niye boyle bunlar ya:sinifsinif:
öyle canim istemesekte hep bizi gördükleri icin bize alisiyorlar..anneme yada abimlere gidince nilay ya hep uyuyor yada benden baska kimsede durmuyor.. biraz dinleneyim diye anneme gidiyorum ama kiz yine benim kucagimda..
büyüdükce alisirlar insallah.. yengemin kizi 2,5yasinda haala anneden ayrilmiyor..wc ye gitse bile pesinde..bende bile durmuyor.. büyük konusmayim ama bu kadar baglamak istemiyom kendime nilayi..en azindan anneanesinde yada dayisigilde dursun benim isim oldugunda.. yoksa heryere bebeyle gitmek cok zor oluyor..
annem isi oldugunda beni komsuya birakirmis hic sesim cikmadan oturur oyuncaklarimla oynarmisimkaydirigubbakcemile3
evet canım
biliyoruım ama tuhaf geliyo pat diye kesildi kakası gazıda var
kızlar bid benimki gündüz bana yapacağını yapıyo babası geldiğinde veya misafir geldiğinde sus pus oluyo. Haliyle kimse bana inanmıyo yaramaz bebek dediğimde hadi canım neresi yaramaz bunun diyolarakannehir
hepsimi ayni bu bebelerin ya?akannehir
nagis ve kenya, havalar isininca buluscaz di mi?
bana uyar valla koşa koşa gelürün
hepmi istanbul gacıları buluşcek :jeyyar::jeyyar:
olur tabi cokta guzel olur :lepi:nagis ve kenya, havalar isininca buluscaz di mi?
yapsında batırsın kaydirigubbakcemile3bilmiiimmm valla
oda cok fazlaa azcik dursa rahat verseler acliktan ölüyom yemek bile yapmaya firsat yok..
hic istemedigim huy geldi kizimi buldukaydirigubbakcemile
kakasi kesildigi icin gazi var iste nisa da ayni olmustu ..öyle bi kaka yapicak ki batiricak heryeriohaoldumsmile
caymak yok ama
nazları annelerine geçiyo fıstıkların
canım galiba öğretmensin bildiğim kadarıyla bize süt izni yok ama 20+20 lerimiz var onları kullan bide bi tahlil sonucu anca 17 gün sonra çıkyomuş onu yaptırınca 17 gün sevkli sayılıyomuşsun bende daha hiç bilmiyorum ne tahlili olduğunu bakcam
canım galiba öğretmensin bildiğim kadarıyla bize süt izni yok ama 20+20 lerimiz var onları kullan bide bi tahlil sonucu anca 17 gün sonra çıkyomuş onu yaptırınca 17 gün sevkli sayılıyomuşsun bende daha hiç bilmiyorum ne tahlili olduğunu bakcam
canım ben üniversitede araştırma görevlisiyim, bizim var galiba süt izni, o tahlili öğrenirsen haber ver canım banada, benimde ayrıntılı araştırmam lazım artık daha çok var iznim diye pek üstünde durmadım ama bitiriyoz işte izinleri. Ya bide aslında benim 40 gün iznim var geçen seneden ve bu senenin izni ama okul açık olduğunda bize kullandırmıyolar yazın kullanabiliyoz, onu alabilirsem süper olacak. Çok zor dimi canım sen annelerle aynı şehirdemisin, kim bakacak bebeğine
canım ben üniversitede araştırma görevlisiyim, bizim var galiba süt izni, o tahlili öğrenirsen haber ver canım banada, benimde ayrıntılı araştırmam lazım artık daha çok var iznim diye pek üstünde durmadım ama bitiriyoz işte izinleri. Ya bide aslında benim 40 gün iznim var geçen seneden ve bu senenin izni ama okul açık olduğunda bize kullandırmıyolar yazın kullanabiliyoz, onu alabilirsem süper olacak. Çok zor dimi canım sen annelerle aynı şehirdemisin, kim bakacak bebeğine
selam baculaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu akşam ablam gellii çorludan 1 hafta yokum
bu gece 12 de anca gelür ama
ablan geliyosa sen nereye gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?