2009 Kasm Anneleri

selam kızlar anca geldım ben bugun cok hastaydım.oglumuda dr goturduk bronşiyolit dedı yıne,ama gecıyor cıgerlerı ıyıymıs oksurugu surek 2 hafta falan daha dedı.11 bucukta emerek uyutmaya calıstım 12 bucukta esım uyandırdı hadı kalk dıye ter ıcındeydı kuzum ya cok terlıyo uyku arasında degıstırdım yatırdım allahtan uyanmadı.
bende yatıyorum sımcık herkesı kocaman optum

kızlaaaar. dinledim la aleti. ohhh yanılmamışım baakıcıda. canımm diye sesleniyo. oyun oynuyo oğluşumlaa
ıçin rahat etmiştir....

aranızda bebişini sallıyan var mı??

Valla ben alışmasın diye sallamıyom şimdiden .arada bazen beşiğini sallıyo babası ama oda çok değil...

Ay canım çok geçmiş olsun drlar alışmış sürekli göre göre çok soğuk kanlı oluyolar.bizim de bu ay aşımız ben şimdiden düşünüyom nasıl etcem diye....aşıları toplu yapıyolarmış benim kızda ay sonunda doğunca 2. ay aşısı 1 ocakta yazılmış bi ocak cuma tatildi sonrada hafta sonu derken 2. ay aşısı 4 ocakta oldu 3.ay daki aşıda şubat başı yerine sonuna kaydı...

Ay ne güzel çıkabiliyosunuz benim kociş veto koydu dışarı çıkmak ne mümkün....Gerçi gitcek bi yerde yok oda ayrı ...

bizim burda 3. ayda aşı yok. orda farklı uyguluyolar dimekki.
canım ateşi nerden ölçtüğümlede alakalı. pen popodan ölçüyom. 37.5 kaa normal. bizimkinin heğ 37.1 37.2 çıkıyo

Bende bi kere ölçeyim dedim.Bizdeki derece hem alın hem kulak kulaktan daha doğru gibi geldi.Alındaki çok düşük çıkardı....ıkisi arasında bi iki derce fark ediyo...

ben 20 günlükken gezmeye çıkardım gı. hemide erken doğmasına rağmen

ben 7 günlükken gittim avm gezdim kizimla:roflol: rekor bendedir herhaldenaniknanik
hemde ne pis soguktu alissin diye evde tutmamaya özen gösteriyorum

Maşallah size....

nbr kızlar
biz bu ay sonu ilçeye taşınıyoz kesinleşti
inş havalar düzelirde zor olmaz

kolay gelsin canım Çaldıran mı oldu şimdi.Lojmana falan mı geçeceksiniz.Belki değişmiştir ama orda doğru düzgün ev varmıdır ki...

Ya siz bebek için mi aldınız bu meyve sıkacaklarını robot falan yok muydu?Ben robottan sıkarım diye düşündüm.Gerçi bi kere havuç sıkayım dedim sıkmaya sıktı da parçayı temizlemesi çok zor oldu.blenderla püre gibi yapıp kaynamış su ile seyreltsek olmaz mı ki

yokmanel süper çok rahat 100 e aldım e bebekte varmış 60 a sonradan gördüm.çok işime yarıo tavsiye ederim...

Manuel pompa ben beğenmemiştim chicconunkini ama belki phlips aventinki farklıdır

bu pazar avm ye gitmeyi düşünim bakalım neler olcek iki bebeynen artık pestilim çıkar diye düşünim ama busem çok evde tıkalı kaldı onun için gitmek istim bakalım furkan bey neler etcek bağa

Allah kolaylık versin ama değişiklik olur size...

selam kızlar
benim oğlan baya cıvık kaka yapıyo afedersiniz
sırtından çıkıyo her seferinde
bugün iyice emin oldum ishal galiba

bizi dr 4 aylıkken çağırdı, 3. ayda gitmedik kontrole
evdeki tartıda 7 çıkıyo giysileriyle

canım bezi küçük geliyo olabilir mi bi de oğlun kaç aylık oldu canım tickerında 3 aylık yazıyo da ...Bende 2. ay bitince gitmedim..2 hafta sonra gideerim artık dr.a

prima kullanıyodum sürekli beline geçiyodu. şimdi hugiess kullanıyorum şuana kadar hiç geçmedi.

Canım ben ilk önce huggies kullandım.Huggiesin bel bandı primadan biraz daha geniş.Ama lastikli ya bebeğin sırtına iz yapıyo.Bi de çok kalın geldi bana burda okuyunca primayı denedim valla daha güzel geldi yumuşacık bebeğin sırtına da iz çıkmıyo...

canım tekrar geçmiş olsun belirtisi ne idi .Üşütmekten mi olmuş.çok mu öksürüyodu...Bende üşütcem diye korkuyom..çok kalın giydirmiyom ama bu aralar hava sıcaklığı arttı evde iyi..Bi de benim kızımda saçlı doğdu şimdide baya saçı var bi kaç gündür saçı hep terli oluyo...

