2009 Kasm Anneleri

yaa kızlar sizin dediğiniz gibi 91 gün sayınca 16 şubatta işe başlamam gerekiyor, ben kasım sonu gibi olur diye hesaplıyodum, işe gitmek istemiyorummm, bakalım rapor falan ne kadar erteleyebileceğimmafoldumben

ya bide baabuline su yada sütle karıştırın diii
siz naasıl veriyosunuz

nagicim benim doktorum günde 3 defa 1 er tatlı kaşığı demişti, ama bana çok gibi geldi ben sadece gece yatarken bir çay kaşığı verdim, fayda etmiyorsa tatlı kaşığına kadar çıkabilirsin heralde bana doktor söyledi vardır bir bildiği

ben geldimm

nasilsiniz bakiimm
bu kiiz beni hic rahat birakmiyo yaa durmadan agliyo sözde 3 ay olunca düzelicekti hic nefes alamiyorum simdi bile ciglik atiyo napicam yaa

yazık kuzuma müdahale etcekmisin
karnı gurul gurul arada gaz cıkarıyo kakayıda bulasık gibi yapmıs yani yapamamıs
sütüm mü yetmiyoda yapamıyo acaba kaka
canım ananem kabız olursa karnına, kasıklarına ve poposuna zeytinyağıyla masaj yap biz öyle yapardık demişti, ama benim başıma gelmedi ben denemedim ne kadar faydalı olur bilmiyorum
bende yapayım gazdan uyuyamadı bi türlü kac kere uyanıyo
canım uzulme,1 haftaya kadar yapmaması normal ayrıca artık daha az kaka yapıcaklar buda duzene gırecek hergun kaka olayıda bıtecek

öyle canım normalmıs belki düzene giriyodur ama pat diye kesilince korktum inş. sütüm yetiyordur süreklide emz,r,yorum ama

kenyaa sütün yaradigi icin kaka yapmiyordur ara ara yapmayinca cocuga yariyor diyorlarmis.. asyamiz kilo aliyordur merak etme.. benim kizda 2günde bir yapiyor artik..

elif büyüyorlar artik uyku muyku hic bisey kalmadi bizde güya 3ay olunca geciyordu 40ndan sonrada geciyor diyorlardi simdi4ncü ayi bekliyorum ben..sonrada 6nci ayikaydirigubbakcemile3

öylece daldim selam hepinizeopuyorumnanaktan

hosgeldin aysecim inş. öyledir yaa
ama sıkıntılı cocugum yaa bi huzursuzlugu var sanki
zeynep nilay nasıl gorusemedik bayadır

sağol canım bende cıktım zaten ne demek
camasır yıakamaktan bahsetmissiniz ben artık normal deterjanla yıkıyorum ve bizim kıyafetlerimizide karıstırıyorum

canim ben olsam bir seneye kadar normal deterjanla yikamaz, kendi esyalarimizla karistirmazdim. tabi yine sen bilirsin. ben oglusda bir sene elde yikadim sabunla. bir senenin sonunda attim bizimkilerle makineye. simdi kizin camasiri azsa elde, birikmisse makinede bebe deterjaniyla ayri yikiyorum. nede olsa cok hassas daha ciltleri.

kakasi icinde Naz bir gun yapamazsa sorun etmiyorum ama baktim ikinci gunde yapmaya niyeti yok, bir cay kasigi z.yagi veriyorum.

ayrica gecmis olsun canim.

ya bide baabuline su yada sütle karıştırın diii
siz naasıl veriyosunuz

ben direk siseden veriyorum. sutu emzirirken zor buluyorum, oraya nerden karistircam.

bide ben bir kasik veriyodum, zeytin 2 ver dedi. nede olsa uzman.kaydirigubbakcemile3

bacım suya yada süte karıştırmıyomusun

rahat ol canımmm cısını takıp et sen

delüüüüü

hosgeldin aysecim inş. öyledir yaa
ama sıkıntılı cocugum yaa bi huzursuzlugu var sanki
zeynep nilay nasıl gorusemedik bayadır

sen karnina masaj yap canim bide bodysiyle yüzüstü yatir hareket etsin birazcik..kendi kendine daha kolay yapiyor o zaman..sirtini sivazla yüzüstü yatarken.. kendi kendine yapmayi ögrenmeleri gerek..

zeynep nilayda huysuz buaralar pamukcuk gecti ama emme ve uyumada sorun yasiyoruz bu aralar.. simdi uyuttum ama uyanip duruyor..etrafi gözetlemek daha cazip geliyor uykudan..kaydirigubbakcemile3

sağol canım yaa
ben bebeişin esyalarını karıstırıyorum ama daha sonra ütülüyorum
hiç ütüsüz giydirmedim camasırlarını sükür simdilik bişi yok hatta deterjanı bile bitirmedim :uhm:

hosgeldin canımmmopuyorumnanaktan

hosbuldum canim
asya kaka mi yapamiyo ??
gecen nisa da 3 gün yapamadi doktorunu aradik 8 güne yapmamasi normal dedi bekleyin hicbisey vermeyin dedi bekledik 3 günün sonunda yapti

büyüyolarda hic firsat vermiyo yaa ne uyku ne bisey hep yaninda olucam onunla konusucam kocakta gezinicez uff bnden baska kimseye de gitmiyo zatenakannehir

bacım suya yada süte karıştırmıyomusun
neyi nede karistiriyonuz yaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…