- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
cersu sen bana hap sorduydun benim doktor bana östrojen icermeyen hap yazdi emzirme döneminde kullanicam 6ay sonra kontrole gidicem tekrar
ilacin adi CERAZETTE FTA arastir bakim tr de varmi
aysee sen gittin mi doktor bacuumm neyle koruncaniz
a.sa.sa.sbu ne hapı bacım dk hapımı
cersu sen bana hap sorduydun benim doktor bana östrojen icermeyen hap yazdi emzirme döneminde kullanicam 6ay sonra kontrole gidicem tekrar
ilacin adi CERAZETTE FTA arastir bakim tr de varmi
aysee sen gittin mi doktor bacuumm neyle koruncaniz
a.sa.sa.s
dk hapi daha baslamadim ama doktor hemn bugün baslayin dedi ama ben almadim nasilsa faaliyet yok bosuna hap kullanmiimkaydirigubbakcemile3
simdilik sesler cikmadi oyy evde tek kalmak cok tuafmis..gelsinler artik..
adet oldum ya aradim pazartesine aldim termini.. ama yarin bitermi bilmem az az var yine.. doktorum erkek ya öyle muayne etmesini istemedim.. ama kacis yok yarin gidicem mecburen..10 gün oldu bitmedi yaa keske normal adet gibi olsaydii..
kız nasıl faliyet yok kaç aylık oldu bebişin kocaman oldu bunlar
bu arada maşallah bebenede sanada çok şekersiniz facede bakıyom şimdi
ama nazar değer be bacım korkmuyonmu
ii canım pusetimiz geldi aman bi güzel uyudu benim gibi gezenti olacak herhalde :)benimki cok seviyo canim.. giydircegimi anladigi vakit eller kollar bi hareket ediyorki sorma..anasi gezinti degildi ama bu kiz halaya cekti galiba huysuzlugu hep evde..
asyamiz napiyo dün misafirlik nasil gecti?
bende adet olunca gobegim falan iniyo kendimi rahatlamıs hissediyorum :)keske bende olmasaydim hic tavsiye etmem valla rahat böyle kansiz tertemiz.zaten ilk gelen kanama bi tuhaf geliyo:bbo:simsiyah camur gibi
kizlar esim kizi alip abimlere gitmis.. nilay uyuyormus:) bende hazirlanip gidicem.. hadin öptüm sizleri bebelere iyi bakin.
saç dökülmesi bizdede var.
burnumuzda tıkalı az emiyoruz.
selam. benim oğlum bugün çok huzursuz.
diş çıkarıyo olabilir mi. sürekli eli ağzında. salyası filanda akıyo.
napcamı şaşırdım. bugün ağlamadığı bi sn bile yok
benimkininde hep salyaları akıyoo hep eli ağzındaa
ama üzülme burdakilerin çoğunun bu ara öyleymiş a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?