ıçin rahat etmiştir....kızlaaaar. dinledim la aleti. ohhh yanılmamışım baakıcıda. canımm diye sesleniyo. oyun oynuyo oğluşumlaa
aranızda bebişini sallıyan var mı??
ben geldiiimm
bizim bugün doktora gittik kizimla asimiz vardiboshayallersmile
önce muayenemiz yapildi cok sükür gelisimi süper kiziminsonra doktor teyzesiyle biraz sohbet etti nisa agular atti gülücükler sacti ortaliga sira karma asiya geldi kadin bacagini sIkti igneyi bi batirdi hart diye bir basladi ciglik atmaya aman allahim inletti ortaligi..doktor bile sasirdi bukadar aglayani hic görmemistim cok siddetli bagriyo diyekaydirigubbakcemile3
öbür bacagindanda pinemokok asisini yapti sonra tabi cigliklar iki katina cikti 1 saat hic susmadan agladi yavrum..kadin ikinci asiyi yaparken cekip elinden alasim geldi nisa yi valla o öyle igneyi sokunca benim canimdan parca koptu sanki isafisz doktor:mymeka:
atesi cikmadi henüz cok sükür ama keyfide yok bugün devamli miziklaniyo uykusunda bile agliyo emerken agliyo..fitil attim bitane belki agrisi vardir diye kendine geldi azicik..durmadan atesini ölcüyorum 35.5 cikiyo ince giydirdim bugün ateslenmesin diye..
sizinkiler ateslenmismiydi kaca cikinca tehlikeli oluyo acaba bebeklerde bilionuz mu
bizde bugün ilk defa avm gidek dedik
ipeş tabi pişman ettirdi bizimafoldumben
nan 5 dk durmazmı bi bebe yaaohaoldumsmile
emzirdim susmadı uykusuda var ama arabaya koyunca hemen uyanıy
benimki arabayla gezmeyide sevmiy
boşuna arabayı yük ettik yanımızda bide arabayı taşımak zorunda kaldık
heç bişey almadan geri döndük:umursamaz:
eve geldik sesi çıkmıy şimdide sosyalleşemedi kızcem henüz
bizim burda 3. ayda aşı yok. orda farklı uyguluyolar dimekki.
canım ateşi nerden ölçtüğümlede alakalı. pen popodan ölçüyom. 37.5 kaa normal. bizimkinin heğ 37.1 37.2 çıkıyo
ben 20 günlükken gezmeye çıkardım gı. hemide erken doğmasına rağmen
ben 7 günlükken gittim avm gezdim kizimla:roflol: rekor bendedir herhaldenaniknanik
hemde ne pis soguktu alissin diye evde tutmamaya özen gösteriyorum
nbr kızlar
biz bu ay sonu ilçeye taşınıyoz kesinleşti
inş havalar düzelirde zor olmaz
sadece elma denedim portakal için narenciye sıkacağı var onu kullanıyom
dur ben herşeyi deneyem onunda sadece kabuğunu soyupmu atıyon
ben elmanın çekirdeklerini çıkardım 4e bölüp attım niye olmasdıki istediğim gibi acaba
yokmanel süper çok rahat 100 e aldım e bebekte varmış 60 a sonradan gördüm.çok işime yarıo tavsiye ederim...
bu pazar avm ye gitmeyi düşünim bakalım neler olcek iki bebeynen artık pestilim çıkar diye düşünim ama busem çok evde tıkalı kaldı onun için gitmek istim bakalım furkan bey neler etcek bağa
selam kızlar
benim oğlan baya cıvık kaka yapıyo afedersiniz
sırtından çıkıyo her seferinde
bugün iyice emin oldum ishal galiba
bizi dr 4 aylıkken çağırdı, 3. ayda gitmedik kontrole
evdeki tartıda 7 çıkıyo giysileriyle
prima kullanıyodum sürekli beline geçiyodu. şimdi hugiess kullanıyorum şuana kadar hiç geçmedi.
