2009 Kasm Anneleri

evet canim, cok dik degil, hafif yatar gibi oturtuyorum, cokda hosuna gidiyo.kaydirigubbakcemile3

zaten ben oturtmasam kendi resmen kalkmaya calisiyo.

bende oyle hafıf oturtuyom yoksa sıkılıyo
bıde sureklı ılgı ıstıyo
ona oyuncak almam lazım yahihoyyyt

6 çoçukmuohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
nan ne dimeyi anneni yolladın bari onlar yardım ederdi
6 çoçuk gelse herhalde evi onlara bırakıp dışarı çıkardık kızcemlekaydirigubbakcemile3

öle misafir dostlar başına
ama 6 çocuk istemem haci:1no2::1no2:

bende kaçarım valla a.sa.skaydirigubbakcemile3
çocukların 4ü gelmiyimişş :teytey:
ayy arkidişim kızıma küpe almışşş çok şiwinn bayanssulusmile
kız anaları bakın hele biz bunnarın kulağını ne zaman deldiricükk 1 yaşında falan mı :uhm:
ben beyzoşumun kulaklarını anası gibi deldiricem zemuszemus benim bi kulaamda 4 bi kulaamda 3 delik war sempatiksalakcinni
önceden köylerde kızların kulanı delip ip takarlarmış ya puhahah duşunsenize bizde kızların kulanı delip ip takıyomuşuk delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
deeeettttt gelinimin heç biyerinde delik istemim ben:roflol::roflol: bırak onu :mymeka::mymeka::mymeka:
taaam nan özledüm gel ŞenizŞeniz
benide özledin mii sempatiksalakcinni

selam sunways oğluşun nası olduu bilmiyorumkismile

sagol tugbacım
ıyı oglum su an elımdekı cıngıraga bakıyo.pazartesı kontrol war

wanna annenleri yolculamışsın Allah kavuştursun bacım :teselli:
bu arada nazda çok dadlu olmuş heeeopuyorumnanaktan
ama oturtturma kız daha küççük annesi :kedi:

ya bıse sorcam su oyun halıları nası alsammı bende
ama konusulması bebekte daha ıyıymış dıyolarda sureklı konusamıyom kuzumla
ne edecem nası yetıstırcem bu cokoprensımı ya

bende oyle hafıf oturtuyom yoksa sıkılıyo
bıde sureklı ılgı ıstıyo
ona oyuncak almam lazım yahihoyyyt

en guzel oyuncak cingirakhihoyyyt

sagol canim.
kiz o kadar oturtmadan bisi olmaz.kaydirigubbakcemile3

ayy cok iş yaptım resmen sırtım koptu yaaa
mutfagın yerlerini duvarlarını aceledim fırının butun dügmelerini sokup onuda aceledim
off yaa daha mutfak dolapları var buzdolabı var ne kaa cok işim var sadece mutfak ne kadar zaman alıyo valla yaa ama mecbur yapıcam yoksa ev aldı basını gidiyo valla hergun dip bucak bi odayı hallettsem baya idare eder herhalde

selam bacılaaaaarr....

dün sağlık ocağına gittik kuzuşumla.. ben mayene oldum bu hafta da gidip kan tahlili yaptırcam.. kuzuşumu da kontrol ettirdim.. bu ay 1 kilo almış ve tam 7,5 kilo olmuş tosuncuğum.. bu arada boyu bizim ölçümlerimize göre 65 civarı falan... akşam da Optimum Avm ye gittik,yemek yedik, gezdik biraz.. Ezgiye LCW dan bi takım aldım ama pek bişe kalmamıştı başka bişe bulamadım.. Asıl hedefim MİGROS a gitmek.. orda daha çok bebe mağazası var ve indirimdeler....

bizde haberler böyle... Yaw çok sıkılıyom evde tek başıma... Toplanıp bana misafirliğe gelin bacılaaaaarr.. tek başına yenmiy pasta,börek,çörek yiyek hep berabercokacimcoook

maşallah kuzucuğaaa.. alkışşalkisalkisalkis ay şimdi dönmek için cebelleşmeleri çok komik oluyo..uğraşıyo uğraşıyo sonra pırt diye birden dönüyo tosbaamkaydirigubbakcemile3

ilk çıkarken mi...oturup onu mu izliyon gıı:roflol::roflol: paranoyaaakk olmuşsun sen hakkaten:roflol::roflol:
dün kızın altını değiştirirken şahit oldum ben de ama oturup izlemek hiç aklıma gelmediydi.. belgesel gibi olur heee:roflol::roflol:

kız niye öle diyon. 3 aydır yatıyo kız. yapacağı bisürü iş birikmiştir:roflol:

ayyy unim allah sabır versin canım yaaaa... bu kaynanana gelsin klava:

wannam oturtuyoöusun sen kuzuyu

evet canim, cok dik degil, hafif yatar gibi oturtuyorum, cokda hosuna gidiyo.kaydirigubbakcemile3

zaten ben oturtmasam kendi resmen kalkmaya calisiyo.

bende oturtuyom çok seviyo iki yastığı destek yapıyom oturtuyoma.s

benim balım da yatmayı sevmiyoo.. oturtuyo ama çabuk sıkılyo hatun.. kucak varken niye otursun dimi ama
bu arada wannacım senin kız da çok tatlıymış canım... maşallah diyelim nazarımız değmesin

eline sağlık canım.. benim de derin bi temizlik yapmam lazıııımmm.. üff şu temizlik çok nankör bişe beee temizliyon hemen geri kirleniyo evbenneyaptımki

Son düzenleme:
facede vardı bende kayıtlı değildin görmemişsindir şimdi ekleyeym gör

tamam canim.

:roflol::roflol:

eline sağlık canım.. benim de derin bi temizlik yapmam lazıııımmm.. üff şu temizlik çok nankör bişe beee temizliyon hemen geri kirleniyo evbenneyaptımki

ayy evet yaa hergun süpürüyorum süpürmediğim cok nadir siliyorumda mobilyalarım siyah oldugu için direk goze batıyo kimse gelmesede ben cok rahatsız oluyorum ilaa silicem ama boyle derin temizlik yaptıgım zaman üstümden buyuk bi yuk kalkıyo sanki heryer mis gibi temzilik kokunca cok mutlu oluyorum dediğin gibi bide pislenmese

yat yat fenalik geliyo bebelere.kaydirigubbakcemile3

Amin canim.
bende seninkini hic gormedim.benneyaptımki
ay evet sırtları ağrır bebelerin
ay aman iyi 4 ünden kurtuldun bebelerin

taaam nan senide özledim haciŞeniz
bişe olmaz nan alışsın kibar olmasınnar öle
wanna kızımı gördün mü

bende görmek istim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…