Son düzenleme:
yeni bi paket aldık dün hemen değişelim bari

aaa değiştir canım değiştir heç açmaa.sa.s

Geçenlerde benim kocişte almış gelmiş öbürü bitmeden ben açtım şu kokuyu merak edip ne demeye açıyosam benimkide küçük gelir diye korkuyom çok sıkmadan bağlıyom bende artık açmayaydım değiştirirdik ....Daha da bi sürü var....

hepiciğinize günaydınna.s.
bugünde tükkanı ben açtım hihoyyythihoyyythihoyyyt
birasdan annemle teyzem kafaltıya geliyyii :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
akşamada çaya misafirim wardelikafadulden
çok misafirperver gördüm kendimi ayol aklinialirimsmile

spell canım evet chicoonun çok kötüymüş alan tanıdıklarım var denediler sonra avent aldılar süper bişi...ben çok memnunum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım diyecem kimse yok ben sorumu sorayım o zaman gelen cevaplayıversin hayrına kırkım çıkınca adet olduydum 1 hafta arayla ama arada da lekelenmelerim oldu şimdi olmadım daha, ne zaman adet olduğumuda hatırlamıyorum düzenli adet olmam gerekiyormu yoksa bu anormalmi yada süprüz misafirmi var?lmaz: yokk ay olsa annarım demi hadi kısçeler el cevap

günaydın bende kırkım çıktıktan 1 ay sonra lekelenme oldu adet gibi olmadım aradan 1.5 ay geçti hala olmadım bende arada bir korkuyorum neden olmadım diye ama bu 6 ay böyle devam edebilirmiş çok normal yani..

gunaydinlar.

az onde annemleri gecirdim, gittiler.:sinifsinif:
evin icinde bir nefes, bir can ne kadar iyi oluyo ya.
kaldim yine yapayalniz.mafoldumben

günaydın wannam naber ??
ikimizden başka kimse yok bugün hayırıdır inş....
bugün moralim çok bozuk ! dün gece saat 1 de oturup hüngür hüngür ağladım ( yaa ben bu kadınla napıcam ! daha geleli 3 gün oldu beni cinnet noktasına getirdi...her akşam burdalar.. daha kapıdan girerken bağırmaya başlıyo avaz avaz kahkaha atıyo uyuyosa uyansın diye yapıyorum diyo bi de !!! ondan sonra gidiyo çocuğun başına uyurken sesli sesli sevmeye başlıyo ondan sonraa aaa uyandı deyip kaptığı gibi getiriyo içeri ! normalde Asya saat 9:30 gibi uyuyo 10:30-11 de uyanıyo 11:30-12 ye kadar oyalayıp mama verip yatırıyorum... dün öyle bi yorduki çocuğu tek eliyle havalarda tutmalar falan oyuncak bebek olsa o kadar yapmazsın hiç kusmayan çocuk kusmaya başladı artık... bi de diyoki ayy yoruldum valla insan severken yoruluyo düşünün ne kadar hırpaladığını... ondan sonra yavrum alakasız bi saatte bi vurdu kafayı saat 12:30 uyanmıyo !! mamayı yaptım biberonu sokuyorum ağzına sesleniyorum kaldırıyorum yok uyanmıyo...ayy deli oldumm... 3 aydır düzen kurucam diye insanlıktan çıktım al işte herşey bitti dedim beyefendi de amma söylendin söyliyim bi daha gelmesinler o zaman demesin mi...zaten daralmışım bi başladım ağlamaya...basya da kucağımdaydı o da korktu ... bu sefer ben hepten koptum tabi...
yaa bu nasıl bi kadın ne laftan anlıyo ne durdan... kocası bi taraftan 2 oğlu bi taraftan bi insana sürekli yapma etme denir de hiç mi kaale almaz yaa !!! yapma dedikçe inadına daha çok yapıyo...bi de Asya onun kucağında bana gelmek için ağlıyo sen misin öyle yapan...daha bi ciyaklıyo severken oyalıycam diye ayyy içim şiştiii...atıcam anneni sokaklara görüceksin falan diyo !!!
bi taraftan kocasının gözü sürekli benim üstümde bakalım o öyle yaptıkça ben nasıl davranıyorum diye izliyo...bişey desem günlerce sürücek olay haline getiricekler malzeme arıyo...
oooffffff offfffffffffff.................!

niye durmuyoki ipek bocukum ya. artik etrafi seyretmeye, zevk almaya baslamasi lazim.

