2009 Kasm Anneleri

nan kaç gündür bağırıyosun dediğin dün alşam söledim anan
hem bazı analar çok rahattır yane ben korkim hasta neyn olurlar:1no2::1no2:

hic soguk degilmis elifim. -3 sadece.akannehir

:roflol::roflol::roflol: burda -1 dereceye düşünce ben olağanüstü hal ilan etmiştim :roflol::roflol::roflol:

sorma canım yaa hergün akşama kadar stres içinde kalıyorum gene gelicek mi diye eyvahedigeldismile

slm kızlar
çok kötü bi gece geçirdik oluşum gece 4 de kalktı sürekli salanmak istedi sabaha kadar saladım.......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayy canımmm i sıkıntısı vardı demekki annesi seni istiyodu opuyorumnanaktan

benimde annemler gitti. bende kaldim boyle bi basima.mafoldumben

ben de annemler bi-iki gün kalıp gidince çok alışıyorum ağlıyorum arkalarından :kedi:

kocam da yok şehir dışında 3-4 gün yok

ebişim sen döndün mü yuvana

evt 15-20 dk ağlamasında bi sakınca yokmuş...ara ara gidip elini tutup sevip bırakıcakmışız...ama ben 5 dk bile ağlamasına dayanamam heralde opuyorumnanaktan

yok kız yarın dedim yani pazar günü inşallah havalar iyi olurda çıkarıza.sa.s

kız pazar günü sevgililer günü diil mi.. hava da yağmurlu bütün herkes avm lere dolar ... valla gittiğine gideceğine pişman olursun bence... hele de cevahire sakın gitmeee...

kızlar siz yatarken bağladığınız bezi sabah kaç gibi değiştiriyosunuz ??
sivri zekalı ben gece her uyandığında bez değiştiriyodum ondan sonra da 2 saat nöbet tutuyodum saolsun wannam söledi de gece altını değiştirme diye şimdi emzirip yatıyorum hemen :lepi: ama korkuyorum pişik falan olucak diye... gece 11-12 gibi bağladığım bez kaça kadar idare eder ???

bi de dün nette bi yazı okudum... 4 aylık bebekler beslenmeden 10-11 saat uyurmuş...eğer gece 11-12 de beslediyseniz sabaha kadar uyuyabilr ama mesela 3 de uyanırsa ve siz o saatte beslerseniz bundan sonra her gece 3 de uyanıp beslemenizi isteyecektir diyo... sizinkiler kaç kere kalkıyo gece ve napıyosunuz ??? uyutuyo musunuz yoksa her kalkışda emziriyo musunuz ??

canim, 9.30 gibi bagladigim bezi ertesi gun 9 gibi aliyorum altindan. gece zaten cok fazla cisli olmuyo bezi, baglarkende guzelce kremliyorum, bisey olmuyo.

Naz gece uyuduktan sonra yarim saat icinde uyaniyo. o zaman tekrar emzirmiyorum cunku acliktan kalkmiyo. emzigini verip pis pis yaparak uyutuyorum tekrar. gece kalkinca emziriyorum. ama ben ozellikle belli bir saat sonra uyandirip emzirmiyorum. kendisi kalktiginda emziriyorum. uyuyosa sorun yoktur herhalde di mi?bilmiyorumkismile

abaaaaaoooowwwwww demeeeeeeeeeeeeeeeeee
yarınmı sevgililer günü yaaaa heç günler takip etmim ya
aman biz kaldırdık aramızda o gününleri bacım :1no2::1no2:

abaaaaaoooowwwwww demeeeeeeeeeeeeeeeeee
yarınmı sevgililer günü yaaaa heç günler takip etmim ya
aman biz kaldırdık aramızda o gününleri bacım :1no2::1no2:

canım biz de kutlamayız öyle sevgililer günü falan ben avmler çok kalabalık olur herkes hediye almaya falan çıkar gezer oralarda diye dedim...

meslek lisesindemi?

