zaten oyle yapıyordum ben puseti koyduk odaya orda uyuyo artık biraz gezdiriyorum ama iyice uykusu gelince yoksa umursamıyo gezmegi falan
az once yatagına yatırdım titresimle müziğide atım cok aglıyodu sustu dinlemeye basladı oyle uykusu geldiki kuıcaga gelmek için direndi mızıkladı arada muik bitince aglamaya basladı yine sonra aldım emzirdim 5 dakika hemen yatagına koydum uyuyo bakalım bikac gun aglasada alma inadını kır dediler nasıl olacak inş. işe yarar yaa hep kucakta cunku uyurkende uyanıkkende
eşimin ailesi bursada oturuyo da bi ara annemlerde oturdu
sagol canım.ya ılk baslarda sadece gecede bı kere oksuruyodu,bızde tukurugunu yutamıyo sanıyodukcanım tekrar geçmiş olsun belirtisi ne idi .Üşütmekten mi olmuş.çok mu öksürüyodu...Bende üşütcem diye korkuyom..çok kalın giydirmiyom ama bu aralar hava sıcaklığı arttı evde iyi..Bi de benim kızımda saçlı doğdu şimdide baya saçı var bi kaç gündür saçı hep terli oluyo...
ben burdayım cnaım selamlar ama cok ısım war cokkhatunlarrr nereye kayboldunuz
bende bursadayim. bursanin neresindeler?
osman gazi deler (yunuseli mah)bizde orda oturduk
sagol canım.ya ılk baslarda sadece gecede bı kere oksuruyodu,bızde tukurugunu yutamıyo sanıyoduk
dr gıttık saglıklı gayet dedı.aradan 1 ay gectı
bı gun ya anıden oksurugu arttı cocugumun ama bı gun oncesı cok huzursuzdu uyumadı hep usudu durdu sardım oyle uyudu.sonra ıste dr gıttık bronsıt baslangıcı dedı.ıkıncı dr gıttık oda oyle dedı.ıkıncısının ılaclarını kullandım 3.gun cocugum balgamını cıkaramadı bogulur gıbı oldu kusmaya calıstı kusamadı zor yetıstık hastaneye
sımdı sukur ıyı bronsıt degıl bronsıyolıtmıs nefes acıcı makıne aldm tıkanınca yada ıste nemlensın dıye acıyom bazen.bendne yada babadan enfeksıyon kapmıs cunku ıkımızde grıptık cnaım.sımdıde emerken we uyurken sırılsıklam oluyo kuzum
ben burdayım cnaım selamlar ama cok ısım war cokk
ben sigortadayim ama oglumun okulu yunuselinde.
hangi okul
anladım canımeşimin ailesi bursada oturuyo da bi ara annemlerde oturdu
bırakınca uyanıyo zilli bende bu durumdan hiç memnun degilim yalnız cok zor oluyo simdi uyandı hıckırık tuttu gene atıcam pusete ben iş yaparken baksın bana aldım yaa emzirmek için gulucukler sacıyo sıkıysa bırak beni der gibi :)))uyurkende kucakta olmasi zor.
ben canim nerde isterse orda uyutuyorum ama memede uyumazsa koyuyorum uyuyacagi yere, agladikca memesini verip pispis yapiyorum. bazen hemen uyuyo bazen yarim saat suruyo.bilmiyorumkismile
selam kızlar nasılsınız
a.s.a.s.
naptın canım çıktınız mı dışarı
aaaaa biliyorum orayı dayımın kızı yanıındaki okulda okuyodu
:1closedeyes:
bırakınca uyanıyo zilli bende bu durumdan hiç memnun degilim yalnız cok zor oluyo simdi uyandı hıckırık tuttu gene atıcam pusete ben iş yaparken baksın bana aldım yaa emzirmek için gulucukler sacıyo sıkıysa bırak beni der gibi :)))
yok kız yarın dedim yani pazar günü inşallah havalar iyi olurda çıkarıza.sa.s
yok kız yarın dedim yani pazar günü inşallah havalar iyi olurda çıkarıza.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?