bizimki hala deli gibi ışığa bakıyo ya gözleride rahatsız olmuyo ha naparsam yapim o tavandaki lambaya bakmassa çatlar sizinkiler de böle mi yauw bilmiyorumkismile
ayyy deli olucam yaa şimdi eşim aradı gene kardeşiyle babası geliyomuş !!!
yaa her akşam burdalar nerdeyse.. bi ayağımı uzatıp oturamıyorum! saatlerce oturuyolar bağıra çağıra konuşuyolar...çocuk bi türlü uyuyamıyo...alıp odasına gidiyorum büütün akşam karanlık odada geçiyo...yarında misafir gelicek..akşam asyayı babasına verip hazırlık yapıcaktım o da yattı...ayyy ağlıycam yaa sinirimden !
pts işe başlıyom yaa rapor almaya karar verdim gittiği yere kadar sonra da ücretsiz izin alcam
sanırım 1 yaşına gelene kadar sonrası allah kerim akannehir
hava ne kaa kasvetlüüüüüüü :sinifsinif:
özgeyi uyutunca babaanneye bırakıp markete gitcess guya puset aldım ama özge dışarı gidince sancıdan sabahladığı içün dışarda deel evde kullanıos şimdilikk laelaelaelaelae
amaan bu yağmurda dışarı çıkmazdıkta minnoşun bezi bitmiş onun için acil alışveriş moduna geçtikk :hulya:
gunaydınnn.oglum hala öksürüyo ve hapsuruyo.ve sol gogsum acıyo yara olmus.wannam ben hıc adet olmadım daha
ne bilim 1-2 damla gelmis. devami gelirmi bilmem.
bende cildircam. kiz uyumuyo, var yine bi bildigi.akannehir
bizimki hala deli gibi ışığa bakıyo ya gözleride rahatsız olmuyo ha naparsam yapim o tavandaki lambaya bakmassa çatlar sizinkiler de böle mi yauw bilmiyorumkismile
ben regl olucam galiba. az once 1-2 damla kan gelmis.bilmiyorumkismile
çok sıkıldım 7/24 çocuk bakmak zormuş
keşke anam yakın olsaydı eşimde ist gitti gezmeye :sinifsinif:
keşke irkek olsaydım kaydirigubbakcemile3
sen niye takilmadin pesine valla benimki öyle gezmeye gidicek hic durmam takilirim yada yollamam ya benle ya hicalsanaalsanasmile
ben hiç adet olmadım daha kişiye gore degişirmiş kimi adet olmaya devam edermiş kimiside emzirme donemi boyunca olmazmıs olsam cok rahatlıcam adet olmayı ozledim :))
arkadaşlarıyla gitti
bu arada ana oğul bizimde saçımız dökülüyo
benim kızın sacı yok zaten kaydirigubbakcemile3
benimde saclarım öyle aman aman cok deil dokulurse cok otu olur inş. dokulmez
selaaaaaaaaam
benim kiz saat on dan beri uyumuyodu.. bende simdi giydirdim babasina verdim al az disarda gezin dedim bugün buranin belediye secimi varmis oy kullanmaya gittiler:) ben alman vatandasi oldugumdan kullanamiyom.. ilk defa kizi babasiyla bi yere gönderdm.. icim bi tuaf oldu.. umarim disarda aglamaz.. gerci astronot tuluma girince daldiydi hemen..
elif bizim sacimizda dökülüyor ben demir ilacini düzenli kullandigim halde.. eskiler öyle derlermis.. cocuk anneyi taniyip gülmeye baslayinca sac dökülürmüs..
slm canım
ayy bizimki astranot tulumdan nefret ediyo giydirdiğim zaman aglamaya baslıyo
hmm su mesele erkek erkege takilicaklararkadaşlarıyla gitti
bu arada ana oğul bizimde saçımız dökülüyo
selaaaaaaaaam
benim kiz saat on dan beri uyumuyodu.. bende simdi giydirdim babasina verdim al az disarda gezin dedim bugün buranin belediye secimi varmis oy kullanmaya gittiler:) ben alman vatandasi oldugumdan kullanamiyom.. ilk defa kizi babasiyla bi yere gönderdm.. icim bi tuaf oldu.. umarim disarda aglamaz.. gerci astronot tuluma girince daldiydi hemen..
elif bizim sacimizda dökülüyor ben demir ilacini düzenli kullandigim halde.. eskiler öyle derlermis.. cocuk anneyi taniyip gülmeye baslayinca sac dökülürmüs..
nbr kıslar
ayyy benim kız dün alışveriş merkezinde emzik aldııııııı
1 saat felan emdi yaaa çok şaşırdım
şuan almıo mesela gece uykudada tıkıym dedim memeden sonra almadı cincin
keske bende olmasaydim hic tavsiye etmem valla rahat böyle kansiz tertemiz.zaten ilk gelen kanama bi tuhaf geliyo:bbo:simsiyah camur gibikenyaa .!.:ben hiç adet olmadım daha kişiye gore degişirmiş kimi adet olmaya devam edermiş kimiside emzirme donemi boyunca olmazmıs olsam cok rahatlıcam adet olmayı ozledim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?