2009 Kasm Anneleri

uyurkende kucakta olmasi zor.
ben canim nerde isterse orda uyutuyorum ama memede uyumazsa koyuyorum uyuyacagi yere, agladikca memesini verip pispis yapiyorum. bazen hemen uyuyo bazen yarim saat suruyo.bilmiyorumkismile

sagol canım.ya ılk baslarda sadece gecede bı kere oksuruyodu,bızde tukurugunu yutamıyo sanıyoduk
dr gıttık saglıklı gayet dedı.aradan 1 ay gectı
bı gun ya anıden oksurugu arttı cocugumun ama bı gun oncesı cok huzursuzdu uyumadı hep usudu durdu sardım oyle uyudu.sonra ıste dr gıttık bronsıt baslangıcı dedı.ıkıncı dr gıttık oda oyle dedı.ıkıncısının ılaclarını kullandım 3.gun cocugum balgamını cıkaramadı bogulur gıbı oldu kusmaya calıstı kusamadı zor yetıstık hastaneye
sımdı sukur ıyı bronsıt degıl bronsıyolıtmıs nefes acıcı makıne aldm tıkanınca yada ıste nemlensın dıye acıyom bazen.bendne yada babadan enfeksıyon kapmıs cunku ıkımızde grıptık cnaım.sımdıde emerken we uyurken sırılsıklam oluyo kuzum
hatunlarrr nereye kayboldunuz
ben burdayım cnaım selamlar ama cok ısım war cokk

çok geçmiş olsun canım

eşimin ailesi bursada oturuyo da bi ara annemlerde oturdu
anladım canım
uyurkende kucakta olmasi zor.
ben canim nerde isterse orda uyutuyorum ama memede uyumazsa koyuyorum uyuyacagi yere, agladikca memesini verip pispis yapiyorum. bazen hemen uyuyo bazen yarim saat suruyo.bilmiyorumkismile
bırakınca uyanıyo zilli bende bu durumdan hiç memnun degilim yalnız cok zor oluyo simdi uyandı hıckırık tuttu gene atıcam pusete ben iş yaparken baksın bana aldım yaa emzirmek için gulucukler sacıyo sıkıysa bırak beni der gibi :)))

aaaaa biliyorum orayı dayımın kızı yanıındaki okulda okuyodu
:1closedeyes:

meslek lisesindemi?

cok zilliler ya. benimkide emerken birakiyo, gozumun icine bakip siritiyo. oluyorum o an, isirmamak icin zor tutuyorum kendimi.opuyorumnanaktan

yok kız yarın dedim yani pazar günü inşallah havalar iyi olurda çıkarıza.sa.s

dun avmde bir ciftin yaninda buse kadar kiz cocugu, pusettede ikiz bebeleri vardi. millet kac bebeyle cikiyo, sen kac gundur bagiriyon napicam diye. en kotu ihtimal donersiniz eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…