geçmiş olsun canımoglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
antıbıyotık werdı.o kadar koru kolla sonuca bak yasenağlama
evet ya çok soğuk canımbende bizimkinin gazını cıkardım hala karnı gurul gurul yapıyo biraz rahatladı uyudu minnosum bende attım kendimi kk ya
seninkide mi kucak seviyo bizimkide öyle yaa heryerim agrıyo valla
burdada cok kar yagdı ama orası illa cok soguk oluyor dimi
bende bizimkinin gazını cıkardım hala karnı gurul gurul yapıyo biraz rahatladı uyudu minnosum bende attım kendimi kk ya
seninkide mi kucak seviyo bizimkide öyle yaa heryerim agrıyo valla
burdada cok kar yagdı ama orası illa cok soguk oluyor dimi
nası yaaa bir öksürükle bronşitmi olmuş :teselli:
yazık yavfrum kıyamam sende yıpratma kendini
dikkat edersin geçer inş Allah şifasını verir
bugün tohtora gittik
dr değiştirdik şimdi özel muayeneye götürüyom
6 kilo
60.5 boyumuz çıktı
tam standartlarda dedi bi çizelgeyle bilgisayarından verileri girip gösterdi:lepi:
süt için sıkıntı olursa ısırgan otu çok iyi gelir dedi kaynat iç dedi
gaz olayı içinde fasülye mercimek yeee hiç bişey olmaz sadece sende kabızlık sorunu olacak şeyler yeme dedi
muz ve pirinç pilavı yasak dedi
onun yerine kepekli bulgur yi dedi
kendin de activ yoğurtlar varya ondan gün de 1 tane ye göreceksin kızında rahat kaka yapcak didi deneycem bakalım
kayısı erik ye yada komp.tüket falan işte
devit 3 vermeye başla dedi kış ayı güneş yok
ama yaz olsaydı önem arzetmiyo dedi herşeyin doğalından yana
şimdilik iyi görünüy bakalım ne zmn bozcekkkaydirigubbakcemile3
oglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
benimki emince 10 dk filan emiyo canım..canım benimkide 5 dk falanb emiyo
kaç saat arayla olduğu hiç belli olmuyo
aynen canım iki gündür ayakta veriyorum tutana kadar memeyi sonra oturuyorum kıvranarak emiyo..ama bugün öğlen fena emmedi daha iyiydizemuszemusdün gündüz hiç uyumadı
gece 1 de yattı 8 de kalktık 7 saat hiö emmedi
ilk defa bu kadar uzun emmedi bende uyuyakalmısım kalkıp emzirmedim
ama gun içinde sürekli emzirmeye calısıyorum kafasını geri itiyo memeyi istemiyo zorla veriyorum sonra kıza kıza emiyo haa bide ilk aldırmaya calısırken ayakta oluyoruz otururken asla memeyi almıyo zorlada olsa emiyo cok sükür
bende hava güzel olursa bigun goturucem saglık ocagına kilosunu olcmeye
niye kimse yazmıyo
bizim bebiş uyandı durmadı kucaktaydı deli gibi hıçkırıo şimdikkafamçokkarıştıbenim gibi bebişler kucaktadur belki :)
oglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
şimdi öezele gıdıyoz dua edın bıze
çok iyi canım ne güzel normal çıkmış boyu kilosu maşallahzemuszemusbugün tohtora gittik
6 kilo
60.5 boyumuz çıktı
tam standartlarda dedi bi çizelgeyle bilgisayarından verileri girip gösterdi:lepi:
gaz olayı içinde fasülye mercimek yeee hiç bişey olmaz sadece sende kabızlık sorunu olacak şeyler yeme dedi
kendin de activ yoğurtlar varya ondan gün de 1 tane ye göreceksin kızında rahat kaka yapcak didi deneycem bakalım
yattığı yerdende oynuyo ama ben alıyorum
sanki yatırıp durunca ilgilenmiyomuşum gibi geliyo
ama ağırlaştı heryerim ağrıyo benimde
maşallah ipek böcüğüme kocaman olmuş kız 1 ayda kaç kilo almışbugün tohtora gittik
6 kilo
60.5 boyumuz çıktı
hayırlı haberlerle gelin canımşimdi öezele gıdıyoz dua edın bıze
çok iyi canım ne güzel normal çıkmış boyu kilosu maşallahzemuszemus
kabızlık sorunu herkesin malumu,bende mercimek yemeyi özledim çok severim çorbasını ya,ama gaz olcek diye herkes sakın yeme diyo..yesem mi acep bende:uhm:kompostu yapıyorum arada annem diyo sütü de artırır die,hatta var şimdi dolapta unutuyom yemeyi:bbo:
ben devit yerine başka bi multivitamin veriyorum..ilk başta devit verdim ama iyi bi vitamin duydum ona başladım..
bende öyle diyom ama kucağa alınca hiç indiremiyom ozaman..alıştırıyorum ağlamadıkça almıyorum..şimdi beni çağırıyo zıpa agu agu die ana kucağından
ay yavrum cok gecmiş olsun canım yaaoglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
masallah ipegimeee koccemen olmusbugün tohtora gittik
6 kilo
60.5 boyumuz çıktı
bende az önce agladıda aldım emzirdim simdi gene yattı ama kıpır kıpır gazdan sanırımyattığı yerdende oynuyo ama ben alıyorum
sanki yatırıp durunca ilgilenmiyomuşum gibi geliyo
ama ağırlaştı heryerim ağrıyo benimde
ya kızlar siz böyle yazdıkça bakıyorumda ben herşeyi yiyorum ben çorba çok severim sık sıkta mercimek falan yaptım yedim
bence bu gaz yemekle alakalıdeğil ben ne zaman azıcık üşüsem bebeğim çıldırıyo
kız<lar valla ben her şey yiyom sadece portakal yemiyom nagi bebişşine bu gün ne kaaaaaaaaaaa süt verdiniz
nasıl cnm anlamadım ne sütü emdiği süt mü :sm_confused:
he kız sağıpta verdiğiniz süt kaç cc verdiniz şimdi benim kız emmiyo ya ne kaaaaaaa verirsek doyar diye selocan 100cc dedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?