan gene yeter biriksin daha iyi.

yakaladım nan seni:mymeka:
1.5 saat içinde niye dönmedin heeealsanaalsanasmile
ama aferin nazıma düzenini bozmamışalkisalkisalkis
düzeni bi babası bozmuşkötükedihüso

valla evdede uyutucam saatte uyudu uyandi kucuk hanim. daha once ciktigimzda da fark ettim. hemen hemen ayni saatlerde uyuyakaliyo disaridada. yine az uyuyo ama uyuyo. simdi yine uyutmaya calisicam.sempatiksalakcinni

evet, babamiz bozdu duzenimizi.ohaoldumsmile

öyle oluyo zaten o cadılara bişey olmuyo sadece bizim sinirlerimiz yıpranıyo
buu arada wannacım bu erkekler hep aynı aman ne çabuk sinirleniyolar ne var duymamışım teli dimi ama aaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

di mi ya? duymadiysam duymadim.sempatiksalakcinni

benim kiz yemyesil kaka yapmis. kac gundur benim midem fenaydi, kizami gecti acaba?mafoldumben

kaynanam bi kere senin karnin agriyosa bebege gecer demisti. simdi ne zaman karnim agrisa aklim cikiyo gecicek diye. soktu aklima bisey cikmiyo simdi de.:umursamaz:

babulineyi nasıl veriyonuz bu gün eczaneçimiz bizim için istanbuldan istetmişti aldım

canim ya, sizinde gecmemis hala, gecmis olsun. biran once atlatir insallah.

babuline kutu ustunde sute karistirin diyo ama ben direk veriyorum. 1 cay kasigi veriyodum ama zeytin 2 ver dedi. simdi 2 veriyorum.

ya bu bebeler uykulari geldimi niye uyuyuvermezler.
benim kiz oluyomus uykudan. iki pis pis yaptim uyudu ama ille pis pis olucak. yoksa gozler cam.akannehir

ayyy annemle teyzem geldi nefes alıcam diye seviniyodum benim zilli yabancılamaya başlamış...onlara bakıp bakıp ağlıyo :)))))))

selam kızlar
benim oğlan bugün yine batırdı bilmiyorumkismile
sırtına kadar çıkmış bekletmediğim halde
bezden mi oluyo noluyo anlamadım -tatlicadiarzu-
iş başa düşünce yıkadım gerçi abisi biraz da olsa yardım etti
umarım hasta olmaz yaaa

deminden beri monolog yapiyorum.kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy annemle teyzem geldi nefes alıcam diye seviniyodum benim zilli yabancılamaya başlamış...onlara bakıp bakıp ağlıyo :)))))))
deme yaaaa :gitme:
inş benim kız öle bişe yapmaz çünkü annem pazar gelcek ben pts işe gitcemmm akannehir

olmaz yaa merak etmee
en fazla gaz ollur ohaoldumsmile

selocaaaaaaaaaaannnn beni eski şbmden geri istiiler gııııııııı neadar sevündüümüü aanatamammm aaayyyhhh çok ii oldu buuu müjdeyi virem dedim eğer kesinleşirse suluhanda buluşuruz öğlenleri artık ne dersin?

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayy çok özledim falla suluhan buluşmalarınııııı
gıı sen şube mi annamadıım eyvahedigeldismile

bu arada ben hala ist.dayım bu haftasonu geliom evimi ösledim yaww diet olayımda iice moka sardı açlık grevi yanı sıra deli gibi egzersiz yapsamda heçbi gram oynamii ilginçtir ne kadar yersem yiyeyim gene bi gram oynamii yengem dedi ki hiiiç tasalanma doğumdan sonra 7-8 ay sonra anca vermeğe başlar hızla verirsin şu an yeni doğurmuş gibisin sezeryanda öle olii dedi de eccük teselli buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…