2009 Kasm Anneleri

kızlar bid benimki gündüz bana yapacağını yapıyo babası geldiğinde veya misafir geldiğinde sus pus oluyo. Haliyle kimse bana inanmıyo yaramaz bebek dediğimde hadi canım neresi yaramaz bunun diyolarakannehir

niye boyle bunlar ya:sinifsinif:

bilmiiimmm valla

oda cok fazlaa azcik dursa rahat verseler acliktan ölüyom yemek bile yapmaya firsat yok..
hic istemedigim huy geldi kizimi buldukaydirigubbakcemile

evet canım
biliyoruım ama tuhaf geliyo pat diye kesildi kakası gazıda var

kakasi kesildigi icin gazi var iste nisa da ayni olmustu ..öyle bi kaka yapicak ki batiricak heryeriohaoldumsmile

nagis ve kenya, havalar isininca buluscaz di mi?
olur tabi cokta guzel olur :lepi:
yapsında batırsın kaydirigubbakcemile3

yasasın oyuncagı aldı elimden hihoyyyt

nazları annelerine geçiyo fıstıkların

canım galiba öğretmensin bildiğim kadarıyla bize süt izni yok ama 20+20 lerimiz var onları kullan bide bi tahlil sonucu anca 17 gün sonra çıkyomuş onu yaptırınca 17 gün sevkli sayılıyomuşsun bende daha hiç bilmiyorum ne tahlili olduğunu bakcam

canım ben üniversitede araştırma görevlisiyim, bizim var galiba süt izni, o tahlili öğrenirsen haber ver canım banada, benimde ayrıntılı araştırmam lazım artık daha çok var iznim diye pek üstünde durmadım ama bitiriyoz işte izinleri. Ya bide aslında benim 40 gün iznim var geçen seneden ve bu senenin izni ama okul açık olduğunda bize kullandırmıyolar yazın kullanabiliyoz, onu alabilirsem süper olacak. Çok zor dimi canım sen annelerle aynı şehirdemisin, kim bakacak bebeğine

ne tahlili ya hayırdır

hımmm bende ordan mezun oldum

canim, bende universitedeyim. bizde okul acikken dogum yapan herkes kullandi yillik izinlerini. bende kullanicam raporlarla beraber. zaten vermezlerse yikarim ortaligi valla.klava:

hayır canım annemler izmirde bakıcıya emanet çocuklar az ders alcam bakalım artık

arka arkaya iki kez rapor alamiyomusuz,sorusturmaya giriyomus.
arada yillik izin almak veya biraz calismak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…