2009 Kasm Anneleri

iyi aksamlar.

misafirim vardi, agirladim yolladim.zemuszemus

sunways gecmis olsun canim.

dilmuh takma canim. sagligi nesesi yerindeyse sorun olmaz.

kenya bende bugun azcik bulgur yedim, dokunmasa bari kiza.eyvahedigeldismile

hadi gozun aydın canım
misafirler gidince insan hafifliyo sanki
inş. dokunmaz canım bizimki kıvranıyo resmen

hadi gozun aydın canım
misafirler gidince insan hafifliyo sanki
inş. dokunmaz canım bizimki kıvranıyo resmen

korka korka yedim azcik, insallah dokunmaz.

yariyil tatili ya, okuldakiler dokuluyo yavas yavas. daha da gelicekler var.

bulgur dokunmaz ya yiyin başka bişidendir o kenyacım.. süt yapıyo bende valla:lepi:

dalga mı geciyosun canım
ben zaten tebrik ettim suremi ama o cok girmediği için muhabbetten haberi yoktur
sende takılma artık istersen bu duruma anlatamıyorum ben ok

sende bu duruma çok takılmadığın için mi dün mü bugün mü tam emin değilim konuyla ilgili iğneli bi msj yazdın? yoksa benim pek takıldığım yoktu yani o mesajı görene kadar

Böyle hepiniziiiii en tatlısından en kocamanından öpüyorum a.s. a.s. a.s. a.s. Helekiii o misss kokularıııı nasıl nasıl özledim anlatamam
15 tatil yine bana gelmedi malum misafirlerime geldi:)Oldukça kalabalıktık sağsalim atlattık hepsinii
Yağmurumuz çok ii teyzeleriiiii nasıl aguluyor gülücükler atıyor herkezi tanıyor anlatamam ellerinden tutunca hoppppp oturmak için kalkıyor, çıngıraklarını yakalıyor, saatlerce ellerimle oynuyor ,kendi ellerini bi seğredişi var gülmekten ölürsünüz ...
Hergün yeni birşeyler ekliyor artık öyle keyifliki Allaha emanet sürekli okuyorum nazarlardan saklasın Allahım die...

Baya baya iletişime geçtik kızımmm diyorum auuu başlıyo hemen evet annecim diyorumm ınga diyor:))Kalkıp yürüyecek ama bakalım ne zaman opuyorumnanaktan
ışte böyleee bu arada sizleri çok özlüyorum bilesiniz..Aklım burada ama yaşadıklarıma bakın hele 2 dk fırsat bulamadım kendime bile..Hepiniz iyisinizdir inşl sevgiyle kocamannnnnnn öperimm a.s. a.s.

sende bu duruma çok takılmadığın için mi dün mü bugün mü tam emin değilim konuyla ilgili iğneli bi msj yazdın? yoksa benim pek takıldığım yoktu yani o mesajı görene kadar

anacım sende yazdın ona bakarsan krispiyle konusurken
kendini suclu mu hissediyorsun hissetme bacım annem yaptıda yedim ben iöin rahat olsun
uzatmayalım artık sende laf sokma bende sokmayayım
burda bişiler paylasmak birbirimize yardımcı olmak için varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…