2009 Kasm Anneleri

selam millet geldim sonunda
ayyyy özge haftalık kakasını yaptı yolda abuuu babam bayılacuudu adamcasss ayy nası koktu araba varya ööööööğğğğkkkkkkkkkk sempatiksalakcinni
geldim tabi teeeee boğazına kaa batmış yavruşko yıkadım bi güzel ama zıçtımın resmidir özge dışarı çıkınca mutlaka huzursuz oluyo bunun yanı sıra banyo yaptıktan sorada aynen öle oluyo bide ustune benim ayaklarım acaaip üşüdüü ıyyyy bunların hepsi bi arada olunca özge nası bi tepki vercik acaba eyvahedigeldismile
evi bok göturuyoooo yarına misafir varrrrrrrr benim midem bulanıyoooooo özge uyumuyoooo allahhhhhh yandım beeeeeeeennn ohaoldumsmile

canım ben çoooook içtim portakal suyu halada içiyom bazen günde 2 3 bardak
geçende kan portakal içtim iç ne olcak
hem bebişede gider vitamin

bende içtim kıı hemde çok severün
mandilinada yedim portakalda
ya kızlar onu yeme bunu yeme vucüt direncim düşüyo benim hemen ağzım gözüm uçukluyo

kız dr gittinizmi ne kadar olmuş özgecik

dilmuhh gı benim fıstıkta 700 gr almış bu ay kimse öyle 1 kilo ve üstü beklemesin bence gerçi ben zaten beklemiodum emme sorunlusu bıdığım bu kaa aldıysa bağa yeterrr kaydirigubbakcemile2
ya bağrınıyo ben ağzına tıkıyom açık büfe memiş modundayım akşama kaa belki azını açarda bi yudumda olsa tıkarım deyu bak işe yarıyo şukur uğraşmakta fayda var onun zevkine bıraksam ölecuk acından 4 saatten önce emesi gelmio varmı böle bişi yauwwwwww akannehir

maşaallah canım demek hepsi bu ay az alıyo bende üzülmüydümöm gııııııııı

Son düzenleme:

iidir iidir esas çok kilo almalar ii değil
kilo almaları sağlık belirtisi değildir canlarım
tek dert kilo olsun dilmuh sende dert etme bence 500gr gayet iii
mesela bana doktor geçen ay çok bile emmiş didi bende ona üzüldüm obez olcak diii
allahtan anne sütü obez yapmazmış kaydirigubbakcemile3

oglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
antıbıyotık werdı.o kadar koru kolla sonuca bak yasenağlama
çok geçmiş olsun canım yaa:gitme:
bende inanmıyorum yediklerimizin süte geçerek gaz yaptığına :umursamaz: bebekten bebeğe göre değişiyo bence a.s
şimdi öezele gıdıyoz dua edın bıze

hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

doğru diyon canım da işte takıyoı insan ne bilem

maşaallah canım demek hepsi bu ay az alıyo bende üzülmüydümöm gııııııııı

demek bundan 3.ayda değişiyo bebelermiz,
hem emmeleri azaldı hem kilo almalarıCADIARZU

ay bende kalkam yemeyi tamamlayam
menüm tavuk suyuna çorba,kıymalı patatesli gözleme,karışık salata..
daha ne olsun:)yemekteyiz açık biyanda ona kulak veriyomkaydirigubbakcemile3
bebem biraz daldı ama uyanabilirde..

he kız sağıpta verdiğiniz süt kaç cc verdiniz şimdi benim kız emmiyo ya ne kaaaaaaa verirsek doyar diye selocan 100cc dedi de
ben 2 saatte bir 70 cc veriyprum gunde 600-650 cc olmasına calışıyorum

kılo basına gunde 150 cc vermek gerekiyor 5 kılo ise 750 cc 6 ise 900 cc vermek gerekir

kızlaaar çalışanlar çok acil bi sorum var
şimdi normalde benim izin kağıdımda bugün yani 5 şubatta iş başı yapmam gerkiyodu ama iş yerinden aradılar yılbaşı tatilini eklemişler pts başlıcakmışım e o zaman kurban bayramını da eklemeliler 3 gün aradım dedim biz öle hesapladık falan diye geçiştirdi kadın yoğunmuş ta
sizin de eklendi mi o tatiller
ayy yarın tekrar konuşcam 3 gün bi de doğum öncesinden 29 ekim var 4 gün annemle kalırım en azından beray da alışmış olur

yavrum benümmm nası tırım tırım aranıyo bi günde bi gündür demi adamım hadi işallah uzatırsında beroşlan biras daha beraber olursunusssss

aferin özgemee alkisalkisalkis
kız az bi sakinleş deliii delikafadulden istanbulun kurtuluşuda tatil miydi acep sölee onuda eklesinleeer :roflol:

kenyacım geçmişinde bu yemeklerle ilgili bi anın yok mu?

iyi aksamlar.

misafirim vardi, agirladim yolladim.zemuszemus

sunways gecmis olsun canim.

dilmuh takma canim. sagligi nesesi yerindeyse sorun olmaz.

kenya bende bugun azcik bulgur yedim, dokunmasa bari kiza.eyvahedigeldismile

Insallah dedigin gibidir de bi kac gun daha kazanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…