iyi aksamlar.
misafirim vardi, agirladim yolladim.zemuszemus
sunways gecmis olsun canim.
dilmuh takma canim. sagligi nesesi yerindeyse sorun olmaz.
kenya bende bugun azcik bulgur yedim, dokunmasa bari kiza.eyvahedigeldismile
hımm ok doğru aslında ben ilk kez yazdım muhabbet olsun diye,doğru diyosun vereliniortakya bosver canım yaa yemek adı verme muhabbeti vardı
tuba bundan yedim sundan yedim dedi oda benim cok sevdiğim bişidi
bende hepimiz emzikliyiz yemek adı vermeyelim dedim olay bu
yok ben calısmıcam 6 aylık olana kadar evdeyim sonra güzel bi iş bulursam baslamayı cok istiyorum
kpss ye giricem ams bebişle hazırlanmak zor olucak
Böyle hepiniziiiii en tatlısından en kocamanından öpüyorum a.s. a.s. a.s. a.s. Helekiii o misss kokularıııı nasıl nasıl özledim anlatamam
15 tatil yine bana gelmedi malum misafirlerime geldi:)Oldukça kalabalıktık sağsalim atlattık hepsinii
Yağmurumuz çok ii teyzeleriiiii nasıl aguluyor gülücükler atıyor herkezi tanıyor anlatamam ellerinden tutunca hoppppp oturmak için kalkıyor, çıngıraklarını yakalıyor, saatlerce ellerimle oynuyor ,kendi ellerini bi seğredişi var gülmekten ölürsünüz ...
Hergün yeni birşeyler ekliyor artık öyle keyifliki Allaha emanet sürekli okuyorum nazarlardan saklasın Allahım die...
Baya baya iletişime geçtik kızımmm diyorum auuu başlıyo hemen evet annecim diyorumm ınga diyor:))Kalkıp yürüyecek ama bakalım ne zaman opuyorumnanaktan
İşte böyleee bu arada sizleri çok özlüyorum bilesiniz..Aklım burada ama yaşadıklarıma bakın hele 2 dk fırsat bulamadım kendime bile..Hepiniz iyisinizdir inşl sevgiyle kocamannnnnnn öperimm a.s. a.s.
kaydirigubbakcemile3
aaaaa bende çok sefdim onuu ne kaaa mış wanna bilgin var mııı
hee babiş var saolsun da biri lazım ona baksın hizmet etsin o kişi ben miyim acabaa sempatiksalakcinni
efet yaa 1 gün 1 gün sayıyoom hacııı mafoldumbenyavrum benümmm nası tırım tırım aranıyo bi günde bi gündür demi adamım hadi işallah uzatırsında beroşlan biras daha beraber olursunusssss
aferin özgemee alkisalkisalkis
kız az bi sakinleş deliii delikafadulden istanbulun kurtuluşuda tatil miydi acep sölee onuda eklesinleeer :roflol:
wannaaaaaaaa bebeeemm saçlarını kestir bi an önce benceeeeee çünkü kısa saç aciipp yakışıyo gız sanaa aklinialirimsmile
kizi emziriyorum, hapsircagim geldi, yavasca hapsiram dedim, bana nasil kotu kotu bakti. bu seferde gulme krizi tuttu, kizda basladi gulmeye.kaydirigubbakcemile3
hımm ok doğru aslında ben ilk kez yazdım muhabbet olsun diye,doğru diyosun vereliniortak
off ben kaç kez girdim kpss ye olmadı..çalıştığım için zaman yok filan diyodum hazırlanamıyodum bu bahaneyle..
şimdi bebekle çok daha zor canım ya ne yapcaz bilmem biraz büyüsün bende çalışmak istiyom ya..
cerenimoooommm özguş 700 gr mı almıış maşallahh kuşumaa
ay bizim bu ay kontrolümüz yok rota da 4. ada sizinki neen bu ay gıı?
ya sanki beray heç kilo almadı evdeki ilkel yöntemlerle 400 gr falan gibi bişeler çıkıyoo bilmiyorumkismile
delikafadulden delikafadulden
ayyy benimki resmen sıçrıyo öksürmede hapşırmada akannehir
Nazlıcım HOSGELDİN CANIM
olumunekankayizsmilesimdi faceden yazdim nerdesin kacak diye.kaydirigubbakcemile3
ohhh, masallah Yagmur'uma.opuyorumnanaktan
ben 2 saatte bir 70 cc veriyprum gunde 600-650 cc olmasına calışıyorum
kılo basına gunde 150 cc vermek gerekiyor 5 kılo ise 750 cc 6 ise 900 cc vermek gerekir
Hoşbuldum Kenyaacımm çok özlemişim opuyorumnanaktan yaaaa avataraaa bakınn Allaha emanet
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?