2009 Kasm Anneleri

ne kaynatıyonuz nan
ben zeytin
wannam kar mar dinlemedik valla,tüm bebişleri uyuttuk,beşikte bol bu evde valla
mışıl mışıl uyuyorlar şincik
bakalım önce kiminki uyancak
burda kar var ama yollar gayet iyiydi
oradada kötüynüş galba

Allah kavustursun simdiden canim.
varmi yaninda kalabilecek birisi?
amın canım sagol..kaynana war ama onu ıstemıyom. gorumcem gelıcek sabahta ıse gıdecek

anlıyom canım.buda memeyı bı ıtıyo bı alıyo. ısın garıbı emzık alsa neyse onuda lamıyo meme memede uyuyo cekınce cıyakkk
canım ben omo baby kullanim 40 derecede yıkıyom makineyi öle doldurmuyom ne kadar çamaşır varsa o kadar ve kesinlikle kendi kıyafetlerimle beraber atmıyom buseninkileri bile hala ayrı yıkıyom omo baby lena.sa.sa.s
bnde onu kullanıyommm ayrı ykıyom bende bır olaz zattın

slm kızlar ayy burnum cok ötü tıkanmıs zor nefes alıyorum gece ter içinde kalmısım kalkıp degistirdim ama genede sifayı kaptım anlasılan

kızlar slm bebişlerinize hala eldiven giydiriomusunuz? bidee kaçıncı aydan sonra oturmaya başlayacaklar:))
bben ilk 1 hafta taktım sonrada bi daha takmadım eldiven
slm kızlar ayy burnum cok ötü tıkanmıs zor nefes alıyorum gece ter içinde kalmısım kalkıp degistirdim ama genede sifayı kaptım anlasılan

sağol canım bende cıktım zaten ne demek
camasır yıakamaktan bahsetmissiniz ben artık normal deterjanla yıkıyorum ve bizim kıyafetlerimizide karıstırıyorum

geçmiş olsun. hemen c vitamini yükle kendine ilerlemesin.
bende normal deterjana geçtim ama hala ayrı yıkıyom. ek durulama yaptırıyom

bebekler kaka yapınca dışına çıkıyo ya o çamaşırları yıkkadım ama hala lekeler duruyo siz de demi öyle?
ben makinaya atmadan önce leke çıkarıcı döküyorum lekelerin üstüne öle atıyorum roxy dalan diye toz deterjan kullanıyorum 30-40 derecede hepsi çııkıyoo a.s lekelere son kötükedihüso
pislüükleeeeeeeerrrrrrr Çok üzgünüm çoook
hııımmm ben kundak yapim ellerini çıkarıyo ama battaniyenin altına saklıyom ellerini
bi kellesi görüniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee bende öle yapıom kaydirigubbakcemile5 ama artık nası yapıyosaa çıkarıyoo ellerinii akannehir
hakket çok ağırmış misafirlerin ev neyn çöker allah korusun :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

valla elifcim bizim doktor şuan d vitamininden başka su bile vermiceksin dedi bende o ne derse onu yapıyom

ben d wıt kestım.. bı ıkı kere su werdım ama sewmedı tadını
doktorun her dedıgını yapıyorum bende cunku doktorum dedıkı
ben okuduklarımı bılıyorum sen yasadıklarını ıkımızde uzmanız karsılıklı konusup bıseler yapıcaz dedı. yanı ben yasadıklarımı anlatınca daha ıyı oluyo suyada karsı ama tadına baktırdım suratı cok komıktıkaydirigubbakcemile3

ya bide baabuline su yada sütle karıştırın diii
siz naasıl veriyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…