2009 Kasm Anneleri

bizi dr 4 aylıkken çağırdı, 3. ayda gitmedik kontrole
evdeki tartıda 7 çıkıyo giysileriyle
hııımmmmm
7 kilodan 300 gr düş 6,700 vardır primanın 4 nomerosu 7 ,18 kilo arası zaten gelmiş o kiloya
prima kullanıyodum sürekli beline geçiyodu. şimdi hugiess kullanıyorum şuana kadar hiç geçmedi.
ay hugiess bağa çok kalın geliiiii
geçirmesi bezden mi dersiniz CADIARZU

valla bence değil çünkü bebek yatar pozisyonda kaka yapınca hemen geçer sırtına
ama ana kucağında yada bizim kucağımızda yaparsa bez emiyo ve geçmiyo bana öle oluyo valla çok gözlemledim o yüzden oğlan kaka yapınca hemen kucağıma alim geçmi sırtına azcık beklim tabe bez kakayı emsin diye

slm kızlar..
benim oğlanda bütün gün uyumadı,kucağımdan bırakınca 10 dk sonra uyandı hep..rutin 10 da uyuyo uykusu olsada önce uyumuyo yaramaz
bide bütün evi dip köşe temizledim,baya olmuştu temizlenmeyeli ee sadece görünür yerleri temizleyebiliyodum valla malum..eşyaları çek çek belim kopuyo şimdi..tabi bebem durmadı akşama kadar sürdü işlerim..:bbo:
yorgunluktan uyuyamıcam,bide bende böl bişey yapıyo yorgunluk-tatlicadiarzu-

4 9 kulanıyorum da buyüğüne mi geçsem
kuzuşum 6.5 kilo

elindekileri bitir geç bence canım zaten ne kalmış yarım kiloa.sa.s

primadan vazgeçmeyin kızlar..lmaz:
ben arada molfix kullandım ki prima dışındaki hepsi birbirinin aynıymış hepsi kalınmış yani..çok kötü kalıp gibii uruyo bebe rahat edemiyo tabii..fiyatı da ona göre düşük bende ekonomik diye deneyeyim dedim rahat edemedi vallahi oğluşum..
prima inceliğiyle vücüdun şeklini alıyo:lepi:

ay kizlar öldüm bugün yaaa kiz hep kucak istedi hep konuscan hep oynatcan.. bebekken iyiydi simdi hic bi is yaptirmiyoo yaa..

kollarim koptuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…