selam kızlar size bi sorum var
23 şubatta işe dönüyorum şimdidedn sütümü sağıp biriktirmeye başladım dondurucuya koyuyorum çınarıma 1 hafta annem bir hafta kayınvalidem bakıcak günde yanlız öğlenleri eve gelebilirim ve iş çıkış saatim 7 ne kadar süt bırakmalıyım onlara
bebekler kaka yapınca dışına çıkıyo ya o çamaşırları yıkkadım ama hala lekeler duruyo siz de demi öyle?
haklısın keşke benimki daha önce olsaymış şimcik daha büyük olurduya şaka bir yana aralarını çok açmasam diyorum birlikte büyürler
ama bir yanım kalk gidelim diyo bir yanım mok yeme otur diyo :roflol::roflol::roflol:
valla benimkinin gazi buyudukce azdi be canim. tamamen gecicek diye beklerken surekli aziyo.:sinifsinif:
eldiven sadece gece takiyorum, onuda kar basladi gece usumesin elleri diye.
haklisin, ikisi bi arada buyur ama yas farki bizim gibi cok oluncada ayri seviliyo be.opuyorumnanaktan
bebekler kaka yapınca dışına çıkıyo ya o çamaşırları yıkkadım ama hala lekeler duruyo siz de demi öyle?
millettt nabersiniz ayyy ben bugun evdeyim vdede ağırmı ağır misafirlerim var sempatiksalakcinni zeytün vede ipek böcüğü birde benim arkadaşım banu ve kızı derin
anneler kızlar toplandık :lepi:
onlar kızlarını uyutmaya calışıyo ben druyu uyuttum
normalde kac saatte bir emziriyosun canim?
mok ve kusmuk lekelerinin cogu maalesef kaliyo.:sinifsinif:
millettt nabersiniz ayyy ben bugun evdeyim vdede ağırmı ağır misafirlerim var sempatiksalakcinni zeytün vede ipek böcüğü birde benim arkadaşım banu ve kızı derin
anneler kızlar toplandık :lepi:
onlar kızlarını uyutmaya calışıyo ben druyu uyuttum
haklısın keşke benimki daha önce olsaymış şimcik daha büyük olurdu
ben araya fazla konulmasından yana değilim
ama sen bilirsin sen büyütecen becerüsün nan ben becerdim senmi beceremiycen a.sa.s
hııımmm ben kundak yapim ellerini çıkarıyo ama battaniyenin altına saklıyom ellerini
bi kellesi görüniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence 2 saatte bir 90cc kadar olmalı
korkarım mamada başlaman gerekir o kadar biriktiremezsen
yooooooooo bizim lekeler çıkıyo heç bişe kalmıyoa.s
bu kar kisda iyi gelmisler valla. hadi iyi kaynatmalar.kaydirigubbakcemile3
senin bebelerin arasi 3 yas degilmi zaten? daha ne kadar erken olucakti? senesine doguraydin.kaydirigubbakcemile3
gece bende kundak yapiyorum yoksa sicrayip sicrayip uyaniyo. bizimde bi tek kelle gorunuyo.kaydirigubbakcemile3
aynı dert bendede var ama birinin yanında altını açınca olmuyo lekeli lkeli dün akşam babası baktı oğluşa bende beyaz hacı şakirle kaka lekelerini elde geçtim sabunu sürüp az suda beklettim sonra makinaya attım çıkmış tavsiye edrim
normalde 2-2,5 satte bir emziriyorum nadir 3 saati buluyor
aynı dert bendede var ama birinin yanında altını açınca olmuyo lekeli lkeli dün akşam babası baktı oğluşa bende beyaz hacı şakirle kaka lekelerini elde geçtim sabunu sürüp az suda beklettim sonra makinaya attım çıkmış tavsiye edrim
bızımkı bıldıgın obur.dr da dedı gazıda bu yuzden oluyo durduramıyomkı ya emzıgıde almıyo basım catlıyo bugun mıgrenım azdı delırcem.gece 3 saatte bı emıyo gunduz 1 saat hofffffffff20 dk emmiyoki benimki. 10dk anca emiyo.bilmiyorumkismile
keske benımkıde alsakeramet karar verdim hemen EMZİKTE normalde yarım saate bir uyanan bebek hiçbir sese aldırmadan uyuyo 2 gündür emzik veriyorum keşke daha verseydimklava:
aynıııııııı aynııııııııııııııııııı bende hastayım bakam nokcek.kocamda gıdıyo yarın yalnızım artık 1 ay:gitme::gitme:bebeler hala gazli.
benimki bugun surekli bacaklarini karnina cekiyo, belli derdi var garibimin.mafoldumben
benımkıde cıkıyo ama aynı anda yıkıyom ben bıde da 1 kere mok oldu sırtına kaaaohaoldumsmileyooooooooo bizim lekeler çıkıyo heç bişe kalmıyoa.s
cnm kaç derecede yıkıyosun ve deterjanın nedir
engin bilgilerin lazım iki çocuk annesi bacım :lepi:
aynıııııııı aynııııııııııııııııııı bende hastayım bakam nokcek.kocamda gıdıyo yarın yalnızım artık 1 ay:gitme::gitme:
bızımkı bıldıgın obur.dr da dedı gazıda bu yuzden oluyo durduramıyomkı ya emzıgıde almıyo basım catlıyo bugun mıgrenım azdı delırcem.gece 3 saatte bı emıyo gunduz 1 saat hofffffffff
gazı olmasa emmez o kadar.
keske benımkıde alsa
emzıgı werınce aglıyo.memeyı werınce susuyolaelaelaelaelae
aynıııııııı aynııııııııııııııııııı bende hastayım bakam nokcek.kocamda gıdıyo yarın yalnızım artık 1 ay:gitme::gitme:
benımkıde cıkıyo ama aynı anda yıkıyom ben bıde da 1 kere mok oldu sırtına kaaaohaoldumsmile
40 derecede sabun tozu kullanıorum ben bilmiyorumkismilecnm kaç derecede yıkıyosun ve deterjanın nedir
engin bilgilerin lazım iki çocuk annesi bacım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?