kız<lar valla ben her şey yiyom sadece portakal yemiyom nagi bebişşine bu gün ne kaaaaaaaaaaa süt verdiniz
canım ben çoooook içtim portakal suyu halada içiyom bazen günde 2 3 bardak
geçende kan portakal içtim iç ne olcak
hem bebişede gider vitamin
selam millet geldim sonunda
ayyyy özge haftalık kakasını yaptı yolda abuuu babam bayılacuudu adamcasss ayy nası koktu araba varya ööööööğğğğkkkkkkkkkk sempatiksalakcinni
geldim tabi teeeee boğazına kaa batmış yavruşko yıkadım bi güzel ama zıçtımın resmidir özge dışarı çıkınca mutlaka huzursuz oluyo bunun yanı sıra banyo yaptıktan sorada aynen öle oluyo bide ustune benim ayaklarım acaaip üşüdüü ıyyyy bunların hepsi bi arada olunca özge nası bi tepki vercik acaba eyvahedigeldismile
evi bok göturuyoooo yarına misafir varrrrrrrr benim midem bulanıyoooooo özge uyumuyoooo allahhhhhh yandım beeeeeeeennn ohaoldumsmile
dilmuhh gı benim fıstıkta 700 gr almış bu ay kimse öyle 1 kilo ve üstü beklemesin bence gerçi ben zaten beklemiodum emme sorunlusu bıdığım bu kaa aldıysa bağa yeterrr kaydirigubbakcemile2
ya bağrınıyo ben ağzına tıkıyom açık büfe memiş modundayım akşama kaa belki azını açarda bi yudumda olsa tıkarım deyu bak işe yarıyo şukur uğraşmakta fayda var onun zevkine bıraksam ölecuk acından 4 saatten önce emesi gelmio varmı böle bişi yauwwwwww akannehir
dilmuhh gı benim fıstıkta 700 gr almış bu ay kimse öyle 1 kilo ve üstü beklemesin bence gerçi ben zaten beklemiodum emme sorunlusu bıdığım bu kaa aldıysa bağa yeterrr kaydirigubbakcemile2
ya bağrınıyo ben ağzına tıkıyom açık büfe memiş modundayım akşama kaa belki azını açarda bi yudumda olsa tıkarım deyu bak işe yarıyo şukur uğraşmakta fayda var onun zevkine bıraksam ölecuk acından 4 saatten önce emesi gelmio varmı böle bişi yauwwwwww akannehir
çok geçmiş olsun canım yaa:gitme:oglumu dr göturduk...bronsıt baslangıcı dedı agladım uzuntuden,nası oksuruyo bu sabahtan berı..
antıbıyotık werdı.o kadar koru kolla sonuca bak yasenağlama
bende inanmıyorum yediklerimizin süte geçerek gaz yaptığına :umursamaz: bebekten bebeğe göre değişiyo bence a.sbugün tohtora gittik
dr değiştirdik şimdi özel muayeneye götürüyom
6 kilo
60.5 boyumuz çıktı
tam standartlarda dedi bi çizelgeyle bilgisayarından verileri girip gösterdi:lepi:
süt için sıkıntı olursa ısırgan otu çok iyi gelir dedi kaynat iç dedi
gaz olayı içinde fasülye mercimek yeee hiç bişey olmaz sadece sende kabızlık sorunu olacak şeyler yeme dedi
muz ve pirinç pilavı yasak dedi
onun yerine kepekli bulgur yi dedi
kendin de activ yoğurtlar varya ondan gün de 1 tane ye göreceksin kızında rahat kaka yapcak didi deneycem bakalım
kayısı erik ye yada komp.tüket falan işte
devit 3 vermeye başla dedi kış ayı güneş yok
ama yaz olsaydı önem arzetmiyo dedi herşeyin doğalından yana
şimdilik iyi görünüy bakalım ne zmn bozcekkkaydirigubbakcemile3
şimdi öezele gıdıyoz dua edın bıze
iidir iidir esas çok kilo almalar ii değil
kilo almaları sağlık belirtisi değildir canlarım
tek dert kilo olsun dilmuh sende dert etme bence 500gr gayet iii
mesela bana doktor geçen ay çok bile emmiş didi bende ona üzüldüm obez olcak diii
allahtan anne sütü obez yapmazmış kaydirigubbakcemile3
maşaallah canım demek hepsi bu ay az alıyo bende üzülmüydümöm gııııııııı
ay bende kalkam yemeyi tamamlayam
menüm tavuk suyuna çorba,kıymalı patatesli gözleme,karışık salata..
daha ne olsun:)yemekteyiz açık biyanda ona kulak veriyomkaydirigubbakcemile3
bebem biraz daldı ama uyanabilirde..
ben 2 saatte bir 70 cc veriyprum gunde 600-650 cc olmasına calışıyorumhe kız sağıpta verdiğiniz süt kaç cc verdiniz şimdi benim kız emmiyo ya ne kaaaaaaa verirsek doyar diye selocan 100cc dedi de
aferin özgemee alkisalkisalkisselam millet geldim sonunda
ayyyy özge haftalık kakasını yaptı yolda abuuu babam bayılacuudu adamcasss ayy nası koktu araba varya ööööööğğğğkkkkkkkkkk sempatiksalakcinni
geldim tabi teeeee boğazına kaa batmış yavruşko yıkadım bi güzel ama zıçtımın resmidir özge dışarı çıkınca mutlaka huzursuz oluyo bunun yanı sıra banyo yaptıktan sorada aynen öle oluyo bide ustune benim ayaklarım acaaip üşüdüü ıyyyy bunların hepsi bi arada olunca özge nası bi tepki vercik acaba eyvahedigeldismile
evi bok göturuyoooo yarına misafir varrrrrrrr benim midem bulanıyoooooo özge uyumuyoooo allahhhhhh yandım beeeeeeeennn ohaoldumsmile
kız az bi sakinleş deliii delikafadulden istanbulun kurtuluşuda tatil miydi acep sölee onuda eklesinleeer :roflol:kızlaaar çalışanlar çok acil bi sorum var
şimdi normalde benim izin kağıdımda bugün yani 5 şubatta iş başı yapmam gerkiyodu ama iş yerinden aradılar yılbaşı tatilini eklemişler pts başlıcakmışım e o zaman kurban bayramını da eklemeliler 3 gün aradım dedim biz öle hesapladık falan diye geçiştirdi kadın yoğunmuş ta
sizin de eklendi mi o tatiller
ayy yarın tekrar konuşcam 3 gün bi de doğum öncesinden 29 ekim var 4 gün annemle kalırım en azından beray da alışmış olur
ay bende kalkam yemeyi tamamlayam
menüm tavuk suyuna çorba,kıymalı patatesli gözleme,karışık salata..
daha ne olsun:)yemekteyiz açık biyanda ona kulak veriyomkaydirigubbakcemile3
bebem biraz daldı ama uyanabilirde..
kızlaaar çalışanlar çok acil bi sorum var
şimdi normalde benim izin kağıdımda bugün yani 5 şubatta iş başı yapmam gerkiyodu ama iş yerinden aradılar yılbaşı tatilini eklemişler pts başlıcakmışım e o zaman kurban bayramını da eklemeliler 3 gün aradım dedim biz öle hesapladık falan diye geçiştirdi kadın yoğunmuş ta
sizin de eklendi mi o tatiller
ayy yarın tekrar konuşcam 3 gün bi de doğum öncesinden 29 ekim var 4 gün annemle kalırım en azından beray da alışmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?