2009 Kasm Anneleri

selam millet.
kızlar bebekler az kilo alıyo diye üzülüyosunuz ama her ay böyle 1 1.5 kilo alırlarsa 3 4 yılda bizim kaa olurlar. 6. ayında doğum kilolarının 2 katına ulaşmaları gerekiyo. okadar oluyıosa sorun yok. üzüp durmayın kendinizi. ama YAREM cim seninki yemiyomuş o ayrı bak. inş amip bitince iştahı geri gelir

e cok güzel iste toplami önemli zaten.. her ay bi kilo alirsalar on ayda 10kilo olurlar.. 2,5yasinda yigenim daha 14kilo hemde yasitlarina göre daha gösterisli duruyor.. sen bence hic üzme kendini benim kizim o kadar bile degildir suan.. kiloyla saglik degerlendirilmez hicbirzaman..

masallah benim damadima boyuda kilosuda cok güzel bu ay formunu korumus sadece.. bi dahaki ay daha uslu olcak ve almasi gereken kiloyu alicak merak etme sen annesi..hem bebekler hareketlenmeye basladikcada fazla kilo almiyorlar..

inşalah ya ama amip çok zor geçiyormuş aylar sürüyormuş geçmesi için

opuyorumnanaktan canım sağol yaaaa

bende bu ay gereksiz diye doktora götürmeyim dedim,zırt bırp gereksiz mikrop alır diyom ama eşim gidelim kilo almadı diyoz ondan gösterelim.
benim oğlan boya gidiyo kesin boyu uzun ama pek kilo almadı 400-500 gr almışsa sevincem yani.2.ay da 5.600 dü
aslında doğru her ay 1 kilo almak ilk aylar için geçerli sanırım..
benimki 3.480 doğdu,ilk ay 4.600 dü.
ikinci ay 5.600 dü.bu ay gitmedik dr.a.
canım 6500 kilosu
boyuda 60.5
gayet iyi canım,benimki okaa yok gibime geliobilmiyorumkismile

kızlar bebişlerin emme sıklığı azaldı mı sizinde?
benimki bu hafta baya az sıklıkta emer oldu..
daha önce saat başı en geç 2 saate bir emiyodu..şimdi 3 saate filan çıktı..
memeyi verince ağlıyo zıpamafoldumben
kilosundan şüpheliyim zate,sağlık ocağına gitsem bu hafta diyom ama orası daha beter mikroplu,hastaneler heryer kalabalık anacım korkuyom şu kış bi geçsedi:hulya:

canım benimkide 5 dk falanb emiyo
kaç saat arayla olduğu hiç belli olmuyo

dün gündüz hiç uyumadı
gece 1 de yattı 8 de kalktık 7 saat hiö emmedi
ilk defa bu kadar uzun emmedi bende uyuyakalmısım kalkıp emzirmedim
ama gun içinde sürekli emzirmeye calısıyorum kafasını geri itiyo memeyi istemiyo zorla veriyorum sonra kıza kıza emiyo haa bide ilk aldırmaya calısırken ayakta oluyoruz otururken asla memeyi almıyo zorlada olsa emiyo cok sükür
bende hava güzel olursa bigun goturucem saglık ocagına kilosunu olcmeye

oglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
antıbıyotık werdı.o kadar koru kolla sonuca bak yasenağlama

benim gibi bebişler kucaktadur belki :)
bende bizimkinin gazını cıkardım hala karnı gurul gurul yapıyo biraz rahatladı uyudu minnosum bende attım kendimi kk ya
seninkide mi kucak seviyo bizimkide öyle yaa heryerim agrıyo valla
nbr kızlaaaar
dünden beri yağan kar yeni durdu yaaaaaaa

burdada cok kar yagdı ama orası illa cok soguk oluyor dimi

oglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
antıbıyotık werdı.o kadar koru kolla sonuca bak yasenağlama

nası yaaa bir öksürükle bronşitmi olmuş :teselli:
yazık yavfrum kıyamam sende yıpratma kendini
dikkat edersin geçer inş Allah şifasını verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…