2009 Kasm Anneleri

ben camasirlarini normal deterjanla yikiyorum.. (ariel,persil) yumusatici lenorun sensitifini kullaniyorum.. ama deterjani az katiyorum.. kakali kiyafetleri önceden deterjanda bekletiyorum bir gün sonra makinaya atiyorum cikiyor lekeler.
ayri yikiyorum bende camasirlarini..

rahat ol canımmm cısını takıp et sen
onu yapıyor sükür

ayy bizimkide uyanık olduguı zaman ayakta turlamak istiyo yatmayı hiç sevimiyo yandım ben akannehir

ayy bayilazaaaaammm yine ciglik atiyoooooakannehirakannehirakannehir
uykudan bayiliyo ama inatla uyumuyo:sinifsinif:

öyle canim istemesekte hep bizi gördükleri icin bize alisiyorlar..anneme yada abimlere gidince nilay ya hep uyuyor yada benden baska kimsede durmuyor.. biraz dinleneyim diye anneme gidiyorum ama kiz yine benim kucagimda..
büyüdükce alisirlar insallah.. yengemin kizi 2,5yasinda haala anneden ayrilmiyor..wc ye gitse bile pesinde..bende bile durmuyor.. büyük konusmayim ama bu kadar baglamak istemiyom kendime nilayi..en azindan anneanesinde yada dayisigilde dursun benim isim oldugunda.. yoksa heryere bebeyle gitmek cok zor oluyor..
annem isi oldugunda beni komsuya birakirmis hic sesim cikmadan oturur oyuncaklarimla oynarmisimkaydirigubbakcemile3

o eskidenmiş anacım bende 8 aylık yürümüşüm 1 yaşında bakkala gidimişim
şimdiki bebeler anaya yapışık

gıcıklığına alsanaalsanasmile
benimki şuan kucakta

benimki emerken uyudu, yerine koydum uyandi.akannehir
bugun 1.5 saatte bir uyutamiycam zaten.sempatiksalakcinni

o eskidenmiş anacım bende 8 aylık yürümüşüm 1 yaşında bakkala gidimişim
şimdiki bebeler anaya yapışık

anaaaa, yalniz mi gidiyomusun kiz bakkala?:bbo:

bu arada benim oglan 9 yasinda ve hala bana yapisik.
karamursel sepeti gibi her yere tasiyorum dogdugundan beri. simdi sepetlerim iki oldu.kaydirigubbakcemile3

benimki emerken uyudu, yerine koydum uyandi.akannehir
bugun 1.5 saatte bir uyutamiycam zaten.sempatiksalakcinni

anaaaa, yalniz mi gidiyomusun kiz bakkala?:bbo:

hııı çıkmaz sokakmış araba geçmiyomuş kardeşimlede aramızda 14 ay var
ne yapsın anacım Allah yardım etmişte ben yük olmamışım

evet canım
biliyoruım ama tuhaf geliyo pat diye kesildi kakası gazıda var

hııı çıkmaz sokakmış araba geçmiyomuş kardeşimlede aramızda 14 ay var
ne yapsın anacım Allah yardım etmişte ben yük olmamışım

iyiymis, bide eskiden mahallede herkes birbirini tanirmis.
kaybolsan gotururler evine, simdi dogru organ tuccarlarina satarlar Allah korusun.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…