2009 Kasm Anneleri

selam kizlar aksama dogru abimlere gitmistim geldik..yigenim geldi esimle mac izliyorlar onlara yemek yaptim kizimi doyurup uyuttum.. simdi burdayim.. siz napiyosunuz..

benim zilli kizim iki gecedir huy edindi gece yarisi kaka yapiyoo almasam sabaha kadar her yer baticak.. alsamda her gece yapmaya aliscak.. uyku sersemi tüm üstünü degistirmek ne zormus yaa..

Cevaplayan: Doç.Dr. Selman Vefa YILDIRIM
Cevap:
Merhaba,

6 aydan önce, anne sütü veya mamayla beslenen ve ev hijyeni iyi olan bir bebeğin amip olması ihtimali hemen hemen yoktur. Ne yazıkki çok yaygın biçimde yapılan hatalardan birisidir, bu yaştaki bebekler (0gün-6ay arası) günde 2-10 kez sarı veya yeşil sulu veya sümüksü kaka yaparlar. Bu durum ebeveynler tarafından ishal gibi algılanır ve kaka tahlili yapılır, kaka tahliline bakan laborant mutlaka! amip kisti görür vb.

Lütfen çocuğunuza gereksiz ilaçlar verip barsak sistemini bozmayınız,

saygılar...

yarem bak bu senin için. berra nın geçmediyse amipi bi tıp fakültesine göster istersen. çünkü hastanedi laborantlar hep amip diyomuş bak

nbr kıslar
dün gece kabus gibiydi kızım ga sancısı çekti sabaha kadar
ağladı uyudu uyandı sabaha doğru kaka yapınca azcık rahatladı yaa

heee bu arada dün sinemaya gitmiştik yahşi batıya (iğrenç film) kızım
3 saat ayrı kalmanın acısını böyle çıkardı sanırım

slm hanımlarr
nassınız bebekleriniz nası kolik bebeği olanlarr 4 aya giren varmı sakinleyen
benimk, hala aynı
salıncağa alıştıı uff yaa deli olcem hep sallanmak istiyo mafoldumben

vayyy cersucum ne büyük bir lüks 3 saat
keşke başka şekilde değerlendireydin CADIARZU

saol canım bu yazıyı daha öncedende okumuştum benide düşündürdü bu seferde tıp fak gideyim dedim geçmiyo anacım bakalım sonuç ne olacak

saol canım bu yazıyı daha öncedende okumuştum benide düşündürdü bu seferde tıp fak gideyim dedim geçmiyo anacım bakalım sonuç ne olacak

git canım ya boşuna bebek ilaç almasın. bizdede çıktı amip ama bizimkinin ne ateşi var ne kusması bi tek yeşil sümüksü kaka kanda yoktu. amip dediler bize flagy mi ne ilaç var onu verdi dr. 5 gün kullandık rengi normale döndü. artık hastane sonuçlarınada güvenemiyo insan.

İyi akşamlar kızlar

Sen yap canım bize sonuçları söyleersin sonra...

allah kolaylık versin kenya düşünemiyorum...

benimde öyle ya yemediğim zaman sütüm az oluyor.

Ay ne kadar güzel....Arada değişiklik iyidir...Bana da lazım böyle bi şey ama nafile...
ama anne formuna üye olsanız ii olur sorulara çocuk dr cevap veriorrrrr
Nereye üye olacağımızı şaşırdık çocuklar yüzünden.ama bi bakmaktan ne çıkar...
yaw annem burda kıza bakıo sanırım sütü soğuk verdi kıza dün
oda üşüttü ılık verdim dio ama burnumdan geldi o 3 saat
benim kızımda dün gece 1 de başladı akşam üzeri 4 kadar toplasan 2 saat ancak uyudu 4 ten sonra rahatladı...üşüttü galiba yeşil kaka yapmış bi de gazı vardı herhalde bi ara burda bitkisel şuruplardan bahsediyodunuz ya hangisinden memnun kaldınız.doktor tavsiyesi ile mi aldınız...

selam milleet
yaremcim kız anneme iice alıştı yabancılık çekmiyo ama ben de zaten işe gitmiyoom zemuszemus
işten yolladılar delimisin git dediler kaydirigubbakcemile3 pts rapor alcam öle yani benden haberler bööle

arad benim kızımda yapıyor yeşil sümüksü kaka.ama kusma ya da ateş yok....Geceleri gazını babası çıkartıyo bazen 50 kere diyorum adama battaniyesi ile al uykudan kaltı terlemiştir diye birinde yapsa birinde yapmıyo çocukta üşütüyo.

bizdede ateş falan olmadı şükür amam sümüksülüğüde geçmedi sizede geçmiş olsun

nurse harveys veriyorum bide rezene çayı içiriyorum canım

selam mıllet oglum 5 den berı uyumuyo
delırdık ya
aglıyo
ust komsum hemsıre antıbıyotık ıgnesını wurdu
sutude yok bugun cocugum uyumuyo ya uykusu dız boyu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…