selam kızlar anca geldım ben bugun cok hastaydım.oglumuda dr goturduk bronşiyolit dedı yıne,ama gecıyor cıgerlerı ıyıymıs oksurugu surek 2 hafta falan daha dedı.11 bucukta emerek uyutmaya calıstım 12 bucukta esım uyandırdı hadı kalk dıye ter ıcındeydı kuzum ya cok terlıyo uyku arasında degıstırdım yatırdım allahtan uyanmadı.
bende yatıyorum sımcık herkesı kocaman optum
yeni bi paket aldık dün hemen değişelim bari
aaa değiştir canım değiştir heç açmaa.sa.s
günaydın kızlar nasılsınız bakalım diyecem kimse yok ben sorumu sorayım o zaman gelen cevaplayıversin hayrına kırkım çıkınca adet olduydum 1 hafta arayla ama arada da lekelenmelerim oldu şimdi olmadım daha, ne zaman adet olduğumuda hatırlamıyorum düzenli adet olmam gerekiyormu yoksa bu anormalmi yada süprüz misafirmi var?lmaz: yokk ay olsa annarım demi hadi kısçeler el cevap
prima kullanıyodum sürekli beline geçiyodu. şimdi hugiess kullanıyorum şuana kadar hiç geçmedi.
bizde bugün ilk defa avm gidek dedik
ipeş tabi pişman ettirdi bizimafoldumben
nan 5 dk durmazmı bi bebe yaaohaoldumsmile
emzirdim susmadı uykusuda var ama arabaya koyunca hemen uyanıy
benimki arabayla gezmeyide sevmiy
boşuna arabayı yük ettik yanımızda bide arabayı taşımak zorunda kaldık
heç bişey almadan geri döndük:umursamaz:
eve geldik sesi çıkmıy şimdide sosyalleşemedi kızcem henüz
günaydın wannam naber ??
ikimizden başka kimse yok bugün hayırıdır inş....
bugün moralim çok bozuk ! dün gece saat 1 de oturup hüngür hüngür ağladım( yaa ben bu kadınla napıcam ! daha geleli 3 gün oldu beni cinnet noktasına getirdi...her akşam burdalar.. daha kapıdan girerken bağırmaya başlıyo avaz avaz kahkaha atıyo uyuyosa uyansın diye yapıyorum diyo bi de !!! ondan sonra gidiyo çocuğun başına uyurken sesli sesli sevmeye başlıyo ondan sonraa aaa uyandı deyip kaptığı gibi getiriyo içeri ! normalde Asya saat 9:30 gibi uyuyo 10:30-11 de uyanıyo 11:30-12 ye kadar oyalayıp mama verip yatırıyorum... dün öyle bi yorduki çocuğu tek eliyle havalarda tutmalar falan oyuncak bebek olsa o kadar yapmazsın hiç kusmayan çocuk kusmaya başladı artık... bi de diyoki ayy yoruldum valla insan severken yoruluyo düşünün ne kadar hırpaladığını... ondan sonra yavrum alakasız bi saatte bi vurdu kafayı saat 12:30 uyanmıyo !! mamayı yaptım biberonu sokuyorum ağzına sesleniyorum kaldırıyorum yok uyanmıyo...ayy deli oldumm... 3 aydır düzen kurucam diye insanlıktan çıktım al işte herşey bitti dedim beyefendi de amma söylendin söyliyim bi daha gelmesinler o zaman demesin mi...zaten daralmışım bi başladım ağlamaya...basya da kucağımdaydı o da korktu ... bu sefer ben hepten koptum tabi...
yaa bu nasıl bi kadın ne laftan anlıyo ne durdan... kocası bi taraftan 2 oğlu bi taraftan bi insana sürekli yapma etme denir de hiç mi kaale almaz yaa !!! yapma dedikçe inadına daha çok yapıyo...bi de Asya onun kucağında bana gelmek için ağlıyo sen misin öyle yapan...daha bi ciyaklıyo severken oyalıycam diye ayyy içim şiştiii...atıcam anneni sokaklara görüceksin falan diyo !!!
bi taraftan kocasının gözü sürekli benim üstümde bakalım o öyle yaptıkça ben nasıl davranıyorum diye izliyo...bişey desem günlerce sürücek olay haline getiricekler malzeme arıyo...
