2009 Kasm Anneleri

bizimki hala deli gibi ışığa bakıyo ya gözleride rahatsız olmuyo ha naparsam yapim o tavandaki lambaya bakmassa çatlar sizinkiler de böle mi yauw bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar he canım benimkide öle ya ben biraz bakayım acıyor gözüm kızım nasıl dayanıyor anlamıyom birde ona bir gülücükler atıyor sorma

dun aksam komsum aradi musaitsek geliceklermis. valla aksamlari musait olmuyoruz, pazar sabahi gelin dedim. bunun ayibi yok ya, aksam saatlerinde huysuzluklari tavan yapiyo. yatagami hazirlanayim, misafirmi bakayim? zaten kiz surekli uyaniyo diye yatak odasina girdim mi cikamiyorum.akannehir

hava ne kaa kasvetlüüüüüüü :sinifsinif:
özgeyi uyutunca babaanneye bırakıp markete gitcess guya puset aldım ama özge dışarı gidince sancıdan sabahladığı içün dışarda deel evde kullanıos şimdilikk laelaelaelaelae
amaan bu yağmurda dışarı çıkmazdıkta minnoşun bezi bitmiş onun için acil alışveriş moduna geçtikk :hulya:

bizde evde eskittik puseti.sempatiksalakcinni

gunaydınnn.oglum hala öksürüyo ve hapsuruyo.ve sol gogsum acıyo yara olmus.wannam ben hıc adet olmadım daha

ne bilim 1-2 damla gelmis. devami gelirmi bilmem.

bende cildircam. kiz uyumuyo, var yine bi bildigi.akannehir

nasl banyo yapıp cıktım bılmıyom.esım soylene soylene bı hal oldu sacımı kurulayamadım bıle sırtım ı da buz gıbı oldum bırak tamam dedımkötükedihüso
bu mınıkte emıyo uyumuyo sag gogsume gelınce memeyı agzına alıp beklıyo uyuyo sol gogsumude ceke ceke emıyo
bende ınat ettım solu wermıcem aksama kadar zaten yara yaptıÇok üzgünüm çoook

bizimki hala deli gibi ışığa bakıyo ya gözleride rahatsız olmuyo ha naparsam yapim o tavandaki lambaya bakmassa çatlar sizinkiler de böle mi yauw bilmiyorumkismile

benimkininde derdi zoru hep lambalarlaakannehironlara bakiyo konusuyo sapsal ne anlatiyosa dün avm gezdim lambalardan alamadi gözünü yavrumkaydirigubbakcemile3

ben regl olucam galiba. az once 1-2 damla kan gelmis.bilmiyorumkismile

ben ikinciye oldum sen daha ilk mi olucanCADIARZU
2gün önce bitti hatta, doktra gittigimde sordum ara kanama bu tam adet sayilmaz dedi gercektende 10 gün sürdü ama adamakilli kan gelmedi hic lekeledi bitti

çok sıkıldım 7/24 çocuk bakmak zormuş
keşke anam yakın olsaydı eşimde ist gitti gezmeye :sinifsinif:
keşke irkek olsaydım kaydirigubbakcemile3

biz anali kizli sac döküyoruz sizde de varmi:çok üzgünüm:
cinko demir eksikliginden oluyo sac dökülmesi demir aliyorum hap olarak ama banamisin demiyo
kaynanamda diyo nisa seni tanimaya basladi ya ondan dökülüyo saclarin be kadin bari bisey bilmiyon konusmada gülünc duruma düsme:roflol:

çok sıkıldım 7/24 çocuk bakmak zormuş
keşke anam yakın olsaydı eşimde ist gitti gezmeye :sinifsinif:
keşke irkek olsaydım kaydirigubbakcemile3

sen niye takilmadin pesine valla benimki öyle gezmeye gidicek hic durmam takilirim yada yollamam ya benle ya hicalsanaalsanasmile

selaaaaaaaaam

benim kiz saat on dan beri uyumuyodu.. bende simdi giydirdim babasina verdim al az disarda gezin dedim bugün buranin belediye secimi varmis oy kullanmaya gittiler:) ben alman vatandasi oldugumdan kullanamiyom.. ilk defa kizi babasiyla bi yere gönderdm.. icim bi tuaf oldu.. umarim disarda aglamaz.. gerci astronot tuluma girince daldiydi hemen..

elif bizim sacimizda dökülüyor ben demir ilacini düzenli kullandigim halde.. eskiler öyle derlermis.. cocuk anneyi taniyip gülmeye baslayinca sac dökülürmüs..

nbr kıslar
ayyy benim kız dün alışveriş merkezinde emzik aldııııııı
1 saat felan emdi yaaa çok şaşırdım
şuan almıo mesela gece uykudada tıkıym dedim memeden sonra almadı cincin

slm canım
ayy bizimki astranot tulumdan nefret ediyo giydirdiğim zaman aglamaya baslıyo

slm canım
ayy bizimki astranot tulumdan nefret ediyo giydirdiğim zaman aglamaya baslıyo

benimki cok seviyo canim.. giydircegimi anladigi vakit eller kollar bi hareket ediyorki sorma..anasi gezinti degildi ama bu kiz halaya cekti galiba huysuzlugu hep evde..

asyamiz napiyo dün misafirlik nasil gecti?

arkadaşlarıyla gitti
bu arada ana oğul bizimde saçımız dökülüyo
hmm su mesele erkek erkege takilicaklar

durmaz huysuzluk ederse hemen gelirler merak etme, insallah dururda sende biraz kafani dinlersinzemuszemus
eskiler iste bi halt bilmediklerinden öyle uydururlarmis:roflol:bakalim dökülsün bitsinde ondan sonra kestirip boyaticam saclarimizemuszemus

nbr kıslar
ayyy benim kız dün alışveriş merkezinde emzik aldııııııı
1 saat felan emdi yaaa çok şaşırdım
şuan almıo mesela gece uykudada tıkıym dedim memeden sonra almadı cincin

irem hic mi emzik almiyo:1shok:ayy yazik sana emzik cok sakinlestiriyo

kenyaa .!.:
ben hiç adet olmadım daha kişiye gore degişirmiş kimi adet olmaya devam edermiş kimiside emzirme donemi boyunca olmazmıs olsam cok rahatlıcam adet olmayı ozledim :))
keske bende olmasaydim hic tavsiye etmem valla rahat böyle kansiz tertemiz.zaten ilk gelen kanama bi tuhaf geliyo:bbo:simsiyah camur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…