bizde dun aksam annemle Naz'i alip ciktik. benim fistik artik guzel guzel bakiniyo avmlerde. acikinca emzirdim, sonrada bakinirken sizip kalmis. hatta seven herkese gulucukler atip aguuu yapiyo sinir oluyorum. yapma kizim diyorum anlamiyo. inadina cilve, isve yapiyo. :1shok:

hatta bi magazada adamin biri sevdi sevdi, sonrada benim nazarim deger yuzunu bi yikayin dedi, niye bastan demiyosun diye kizdim valla adama.klava: ya sevme yada sus di mi?

canim gecmise bakiyodum, cikmisin.

ayy okurken sinir oldum valla. ne desem bos, Allah sana sabir versin.
ama esinin senin yaninda olup bu konuda annesini uyarmasi lazim.

canim gecmise bakiyodum, cikmisin.

ayy okurken sinir oldum valla. ne desem bos, Allah sana sabir versin.
ama esinin senin yaninda olup bu konuda annesini uyarmasi lazim.

canım yaa uyarmaz olur mu daha doğmadan başladı anne bak öyle yapmak yok böyle yapmak yok diye konuşmaya...amerikadayken aynı şekilde gelince şunu yapma bunu yapma diye sürekli söyledi... hala söylüyolar kaynım bi yandan kayınpederim bi yandan...anlamıyo kadın yaa !! abartmayın beni sinir etmeyin çocuğu fanusa sokun oldu olucak diyip aynen bildiğini okumaya devam ediyo...
dün akşam eşim de daraldı çok ..laf da geçiremeyince iyice gerildi...çünkü o benden daha itinalı davranıyo Asyaya...bi yeri incinicek falan diye ödü kopuyo...üstüne de ben konuşunca onun da sinirleri bozuldu ... ben ağladım o küstü yattı... hangi birine yanayım bilmiyorum ki... (((

yaa sizin de kafanızı şişiiriyorum kusura bakmayın...sabahtan beri daha annemleri aramadım noldu dicekler diye...birine anlatmazsam çatlıycam ! o yüzden çenem düştü burda...

selam kizlar nasilsinizzz
bize dün asi yapmislardi biraz huzursuzdu ama cok sükür gece hic atesi cikmadi simdide keyfi yerinde gülücükler sacip duruyo..disari cikmak istiyorum bugün biraz dolasalim sizce hasta olurmu?? asinin süzerinden 24 saat gecti artik ates yapma etkisi gecmistir demi??

canim kafanizi sisirdim ne demek. niye burdayiz, yuzyuze gorusemesekde ayni dertleri paylasiyoruz. sakin oyle dusunme, anlatip rahatliycaksin. yoksa kendine zarar verirsin.

bosver diycem ama bosverilecek gibi degil. once esinle konus, sonra esinde annesiyle basbasa konussun, niye boyle yapiyosun diye. bakalim niye yapiyomus.

valla 1 hafta annem babam burdaydi, Naz ne zaman uyusa nefes almaya cekindiler nerdeyse uyanip rahatsiz olucak diye. uyuyan bebekde zorla uyandirilmazki.klava:

elifcim biz de 10 unda yaptırdık aşıları...ateşi falan çıkmadı çok şükür...
hemşire 48 saat içinde çıkabilir demişti...ama dr artık aşılar eskisi gibi diil hiç bişey olmaz merak etmeyin demişti... biz de dün çıkardık biraz dolaştırıdık Asyayı...ama avmleri önermiyo dr...çok kalabalık ve daha bağışıklık sistemleri gelişmediği için...açık havada biraz dolaşsın oksijen alsın diyo...

gecmis olsun canim.
bizim asilar onumuzdeki aya.
hava soguksa hic cikma otur evde, havasi degismesin cocugun.

aynen öyle canım yaa...ben de ona sinir oluyorum...benimkiler gelince zavallılar terliklerini çıkarıp yürüyolar uyurken... konuşmadan sus pus oturuyoruz ! bunlar niye bu kadar düşüncesiz inanamıyorum...
bi de hanfendi kendine hizmet ettiriyo yok çayım açık olmuş dem koyun yok bi bardak su verin... zavallı annem de istanbulun öbür ucundan gelip temizlik yapıyo !!!
nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum yaa...evi taşımayı bile düşünüyorum... !

valla iyiki varsınız canım yaa tşk ederim dinlediğin için...

aaa tühh bnde avm gezecediimbilmiyorumkismile
neyse bitek bi isim var kocise kot alaciim onu alalim cok durmaz geliriz mademguclubacismile

gecmis olsun canim.
bizim asilar onumuzdeki aya.
hava soguksa hic cikma otur evde, havasi degismesin cocugun.

hava cok soguk degil -3 derceymis disarda kar var ama iyi paket edip bebekarabasinin sepetine koyunca hic üsümüyo..az dolanir geliriz ya evde durmaktan cok sikildimsositososito

rahat ol diycem ama olunmuyo. insanin kendi anasi babasi gibi olmuyo.
kac aydir anlatiyosun bu kadini, demek ki karakteri bu. ama senin canina yazik ya.
bu arada face bir resmini koysana cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…