oooffffff offfffffffffff.................!
canim gecmise bakiyodum, cikmisin.
ayy okurken sinir oldum valla. ne desem bos, Allah sana sabir versin.
ama esinin senin yaninda olup bu konuda annesini uyarmasi lazim.
canım yaa uyarmaz olur mu daha doğmadan başladı anne bak öyle yapmak yok böyle yapmak yok diye konuşmaya...amerikadayken aynı şekilde gelince şunu yapma bunu yapma diye sürekli söyledi... hala söylüyolar kaynım bi yandan kayınpederim bi yandan...anlamıyo kadın yaa !! abartmayın beni sinir etmeyin çocuğu fanusa sokun oldu olucak diyip aynen bildiğini okumaya devam ediyo...
dün akşam eşim de daraldı çok ..laf da geçiremeyince iyice gerildi...çünkü o benden daha itinalı davranıyo Asyaya...bi yeri incinicek falan diye ödü kopuyo...üstüne de ben konuşunca onun da sinirleri bozuldu ... ben ağladım o küstü yattı... hangi birine yanayım bilmiyorum ki...(((
yaa sizin de kafanızı şişiiriyorum kusura bakmayın...sabahtan beri daha annemleri aramadım noldu dicekler diye...birine anlatmazsam çatlıycam ! o yüzden çenem düştü burda...
selam kizlar nasilsinizzz
bize dün asi yapmislardi biraz huzursuzdu ama cok sükür gece hic atesi cikmadi simdide keyfi yerinde gülücükler sacip duruyo..disari cikmak istiyorum bugün biraz dolasalim sizce hasta olurmu?? asinin süzerinden 24 saat gecti artik ates yapma etkisi gecmistir demi??
selam kizlar nasilsinizzz
bize dün asi yapmislardi biraz huzursuzdu ama cok sükür gece hic atesi cikmadi simdide keyfi yerinde gülücükler sacip duruyo..disari cikmak istiyorum bugün biraz dolasalim sizce hasta olurmu?? asinin süzerinden 24 saat gecti artik ates yapma etkisi gecmistir demi??
canim kafanizi sisirdim ne demek. niye burdayiz, yuzyuze gorusemesekde ayni dertleri paylasiyoruz. sakin oyle dusunme, anlatip rahatliycaksin. yoksa kendine zarar verirsin.
bosver diycem ama bosverilecek gibi degil. once esinle konus, sonra esinde annesiyle basbasa konussun, niye boyle yapiyosun diye. bakalim niye yapiyomus.
valla 1 hafta annem babam burdaydi, Naz ne zaman uyusa nefes almaya cekindiler nerdeyse uyanip rahatsiz olucak diye. uyuyan bebekde zorla uyandirilmazki.klava:
elifcim biz de 10 unda yaptırdık aşıları...ateşi falan çıkmadı çok şükür...
hemşire 48 saat içinde çıkabilir demişti...ama dr artık aşılar eskisi gibi diil hiç bişey olmaz merak etmeyin demişti... biz de dün çıkardık biraz dolaştırıdık Asyayı...ama avmleri önermiyo dr...çok kalabalık ve daha bağışıklık sistemleri gelişmediği için...açık havada biraz dolaşsın oksijen alsın diyo...
gecmis olsun canim.
bizim asilar onumuzdeki aya.
hava soguksa hic cikma otur evde, havasi degismesin cocugun.
aynen öyle canım yaa...ben de ona sinir oluyorum...benimkiler gelince zavallılar terliklerini çıkarıp yürüyolar uyurken... konuşmadan sus pus oturuyoruz ! bunlar niye bu kadar düşüncesiz inanamıyorum...
bi de hanfendi kendine hizmet ettiriyo yok çayım açık olmuş dem koyun yok bi bardak su verin... zavallı annem de istanbulun öbür ucundan gelip temizlik yapıyo !!!
nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum yaa...evi taşımayı bile düşünüyorum... !
valla iyiki varsınız canım yaa tşk ederim dinlediğin için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?