2009 Kasm Anneleri

nere gettinki özleyecük seni
he bencede tuba zıçtı bu akşam:roflol::roflol:

önceden köylerde kızların kulanı delip ip takarlarmış ya puhahah duşunsenize bizde kızların kulanı delip ip takıyomuşuk delikafadulden

ayy arkidişim kızıma küpe almışşş çok şiwinn bayanssulusmile
kız anaları bakın hele biz bunnarın kulağını ne zaman deldiricükk 1 yaşında falan mı :uhm:

ayyyyyy ne deldirecen yaaa delü bırak zati okulda izin vermiler küpeye boşuna eziyet
ben busenin kulaklarını deldirmeye cesaret edemedim yaaa:1no2::1no2::1no2:

ayy arkidişim kızıma küpe almışşş çok şiwinn bayanssulusmile
kız anaları bakın hele biz bunnarın kulağını ne zaman deldiricükk 1 yaşında falan mı :uhm:

ipeşiminde küpesi var hedaye geldiydi
1 yaşında deldirecem aklı erince daha zor oluy çünkü
ben çektim kızcem çekmesin
köylerde kulağı iplen dolaşanlardan biride bendim delüüüüalsanaalsanasmile
kan kaç kan kaç kan kaç
iğne iplik geliyoooooooor eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilediye diye acımasızca delerlerdi vallaakannehir

dun ayni sey benim basima geldi.
bi akrabaya oturmaya gitmistik 2.5 yasindaki kizi deli etti beni.
benim kizin basinda durmadan bagirip durdu. kucagima aliyorum almiycakmisim. emziriyorum emzirmiycekmisim. valla carpasim geldi ama birsey yapamiyosunki elalemin cocuguna. hanfendi izin verdide kucagimda azcik uyuttum yavrumu.akannehir

cerin sana sorum var, acele cevap.

bu dogum izninin bittigi gun doktora gidip 20 gun daha uzatilmasi uygundur diycektik ya, o hala gecerlimi?

bide 20 gunluk rapor vermiyolarmi artik?

sevkde kalkmis, direk gidiyomusuz. bi dogurdum sistem degisti ya.akannehir

elif, tekrar gecmis olsun.
nasil oldu kuzucuk?
sagol datlum daha ıyıı
çok geçmiş olsun canım
sagol canım

slm kızlar sunways oğlişin nasıl oldu
sagol canm ıyı sukur ıgnelere dewam

ah yazukkk

önceden köylerde kızların kulanı delip ip takarlarmış ya puhahah duşunsenize bizde kızların kulanı delip ip takıyomuşuk delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

sorma wannam çorba oldu herşey kafamçokkarıştı
20 gunluk doğum iznini uzatma hala var mı bilmiom bilmiyorumkismile
20 gun rapor vermiolar 10 gun alabilios anca ama spell diye bi arkadaş varya o almış gaba :bbo:
sevk kalktı ama rapor alcaksan sevkle gitcekmişsin ben hala sevk alıyom vereliniortak

sevk kalktiysa niye hala sevk alicaz diye ugrasicaz ki.
ne salak isler bunlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…