hava cok soguk degil -3 derceymis disarda kar var ama iyi paket edip bebekarabasinin sepetine koyunca hic üsümüyo..az dolanir geliriz ya evde durmaktan cok sikildimsositososito
benim annemde geldiğinde beni rahatlasın azıcık işinin ucundan tutayım diye neler yapıyo kayınvalde oturuyo herkes kendi cocuguna acıyo yardım ediyoaynen öyle canım yaa...ben de ona sinir oluyorum...benimkiler gelince zavallılar terliklerini çıkarıp yürüyolar uyurken... konuşmadan sus pus oturuyoruz ! bunlar niye bu kadar düşüncesiz inanamıyorum...
bi de hanfendi kendine hizmet ettiriyo yok çayım açık olmuş dem koyun yok bi bardak su verin... zavallı annem de istanbulun öbür ucundan gelip temizlik yapıyo !!!
nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum yaa...evi taşımayı bile düşünüyorum... !
valla iyiki varsınız canım yaa tşk ederim dinlediğin için...
slm kızlar
çok kötü bi gece geçirdik oluşum gece 4 de kalktı sürekli salanmak istedi sabaha kadar saladım.......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
slm kızlar
çok kötü bi gece geçirdik oluşum gece 4 de kalktı sürekli salanmak istedi sabaha kadar saladım.......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydın wannam naber ??
ikimizden başka kimse yok bugün hayırıdır inş....
bugün moralim çok bozuk ! dün gece saat 1 de oturup hüngür hüngür ağladım( yaa ben bu kadınla napıcam ! daha geleli 3 gün oldu beni cinnet noktasına getirdi...her akşam burdalar.. daha kapıdan girerken bağırmaya başlıyo avaz avaz kahkaha atıyo uyuyosa uyansın diye yapıyorum diyo bi de !!! ondan sonra gidiyo çocuğun başına uyurken sesli sesli sevmeye başlıyo ondan sonraa aaa uyandı deyip kaptığı gibi getiriyo içeri ! normalde Asya saat 9:30 gibi uyuyo 10:30-11 de uyanıyo 11:30-12 ye kadar oyalayıp mama verip yatırıyorum... dün öyle bi yorduki çocuğu tek eliyle havalarda tutmalar falan oyuncak bebek olsa o kadar yapmazsın hiç kusmayan çocuk kusmaya başladı artık... bi de diyoki ayy yoruldum valla insan severken yoruluyo düşünün ne kadar hırpaladığını... ondan sonra yavrum alakasız bi saatte bi vurdu kafayı saat 12:30 uyanmıyo !! mamayı yaptım biberonu sokuyorum ağzına sesleniyorum kaldırıyorum yok uyanmıyo...ayy deli oldumm... 3 aydır düzen kurucam diye insanlıktan çıktım al işte herşey bitti dedim beyefendi de amma söylendin söyliyim bi daha gelmesinler o zaman demesin mi...zaten daralmışım bi başladım ağlamaya...basya da kucağımdaydı o da korktu ... bu sefer ben hepten koptum tabi...
yaa bu nasıl bi kadın ne laftan anlıyo ne durdan... kocası bi taraftan 2 oğlu bi taraftan bi insana sürekli yapma etme denir de hiç mi kaale almaz yaa !!! yapma dedikçe inadına daha çok yapıyo...bi de Asya onun kucağında bana gelmek için ağlıyo sen misin öyle yapan...daha bi ciyaklıyo severken oyalıycam diye ayyy içim şiştiii...atıcam anneni sokaklara görüceksin falan diyo !!!
bi taraftan kocasının gözü sürekli benim üstümde bakalım o öyle yaptıkça ben nasıl davranıyorum diye izliyo...bişey desem günlerce sürücek olay haline getiricekler malzeme arıyo...
oooffffff offfffffffffff.................!
selam hatınaaaa
gene yalnızım yawww teysemin kısı da gitti edi ile büdü şakire dudu kaldık oluşumlaa
kocam da yok şehir dışında 3-4 gün yokbenimde annemler gitti. bende kaldim boyle bi basima.mafoldumben
kocam da yok şehir dışında 3-4 gün yok
wannam Allah kavustursun canım
annem 1 ay yok d,ye bile uzuluyorum gercekten hep uzakta olması zor :çok üzgünüm:sagol canim. cok zor ayri sehirlerde olmak. kiymetini bil, annen her an yaninda olabiliyo.mafoldumben
kızlar ben artık 3 ayı doldurdugumuza gore kızımı yatagına koyup uyutmak istiyorum tabi becerebilirsem bana cok fazla alıstı sürekli kucak istiyo kucak kedisi :)
yataga koyucam ve müzikle titrsimini acıcam aglıyo ama en fazla 3 gun surer diyorlar yoksa hicbiriş yapamıyorum
kızlar ben artık 3 ayı doldurdugumuza gore kızımı yatagına koyup uyutmak istiyorum tabi becerebilirsem bana cok fazla alıstı sürekli kucak istiyo kucak kedisi :)
yataga koyucam ve müzikle titrsimini acıcam aglıyo ama en fazla 3 gun surer diyorlar yoksa hicbiriş yapamıyorum
bide dun bi kitapta gunduzleri pusette, ana kucaginda geceleri yataginda yatirin diyodu.
nasil olucak simdi?
inegol canım neden sordunkenyaa canım sen bursa nın neresindesin
gunduzgecemi gunduzmu?
bide dun bi kitapta gunduzleri pusette, ana kucaginda geceleri yataginda yatirin diyodu.
nasil olucak simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?