nan kaç gündür bağırıyosun dediğin dün alşam söledim ananmeslek lisesindemi?
cok zilliler ya. benimkide emerken birakiyo, gozumun icine bakip siritiyo. oluyorum o an, isirmamak icin zor tutuyorum kendimi.opuyorumnanaktan
dun avmde bir ciftin yaninda buse kadar kiz cocugu, pusettede ikiz bebeleri vardi. millet kac bebeyle cikiyo, sen kac gundur bagiriyon napicam diye. en kotu ihtimal donersiniz eve.
anladım canım
nan kaç gündür bağırıyosun dediğin dün alşam söledim anan
hem bazı analar çok rahattır yane ben korkim hasta neyn olurlar:1no2::1no2:
hic soguk degilmis elifim. -3 sadece.akannehir
benim annemde geldiğinde beni rahatlasın azıcık işinin ucundan tutayım diye neler yapıyo kayınvalde oturuyo herkes kendi cocuguna acıyo yardım ediyo
walla bundan sonra bole ne kadar ekmek o kadar kofte ilgi alaka sevgi beklemesinler
kotu bişi demem ama hos desemde duymazdan geliyoya :) takarsam dert babası oluyorum bundan sonra takmıcam Allah sana sabır versin canım işin zor walla herseyi inadına yapıyo
seninki tasınma imkanın varsa uzaklas ben Allahtan uzagım yoksa hergun damlarlar
slm kızlar
çok kötü bi gece geçirdik oluşum gece 4 de kalktı sürekli salanmak istedi sabaha kadar saladım.......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
benimde annemler gitti. bende kaldim boyle bi basima.mafoldumben
kocam da yok şehir dışında 3-4 gün yok
kızlar ben artık 3 ayı doldurdugumuza gore kızımı yatagına koyup uyutmak istiyorum tabi becerebilirsem bana cok fazla alıstı sürekli kucak istiyo kucak kedisi :)
yataga koyucam ve müzikle titrsimini acıcam aglıyo ama en fazla 3 gun surer diyorlar yoksa hicbiriş yapamıyorum
yok kız yarın dedim yani pazar günü inşallah havalar iyi olurda çıkarıza.sa.s
ben de annemler bi-iki gün kalıp gidince çok alışıyorum ağlıyorum arkalarından :kedi:
kızlar siz yatarken bağladığınız bezi sabah kaç gibi değiştiriyosunuz ??
sivri zekalı ben gece her uyandığında bez değiştiriyodum ondan sonra da 2 saat nöbet tutuyodum saolsun wannam söledi de gece altını değiştirme diye şimdi emzirip yatıyorum hemen :lepi: ama korkuyorum pişik falan olucak diye... gece 11-12 gibi bağladığım bez kaça kadar idare eder ???
bi de dün nette bi yazı okudum... 4 aylık bebekler beslenmeden 10-11 saat uyurmuş...eğer gece 11-12 de beslediyseniz sabaha kadar uyuyabilr ama mesela 3 de uyanırsa ve siz o saatte beslerseniz bundan sonra her gece 3 de uyanıp beslemenizi isteyecektir diyo... sizinkiler kaç kere kalkıyo gece ve napıyosunuz ??? uyutuyo musunuz yoksa her kalkışda emziriyo musunuz ??
:roflol::roflol::roflol: burda -1 dereceye düşünce ben olağanüstü hal ilan etmiştim :roflol::roflol::roflol:
sorma canım yaa hergün akşama kadar stres içinde kalıyorum gene gelicek mi diye eyvahedigeldismile
ayy canımmm i sıkıntısı vardı demekki annesi seni istiyodu opuyorumnanaktan
ben de annemler bi-iki gün kalıp gidince çok alışıyorum ağlıyorum arkalarından :kedi:
ebişim sen döndün mü yuvana
evt 15-20 dk ağlamasında bi sakınca yokmuş...ara ara gidip elini tutup sevip bırakıcakmışız...ama ben 5 dk bile ağlamasına dayanamam heralde opuyorumnanaktan
kız pazar günü sevgililer günü diil mi.. hava da yağmurlu bütün herkes avm lere dolar ... valla gittiğine gideceğine pişman olursun bence... hele de cevahire sakın gitmeee...
abaaaaaoooowwwwww demeeeeeeeeeeeeeeeeee
yarınmı sevgililer günü yaaaa heç günler takip etmim ya
aman biz kaldırdık aramızda o gününleri bacım :1no2::1no2:
canım biz de kutlamayız öyle sevgililer günü falan ben avmler çok kalabalık olur herkes hediye almaya falan çıkar gezer oralarda diye dedim...
ayy ygecen gun dayanamayıp severken poposunu ısırdım bezden gecmez sandım canı acıdı ki bastı feryadı ayy cok kotuyum ben yaaameslek lisesindemi?
cok zilliler ya. benimkide emerken birakiyo, gozumun icine bakip siritiyo. oluyorum o an, isirmamak icin zor tutuyorum kendimi.opuyorumnanaktan
.
evt 15-20 dk ağlamasında bi sakınca yokmuş...ara ara gidip elini tutup sevip bırakıcakmışız...ama ben 5 dk bile ağlamasına dayanamam heralde opuyorumnanaktan
...
kızlar siz yatarken bağladığınız bezi sabah kaç gibi değiştiriyosunuz ??
sivri zekalı ben gece her uyandığında bez değiştiriyodum ondan sonra da 2 saat nöbet tutuyodum saolsun wannam söledi de gece altını değiştirme diye şimdi emzirip yatıyorum hemen :lepi: ama korkuyorum pişik falan olucak diye... gece 11-12 gibi bağladığım bez kaça kadar idare eder ???
bi de dün nette bi yazı okudum... 4 aylık bebekler beslenmeden 10-11 saat uyurmuş...eğer gece 11-12 de beslediyseniz sabaha kadar uyuyabilr ama mesela 3 de uyanırsa ve siz o saatte beslerseniz bundan sonra her gece 3 de uyanıp beslemenizi isteyecektir diyo... sizinkiler kaç kere kalkıyo gece ve napıyosunuz ??? uyutuyo musunuz yoksa her kalkışda emziriyo musunuz ??
ayy ygecen gun dayanamayıp severken poposunu ısırdım bezden gecmez sandım canı acıdı ki bastı feryadı ayy cok kotuyum ben yaaa
6 çoçukmuohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileilk posta misafirimi yolladım gerçi misafir sayılmazlar anamgiller geldiydii:asigim:
off akşamda 6 çocuk olcak hee hepsi bölee boy boyy kafamçokkarıştı inşallah erken kalkarlar :Saruboceq:
öle misafir dostlar başınailk posta misafirimi yolladım gerçi misafir sayılmazlar anamgiller geldiydii:asigim:
off akşamda 6 çocuk olcak hee hepsi bölee boy boyy kafamçokkarıştı inşallah erken kalkarlar :Saruboceq:
6 çoçukmuohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
nan ne dimeyi anneni yolladın bari onlar yardım ederdi
6 çoçuk gelse herhalde evi onlara bırakıp dışarı çıkardık kızcemlekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?