2009 Kasm Anneleri

bebekler kaka yapınca dışına çıkıyo ya o çamaşırları yıkkadım ama hala lekeler duruyo siz de demi öyle?

normalde kac saatte bir emziriyosun canim?

millettt nabersiniz ayyy ben bugun evdeyim vdede ağırmı ağır misafirlerim var sempatiksalakcinni zeytün vede ipek böcüğü birde benim arkadaşım banu ve kızı derin
anneler kızlar toplandık :lepi:
onlar kızlarını uyutmaya calışıyo ben druyu uyuttum

ya şaka bir yana aralarını çok açmasam diyorum birlikte büyürler
ama bir yanım kalk gidelim diyo bir yanım mok yeme otur diyo :roflol::roflol::roflol:
haklısın keşke benimki daha önce olsaymış şimcik daha büyük olurdu
ben araya fazla konulmasından yana değilim
ama sen bilirsin sen büyütecen becerüsün nan ben becerdim senmi beceremiycen a.sa.s

hııımmm ben kundak yapim ellerini çıkarıyo ama battaniyenin altına saklıyom ellerini
bi kellesi görüniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hakket çok ağırmış misafirlerin ev neyn çöker allah korusun :roflol::roflol::roflol::roflol:

mok ve kusmuk lekelerinin cogu maalesef kaliyo.:sinifsinif:

aynı dert bendede var ama birinin yanında altını açınca olmuyo lekeli lkeli dün akşam babası baktı oğluşa bende beyaz hacı şakirle kaka lekelerini elde geçtim sabunu sürüp az suda beklettim sonra makinaya attım çıkmış tavsiye edrim

bu kar kisda iyi gelmisler valla. hadi iyi kaynatmalar.kaydirigubbakcemile3

senin bebelerin arasi 3 yas degilmi zaten? daha ne kadar erken olucakti? senesine doguraydin.kaydirigubbakcemile3

gece bende kundak yapiyorum yoksa sicrayip sicrayip uyaniyo. bizimde bi tek kelle gorunuyo.kaydirigubbakcemile3

bence 2 saatte bir 90cc kadar olmalı
korkarım mamada başlaman gerekir o kadar biriktiremezsen

doktorumla konuştum eğer yetmezse günde 1 kere mama veriririz ama sen biraz sabret 4. ayda ek gıdaya başlarız dedi. ben mama vermek istemiyorum işe başladığımda tam 3 aylık olucak oğlum

heee gıı 3 yaş 3 ay var aralarında ama ne bilem şimcik furkan gezmiş olsaydı fenamı olurdukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben omo baby kullanmaya başladım başka türlü çıkaramadım

normalde 2-2,5 satte bir emziriyorum nadir 3 saati buluyor

ona gore kac kere biberon vermeleri gerekir say canim. o kadar sut biriktirebilirsin insallah.

bende suda bekletiyorum genelde. zaten az oldumu elde sabunla yikiyorum ben.

20 dk emmiyoki benimki. 10dk anca emiyo.bilmiyorumkismile
bızımkı bıldıgın obur.dr da dedı gazıda bu yuzden oluyo durduramıyomkı ya emzıgıde almıyo basım catlıyo bugun mıgrenım azdı delırcem.gece 3 saatte bı emıyo gunduz 1 saat hofffffffff
gazı olmasa emmez o kadar.
keramet karar verdim hemen EMZİKTE normalde yarım saate bir uyanan bebek hiçbir sese aldırmadan uyuyo 2 gündür emzik veriyorum keşke daha verseydim klava:
keske benımkıde alsa
emzıgı werınce aglıyo.memeyı werınce susuyolaelaelaelaelae
bebeler hala gazli.
benimki bugun surekli bacaklarini karnina cekiyo, belli derdi var garibimin.mafoldumben
aynıııııııı aynııııııııııııııııııı bende hastayım bakam nokcek.kocamda gıdıyo yarın yalnızım artık 1 ay:gitme::gitme:
yooooooooo bizim lekeler çıkıyo heç bişe kalmıyoa.s
benımkıde cıkıyo ama aynı anda yıkıyom ben bıde da 1 kere mok oldu sırtına kaaaohaoldumsmile

cnm kaç derecede yıkıyosun ve deterjanın nedir
engin bilgilerin lazım iki çocuk annesi bacım :lepi:

canım ben omo baby kullanim 40 derecede yıkıyom makineyi öle doldurmuyom ne kadar çamaşır varsa o kadar ve kesinlikle kendi kıyafetlerimle beraber atmıyom buseninkileri bile hala ayrı yıkıyom omo baby lena.sa.sa.s

elifcim benimkide çok emerdi ve çok gazı olurdu doktor banada demişti çok emdiği için çok gazı oluyo hatta msn dede sölemiştim san
ama bak benimki şimcik emmiyo kıyametlen veriyom ağzına yuyr vaziyetrte oda
kilo alımıda durdu tabe:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…