merhaba kızlar benide aranıza alın
yeni üye oldum
kızlar benim oluşum çok fena ellerini emmeye başladı
nbr kıslar
dün gece kabus gibiydi kızım ga sancısı çekti sabaha kadar
ağladı uyudu uyandı sabaha doğru kaka yapınca azcık rahatladı yaa
heee bu arada dün sinemaya gitmiştik yahşi batıya (iğrenç film) kızım
3 saat ayrı kalmanın acısını böyle çıkardı sanırım
hhhııımmmm inşallah açılır iştahı ek gıdalar geçişde kolay dönem değil ya insan çok zorlanıyoa.s
vayyy cersucum ne büyük bir lüks 3 saat
keşke başka şekilde değerlendireydin CADIARZU
yaw annem burda kıza bakıo sanırım sütü soğuk verdi kıza dün
oda üşüttü ılık verdim dio ama burnumdan geldi o 3 saat
Cevaplayan: Doç.Dr. Selman Vefa YILDIRIM
Cevap:
Merhaba,
6 aydan önce, anne sütü veya mamayla beslenen ve ev hijyeni iyi olan bir bebeğin amip olması ihtimali hemen hemen yoktur. Ne yazıkki çok yaygın biçimde yapılan hatalardan birisidir, bu yaştaki bebekler (0gün-6ay arası) günde 2-10 kez sarı veya yeşil sulu veya sümüksü kaka yaparlar. Bu durum ebeveynler tarafından ishal gibi algılanır ve kaka tahlili yapılır, kaka tahliline bakan laborant mutlaka! amip kisti görür vb.
Lütfen çocuğunuza gereksiz ilaçlar verip barsak sistemini bozmayınız,
saygılar...
yarem bak bu senin için. berra nın geçmediyse amipi bi tıp fakültesine göster istersen. çünkü hastanedi laborantlar hep amip diyomuş bak
saol canım bu yazıyı daha öncedende okumuştum benide düşündürdü bu seferde tıp fak gideyim dedim geçmiyo anacım bakalım sonuç ne olacak
Sen yap canım bize sonuçları söyleersin sonra...selam kızlar
dun hem oğlen hem aksam misafir vardı giremedim
ne va ne yok sizde
ben dun adet oldum gece de her yeri batırmısım valla normal adetten hiç farkı yok ınsallah bitince rahatlarım bugun de oğlusumu yıkadım utuleri yaptım bir de ınternette emzikli anneler için bir diyet buldum ona basladım ınsallah faydası olur benım kılom aldı basını gidiyor 102 kıloyum kimse cok kılom var demesin:))) benı gozunuzun onune getirin neyse kılo verirsem sutum de azalmazsa size de tavsiye ederim.
şimdi biraz gecmişe bakayım opuyorum sizi ve bebişleri
allah kolaylık versin kenya düşünemiyorum...DÜN İÇERİ GİRDİĞİM GİBİ COCUGA SALDIRIYOLAR NASIL ALICAGINI SASIRIYOLAR SEVSİN SEVSİNDE BANADA Bİ HOSGELDİN DESİN :) NERDEEE
BİZE GELİNCEDE AYNI SEYİ YAPIYO
DÜN COCUGU KUCAGIMA ZOR ALDIM VALLA KİMSE BANA VERMİYO AL KARNI ACIKTI AL ALTINA YAPTI O KADAR ALIYORUM KUCAGIMA :) GORUMCEMDE DEDİKİ AYY 15 TATİLDE GELEMEDİM Bİ KALMAYA HASTA OLDUM akannehir AMAN GELME İSTEMEZ Bİ İŞ YAPAMIYOKİ YERLERİ SİLİYO BEZİ Bİ KEZ YIKIYO :)) NAPAYIM OYLE TEMİZLİĞİ
KAYINVALDEMDE DİYOKİ SANA GELCEZ BU HAFTA BİGUN DEDİM BU DEFA KAC KİŞİ GELCEKSİNİZ DİYE SADECE 6 TANE COCUK VARMIS HEPSİDE KUCUKMUS DÜŞÜN ARTIK :)) 10 KİSİYİ GECER DEDİ DELİMİ NE
GORUMCEMİ YOLLICAKMIS GORUMCEM COCUK BAKCAKMIS BENDE İŞ YAPCAKMISIM NEDE BAKAR YA TUTMAYI BİLE BECEREMİYO
