2009 Kasm Anneleri

benim annemde geldiğinde beni rahatlasın azıcık işinin ucundan tutayım diye neler yapıyo kayınvalde oturuyo herkes kendi cocuguna acıyo yardım ediyo
walla bundan sonra bole ne kadar ekmek o kadar kofte ilgi alaka sevgi beklemesinler
kotu bişi demem ama hos desemde duymazdan geliyoya :) takarsam dert babası oluyorum bundan sonra takmıcam Allah sana sabır versin canım işin zor walla herseyi inadına yapıyo
seninki tasınma imkanın varsa uzaklas ben Allahtan uzagım yoksa hergun damlarlar

slm kızlar
çok kötü bi gece geçirdik oluşum gece 4 de kalktı sürekli salanmak istedi sabaha kadar saladım.......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

senin adına çok üzüldün canım allah kolaylık versin

kızlar ben artık 3 ayı doldurdugumuza gore kızımı yatagına koyup uyutmak istiyorum tabi becerebilirsem bana cok fazla alıstı sürekli kucak istiyo kucak kedisi :)
yataga koyucam ve müzikle titrsimini acıcam aglıyo ama en fazla 3 gun surer diyorlar yoksa hicbiriş yapamıyorum

gecemi gunduzmu?

bide dun bi kitapta gunduzleri pusette, ana kucaginda geceleri yataginda yatirin diyodu.
nasil olucak simdi?

kenyaa canım sen bursa nın neresindesin
inegol canım neden sordun
gecemi gunduzmu?
gunduz
bide dun bi kitapta gunduzleri pusette, ana kucaginda geceleri yataginda yatirin diyodu.
nasil olucak simdi?

zaten oyle yapıyordum ben puseti koyduk odaya orda uyuyo artık biraz gezdiriyorum ama iyice uykusu gelince yoksa umursamıyo gezmegi falan
az once yatagına yatırdım titresimle müziğide atım cok aglıyodu sustu dinlemeye basladı oyle uykusu geldiki kuıcaga gelmek için direndi mızıkladı arada muik bitince aglamaya basladı yine sonra aldım emzirdim 5 dakika hemen yatagına koydum uyuyo bakalım bikac gun aglasada alma inadını kır dediler nasıl olacak inş. işe yarar yaa hep kucakta cunku uyurkende uyanıkkende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…