2009 Kasm Anneleri

cersu sen bana hap sorduydun benim doktor bana östrojen icermeyen hap yazdi emzirme döneminde kullanicam 6ay sonra kontrole gidicem tekrar
ilacin adi CERAZETTE FTA arastir bakim tr de varmi

aysee sen gittin mi doktor bacuumm neyle koruncaniz

simdilik sesler cikmadi oyy evde tek kalmak cok tuafmis..gelsinler artik..

adet oldum ya aradim pazartesine aldim termini.. ama yarin bitermi bilmem az az var yine.. doktorum erkek ya öyle muayne etmesini istemedim.. ama kacis yok yarin gidicem mecburen..10 gün oldu bitmedi yaa keske normal adet gibi olsaydii..

DıLMUH gelişim sayfasında görmessin diye buraya yazdım.
bizde 3.ayımızda 500 gr almışız.
az dedileer bana.
sen mama veriyon mu

a.sa.sa.s
dk hapi daha baslamadim ama doktor hemn bugün baslayin dedi ama ben almadim nasilsa faaliyet yok bosuna hap kullanmiimkaydirigubbakcemile3

kız nasıl faliyet yok kaç aylık oldu bebişin kocaman oldu bunlar
bu arada maşallah bebenede sanada çok şekersiniz facede bakıyom şimdi
ama nazar değer be bacım korkmuyonmu

benimkide 10gün sürdü pis camur gibi keske normal adet gibi olsaydi

kız nasıl faliyet yok kaç aylık oldu bebişin kocaman oldu bunlar
bu arada maşallah bebenede sanada çok şekersiniz facede bakıyom şimdi
ama nazar değer be bacım korkmuyonmu

nisa büyüyünce o ise bile firsat vermiyo hissediyo mu ne:kedi:
baslara iyiydi kirkim cikti hasret giderdik ama simdi kardes kardes uyuyozakannehir
canim face de benim profilim sadece arkadaslara acik hem mecburen yüklüyorum cünkü ailem tr de ben burda hic görme imkanlari yok faceden bakiyolar msn den falan bakiyolar

selam. benim oğlum bugün çok huzursuz.

diş çıkarıyo olabilir mi. sürekli eli ağzında. salyası filanda akıyo.
napcamı şaşırdım. bugün ağlamadığı bi sn bile yok

kizlar esim kizi alip abimlere gitmis.. nilay uyuyormus:) bende hazirlanip gidicem.. hadin öptüm sizleri bebelere iyi bakin.

benimki cok seviyo canim.. giydircegimi anladigi vakit eller kollar bi hareket ediyorki sorma..anasi gezinti degildi ama bu kiz halaya cekti galiba huysuzlugu hep evde..

asyamiz napiyo dün misafirlik nasil gecti?
ii canım pusetimiz geldi aman bi güzel uyudu benim gibi gezenti olacak herhalde :)
dısarı cıkamasakta arabayla turladık odada
ii gecti canım cok oturmadık lohusa yanında ama bana degisik insan gorunca azıcık bile olsa yetiyo :)
keske bende olmasaydim hic tavsiye etmem valla rahat böyle kansiz tertemiz.zaten ilk gelen kanama bi tuhaf geliyo:bbo:simsiyah camur gibi
bende adet olunca gobegim falan iniyo kendimi rahatlamıs hissediyorum :)
kizlar esim kizi alip abimlere gitmis.. nilay uyuyormus:) bende hazirlanip gidicem.. hadin öptüm sizleri bebelere iyi bakin.

hadi ii gezmeler canımmm

selam. benim oğlum bugün çok huzursuz.

diş çıkarıyo olabilir mi. sürekli eli ağzında. salyası filanda akıyo.
napcamı şaşırdım. bugün ağlamadığı bi sn bile yok

benimkininde hep salyaları akıyoo hep eli ağzındaa
ama üzülme burdakilerin çoğunun bu ara öyleymiş a.s

benimkininde hep salyaları akıyoo hep eli ağzındaa
ama üzülme burdakilerin çoğunun bu ara öyleymiş a.s

alt dişleri sanki böyle çıkacakmış gibi çizgi şeklinde iz olmuş.
bide ağzına dişlik verince çiğniyo. memeyide sündüre sündüre damağına sürüyo ya canım. sanıım çıkarack :bbo:

bebişler kucaktamı yine :) ayy bu puset cok guzel bişimiş yaa bizimkini yatırıyorum dolasıyoruz masallah ne guzel uyuyo artık sırtım agrımıcak :))

ayy su pazarlardan nefret ediyorum yaa herkesin eşi yanında benimki calısıyo
annemlere geldim herkes bi tarafta uyuyooo ay ne kaa sıkıcı yaaa bogulucam valla burdada kimse kalmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…