PASTAYI BOREGİ SEN YAP BEN UGRASAMAM O KADAR KİŞİYE PASTA BOREKLE DEDİM SES CIKARMADI YAA BU NE YAA NEDEN TOPLAYIP TOPLAYIP GETİRİYO ESİME SOYLEDİM GETİRMESİN O KADAR KİŞİYİ DİYO O ZAMAN SEN SOYLE OFF YAA VALLA TOPLAYA TOPLAYA BİTİREMEDİ O KADAR COCUKLA EV GEZMESİ OLMAZ YAA İNŞ. GELMEZLER
benimde öyle ya yemediğim zaman sütüm az oluyor.bende 83 kıloyum yaaamafoldumben 85le doğuma gitmiştim şimdi sanki hiç doğum yapmamış gibiyimm çok kötü oldum yaaamafoldumben aynaya bakmak istemiyom :1no2: dün fazla bişey yemedim akşam memişlerim yumoş yumoştu hiç süt kalmamıştı senağlama akşam doğru dürüst yimek yidimde daha bu sabah kendine geldi memişlerim a.s off nası vercem ben bu kaaa kıloyu yaaa :çok üzgünüm: benim herif diyikii ben eski karımı istiyorum :çok üzgünüm: offffffffffff
Ay ne kadar güzel....Arada değişiklik iyidir...Bana da lazım böyle bi şey ama nafile...selam baculaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bugun univden yurt arkidişim geldi ay bi aradı musaitsen sana gelecum diye tutuştum kafamçokkarıştı
anam moklu evimi anca toparladım kız bide arabasılan geldi mi yarım saat geçmeden hazırlık neyn yok anamm geldi didi sakın bişi yapma recimdeyimm bi kafe içti zadece bi iki bişi kodum onu bilen yemedi kızıma elbise almış bide altınını taktı oturduk dertleştik konuştuk gülüştük sora gitti
ay bi iyi geldiki sorma gitsinnn
bele misafire can kurban nan hazırlık yok hediye ve altun var sempatiksalakcinnidelikafadulden
Nereye üye olacağımızı şaşırdık çocuklar yüzünden.ama bi bakmaktan ne çıkar...ama anne formuna üye olsanız ii olur sorulara çocuk dr cevap veriorrrrr
benim kızımda dün gece 1 de başladı akşam üzeri 4 kadar toplasan 2 saat ancak uyudu 4 ten sonra rahatladı...üşüttü galiba yeşil kaka yapmış bi de gazı vardı herhalde bi ara burda bitkisel şuruplardan bahsediyodunuz ya hangisinden memnun kaldınız.doktor tavsiyesi ile mi aldınız...yaw annem burda kıza bakıo sanırım sütü soğuk verdi kıza dün
oda üşüttü ılık verdim dio ama burnumdan geldi o 3 saat
arad benim kızımda yapıyor yeşil sümüksü kaka.ama kusma ya da ateş yok....Geceleri gazını babası çıkartıyo bazen 50 kere diyorum adama battaniyesi ile al uykudan kaltı terlemiştir diye birinde yapsa birinde yapmıyo çocukta üşütüyo.git canım ya boşuna bebek ilaç almasın. bizdede çıktı amip ama bizimkinin ne ateşi var ne kusması bi tek yeşil sümüksü kaka kanda yoktu. amip dediler bize flagy mi ne ilaç var onu verdi dr. 5 gün kullandık rengi normale döndü. artık hastane sonuçlarınada güvenemiyo insan.
git canım ya boşuna bebek ilaç almasın. bizdede çıktı amip ama bizimkinin ne ateşi var ne kusması bi tek yeşil sümüksü kaka kanda yoktu. amip dediler bize flagy mi ne ilaç var onu verdi dr. 5 gün kullandık rengi normale döndü. artık hastane sonuçlarınada güvenemiyo insan.
benim kızımda dün gece 1 de başladı akşam üzeri 4 kadar toplasan 2 saat ancak uyudu 4 ten sonra rahatladı...üşüttü galiba yeşil kaka yapmış bi de gazı vardı herhalde bi ara burda bitkisel şuruplardan bahsediyodunuz ya hangisinden memnun kaldınız.doktor tavsiyesi ile mi aldınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?