bacım suya yada süte karıştırmıyomusun
onu yapıyor sükürrahat ol canımmm cısını takıp et sen
sen karnina masaj yap canim bide bodysiyle yüzüstü yatir hareket etsin birazcik..kendi kendine daha kolay yapiyor o zaman..sirtini sivazla yüzüstü yatarken.. kendi kendine yapmayi ögrenmeleri gerek..
zeynep nilayda huysuz buaralar pamukcuk gecti ama emme ve uyumada sorun yasiyoruz bu aralar.. simdi uyuttum ama uyanip duruyor..etrafi gözetlemek daha cazip geliyor uykudan..kaydirigubbakcemile3
vermeyebilirler toplu olarak ama sormaktan zarar gelmez ben sut ıznımı kullanıyorum simdi sonra 4,5 ay ucretsiz izin kullanacağım 1 temmuzda baslayacağımcanım memurlarada oluyormu bu dediğin eğer oluyorsa süpermiş
yok tatlım kutusunda öyle yazıyo ama doktor öyle bişi demedi bende sade verdim hep, bide açıldıktan sonra kullanım süresi var kutunun üzerinde ona dikkat edin kızlar 2 aydı galiba
vermeyebilirler toplu olarak ama sormaktan zarar gelmez ben sut ıznımı kullanıyorum simdi sonra 4,5 ay ucretsiz izin kullanacağım 1 temmuzda baslayacağım
ayy bayilazaaaaammm yine ciglik atiyoooooakannehirakannehirakannehir
uykudan bayiliyo ama inatla uyumuyo:sinifsinif:
hosbuldum canim
asya kaka mi yapamiyo ??
gecen nisa da 3 gün yapamadi doktorunu aradik 8 güne yapmamasi normal dedi bekleyin hicbisey vermeyin dedi bekledik 3 günün sonunda yapti
büyüyolarda hic firsat vermiyo yaa ne uyku ne bisey hep yaninda olucam onunla konusucam kocakta gezinicez uff bnden baska kimseye de gitmiyo zatenakannehir
neyi nede karistiriyonuz yaa:uhm:
1 ay canim
niye boyle bunlar ya:sinifsinif:
öyle canim istemesekte hep bizi gördükleri icin bize alisiyorlar..anneme yada abimlere gidince nilay ya hep uyuyor yada benden baska kimsede durmuyor.. biraz dinleneyim diye anneme gidiyorum ama kiz yine benim kucagimda..
büyüdükce alisirlar insallah.. yengemin kizi 2,5yasinda haala anneden ayrilmiyor..wc ye gitse bile pesinde..bende bile durmuyor.. büyük konusmayim ama bu kadar baglamak istemiyom kendime nilayi..en azindan anneanesinde yada dayisigilde dursun benim isim oldugunda.. yoksa heryere bebeyle gitmek cok zor oluyor..
annem isi oldugunda beni komsuya birakirmis hic sesim cikmadan oturur oyuncaklarimla oynarmisimkaydirigubbakcemile3
gıcıklığına alsanaalsanasmile
benimki şuan kucakta
o eskidenmiş anacım bende 8 aylık yürümüşüm 1 yaşında bakkala gidimişim
şimdiki bebeler anaya yapışık
o eskidenmiş anacım bende 8 aylık yürümüşüm 1 yaşında bakkala gidimişim
şimdiki bebeler anaya yapışık
benimki emerken uyudu, yerine koydum uyandi.akannehir
bugun 1.5 saatte bir uyutamiycam zaten.sempatiksalakcinni
anaaaa, yalniz mi gidiyomusun kiz bakkala?:bbo:
bu arada benim oglan 9 yasinda ve hala bana yapisik.
karamursel sepeti gibi her yere tasiyorum dogdugundan beri. simdi sepetlerim iki oldu.kaydirigubbakcemile3
hosbuldum canim
asya kaka mi yapamiyo ??
gecen nisa da 3 gün yapamadi doktorunu aradik 8 güne yapmamasi normal dedi bekleyin hicbisey vermeyin dedi bekledik 3 günün sonunda yapti
büyüyolarda hic firsat vermiyo yaa ne uyku ne bisey hep yaninda olucam onunla konusucam kocakta gezinicez uff bnden baska kimseye de gitmiyo zatenakannehir
neyi nede karistiriyonuz yaa:uhm:
hııı çıkmaz sokakmış araba geçmiyomuş kardeşimlede aramızda 14 ay var
ne yapsın anacım Allah yardım etmişte ben yük olmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?