amın canım sagol..kaynana war ama onu ıstemıyom. gorumcem gelıcek sabahta ıse gıdecekAllah kavustursun simdiden canim.
varmi yaninda kalabilecek birisi?
anlıyom canım.buda memeyı bı ıtıyo bı alıyo. ısın garıbı emzık alsa neyse onuda lamıyo meme memede uyuyo cekınce cıyakkkelifcim benimkide çok emerdi ve çok gazı olurdu doktor banada demişti çok emdiği için çok gazı oluyo hatta msn dede sölemiştim san
ama bak benimki şimcik emmiyo kıyametlen veriyom ağzına yuyr vaziyetrte oda
kilo alımıda durdu tabe:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bnde onu kullanıyommm ayrı ykıyom bende bır olaz zattıncanım ben omo baby kullanim 40 derecede yıkıyom makineyi öle doldurmuyom ne kadar çamaşır varsa o kadar ve kesinlikle kendi kıyafetlerimle beraber atmıyom buseninkileri bile hala ayrı yıkıyom omo baby lena.sa.sa.s
slm kızlar ayy burnum cok ötü tıkanmıs zor nefes alıyorum gece ter içinde kalmısım kalkıp degistirdim ama genede sifayı kaptım anlasılan
geçmiş olsun kenyacım ya dün gece net dondu yaw kusura bakma canım :1hug:
bben ilk 1 hafta taktım sonrada bi daha takmadım eldivenkızlar slm bebişlerinize hala eldiven giydiriomusunuz? bidee kaçıncı aydan sonra oturmaya başlayacaklar:))
slm kızlar ayy burnum cok ötü tıkanmıs zor nefes alıyorum gece ter içinde kalmısım kalkıp degistirdim ama genede sifayı kaptım anlasılan
sağol canım bende cıktım zaten ne demek
camasır yıakamaktan bahsetmissiniz ben artık normal deterjanla yıkıyorum ve bizim kıyafetlerimizide karıstırıyorum
ben makinaya atmadan önce leke çıkarıcı döküyorum lekelerin üstüne öle atıyorum roxy dalan diye toz deterjan kullanıyorum 30-40 derecede hepsi çııkıyoo a.s lekelere son kötükedihüsobebekler kaka yapınca dışına çıkıyo ya o çamaşırları yıkkadım ama hala lekeler duruyo siz de demi öyle?
pislüükleeeeeeeerrrrrrr Çok üzgünüm çoookmillettt nabersiniz ayyy ben bugun evdeyim vdede ağırmı ağır misafirlerim var sempatiksalakcinni zeytün vede ipek böcüğü birde benim arkadaşım banu ve kızı derin
anneler kızlar toplandık :lepi:
onlar kızlarını uyutmaya calışıyo ben druyu uyuttum
hııımmm ben kundak yapim ellerini çıkarıyo ama battaniyenin altına saklıyom ellerini
bi kellesi görüniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakket çok ağırmış misafirlerin ev neyn çöker allah korusun :roflol::roflol::roflol::roflol:
bben ilk 1 hafta taktım sonrada bi daha takmadım eldiven
geçmiş olsun. hemen c vitamini yükle kendine ilerlemesin.
bende normal deterjana geçtim ama hala ayrı yıkıyom. ek durulama yaptırıyom
bebekler kaka yapınca dışına çıkıyo ya o çamaşırları yıkkadım ama hala lekeler duruyo siz de demi öyle?
benim mendil ve tulumlardan da demir ilacının boyası cıkmıyormok ve kusmuk lekelerinin cogu maalesef kaliyo.:sinifsinif:
cnm senin kız tam olarak ne kadarlık oldu
benim mendil ve tulumlardan da demir ilacının boyası cıkmıyor
bıe demır ılacı wermedüler yaa:1closedeyes:
valla elifcim bizim doktor şuan d vitamininden başka su bile vermiceksin dedi bende o ne derse onu yapıyom
hala kızım kaka yapmadı yaa 2. gun bugun
gunde en 3 4 kez yapardı
hala kızım kaka yapmadı yaa 2. gun bugun
gunde en 3 4 kez yapardı
ben d wıt kestım.. bı ıkı kere su werdım ama sewmedı tadını
doktorun her dedıgını yapıyorum bende cunku doktorum dedıkı
ben okuduklarımı bılıyorum sen yasadıklarını ıkımızde uzmanız karsılıklı konusup bıseler yapıcaz dedı. yanı ben yasadıklarımı anlatınca daha ıyı oluyo suyada karsı ama tadına baktırdım suratı cok komıktıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?