2009 Kasm Anneleri

ebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişş çok özlediiimm gıı seniii olumunekankayizsmile
bende ösledim gııı opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayy çok özledim falla suluhan buluşmalarınııııı
gıı sen şube mi annamadıım eyvahedigeldismile
he falla vururuz dedikodunun gözüne gariii kıııss işte doğumdan önceki şb normalde geri dönüşte aynı yere vermiiler emme bağa özel istek ve yoğun talep varr sempatiksalakcinni

haaa ondan sebepp olumunekankayizsmile
senin gibi karuyu kaçırırlar mı heeeç kaydirigubbakcemile5

ufffffffffffffff ya bugün net çok yavaş kimseye bişey yazamıyom
geçmişi de okuyamıyom yaaa sinir oldum
zaten face de giremiyom
elim kolum bağlandı ya
bende yimemi yapım dedim bari bitti çok şükür

ebişim haftaya başlıyom işeee bilmiyorumkismile
anam geliceek
aynen beroş da eli ağzında sürekliii :ecrin_bebek:
şimdi uyuttum 1 saat uyusun biz yememizi yiyene kaa uyanmazsa uyandırıcüüün yoksam 5te hortluyo aklinialirimsmile

sonra uyandırdığına pişman olmayasın
sabah 5ide mumla ararsan sempatiksalakcinni Allah korusun tabi

SELAM KIZLAR NASILSINIZ;

gecen hafta 3 ay kontrolumuz vardı, pnomokok assını olduk.
3915 gr 54 cm olmusuz 600 gr almısız bu ay az dedi dr. mamayı kusuyor o yuzden vermiyorum dedim. reflusu de var o yuzden humana antireflu mama verdi gunde 60 cc ek veriyorum şimdi.

bu arada emmeye de basladı berk sonunda gunde 2-3 kere emziriyorum yarım saat emiyor sonra sağıyorum 30 cc daha cıkıyor tam boşaltamıyor yani henuz o yuzden sağmaya da devam ediyorum 4-5 ogunde sağdığımı veriyorum bir de ek mama. gaz sorunumuz pek kalmadı ama kaka yapmada zaman zaman zorlanıyoruz.

bu arada uykuları da sonunda geceye cevirmeyi basardık 15 gundur gunduz uyuyor gece gozleri cam gibiydi, mahfetti bizi valla.

2-3 gunde bir yıkıyorum ama kusmaları yuzunden boynundaki boğumlar silip yıkamaktan kızarık içinde ne yapmam gerekir oneriniz var mı?

bu arada dun el ve ayak izlerini cıkardık alcıya ortasında da resmi var cerceve içinde cok guzel oldu.

bir de bugun iyice coştu bana bak seninle konusuyorum der gibiydi cır cır aguladı:))
bizden haberler bugunluk boyle

hepinize sevgiler

ebişş gıı biz şincik buluşamıyok muuu:gitme:

maşallah berk e :) cnm 3. ay da aşı yok bildiğim kadarıyla ? bizim karta 4, ay da gitmemiz için not yazmışlar kafamkarıştı

cnm şu alçı izini nasıl yaptınız bende yapayım anlatırmısın

slm kızlar nasılsınız herkes iyi mi.
ya kızlar ya o kadar üzgünüm ki napcamı bılmıyorum.poyraz almıyo mememı.sağarak vermeye çalışıyorum ama yetmıyo mamada veriyorum.zaten bu duruma üzülüyoprum.komşumda geldi bugün sen alıştırdın dedi.böyle olur sütün gider dei.bende çok üzülüyorum sütümün gelmesı için neler yıyorum sağıyorumama napayım dedim...
yarımsaat uykuya daldım uykumda bile onu gördüm aynıseyleri tkrarlıyordu yaaa
yarın eşime elektriklı pompa aldırcam paraya kıyıp.manuelle 2 saatte bır sağmak çok zor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…