cok zilliler ya. benimkide emerken birakiyo, gozumun icine bakip siritiyo. oluyorum o an, isirmamak icin zor tutuyorum kendimi.opuyorumnanaktan

.
ayy ygecen gun dayanamayıp severken poposunu ısırdım bezden gecmez sandım canı acıdı ki bastı feryadı ayy cok kotuyum ben yaaa
evt 15-20 dk ağlamasında bi sakınca yokmuş...ara ara gidip elini tutup sevip bırakıcakmışız...ama ben 5 dk bile ağlamasına dayanamam heralde opuyorumnanaktan
...

feryad figan aglatmıyorum bende dayanamam sadece mızıklıyo hanımefendi al beni kucagına diye mızıklasın bakalım alısacakmı alısmayacak mı denemekte fayda var yoksa yasına kadar gezdirmek zorunda kalıcam

ben gece 12 de bagladım diyelim ertesi gun kacta kalkarsa o zaman alıyorum ama 12 saate kadar beklettiğim oldu sükür bişi olmadı benide annem alıstırttı Allah razı olsun diyorum valla bolca kremle sorun olmaz
benimki 3 satte bir kalkıyo genelde ama 6 saat kadar uyudugu da oldu emmeden iyi beslenmesine baglıymıs

ilk posta misafirimi yolladım gerçi misafir sayılmazlar anamgiller geldiydii:asigim:
off akşamda 6 çocuk olcak hee hepsi bölee boy boyy kafamçokkarıştı inşallah erken kalkarlar :Saruboceq:

zabahtan beri ipeşimi uyutmakla meşgulümakannehir
sadece yarım saat uyudu ya... bi kaka yapacak pırtlayıp duruyo
yapsa uyuyacakda akşam etti valla offfffffffffffffffffffff

wannam annenler gitti galba
tam alışıyon varlıklarına bi bakmışsın gitmişler çok koyuyo insana bilirim
yaz olsunda gider gelirsiniz artıkın

unem gı allah sana sabır versin cnmohaoldumsmile
valla ben zırt bırt gelmesin diye tavrımı koydum rahatım valla şincilik
bin kere sıkıntı yaşıyacağıma dedim 1 kere sıkıntı çekerim daha iyi dedim
direk laf sölemedim ama kızına çaktırmıştım
adresini bulmuş olcekki 2 haftada 1 geliy:lepi:
gerçi geldimide aynen uyuyan bebemi uyandırıyo
bende gaddar babannen uyandırdımı seni diyom anlar galba kızdımı

ilk posta misafirimi yolladım gerçi misafir sayılmazlar anamgiller geldiydii:asigim:
off akşamda 6 çocuk olcak hee hepsi bölee boy boyy kafamçokkarıştı inşallah erken kalkarlar :Saruboceq:
6 çoçukmuohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
nan ne dimeyi anneni yolladın bari onlar yardım ederdi
6 çoçuk gelse herhalde evi onlara bırakıp dışarı çıkardık kızcemlekaydirigubbakcemile3

selam cancanlarrrrrrrrrrrrr boshayallersmile
naparsınısssssssss beni ösleyen vaaa mııııııııı zemuszemus
arkadaşım geldiydi onu uğurladımm evi toparladımm şimdi özgeciği tahtına çıkardım uyutmaya çalişiiimm zira arkadaşımın 2.5 yaşındaki aslında çok yaramaz olmayan bebesi kızımı deli ettti tubacık bu gece için diycim tek şey zıçtın dostum sempatiksalakcinni

öle misafir dostlar başına
ama 6 çocuk istemem haci:1no2::1no2:
6 çoçukmuohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
nan ne dimeyi anneni yolladın bari onlar yardım ederdi
6 çoçuk gelse herhalde evi onlara bırakıp dışarı çıkardık kızcemlekaydirigubbakcemile3

bende kaçarım valla a.sa.skaydirigubbakcemile3

ayy arkidişim kızıma küpe almışşş çok şiwinn bayanssulusmile
kız anaları bakın hele biz bunnarın kulağını ne zaman deldiricükk 1 yaşında falan mı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…