wannam oturtuyoöusun sen kuzuyu
evet canim, cok dik degil, hafif yatar gibi oturtuyorum, cokda hosuna gidiyo.kaydirigubbakcemile3
zaten ben oturtmasam kendi resmen kalkmaya calisiyo.
bende oturtuyom çok seviyo iki yastığı destek yapıyom oturtuyoma.s
wanna maşalah kızına ilk defa gördüm çok tatlu ya Allah nazarlardan korusun bebeleirmizi
evet canim, cok dik degil, hafif yatar gibi oturtuyorum, cokda hosuna gidiyo.kaydirigubbakcemile3
6 çoçukmuohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
nan ne dimeyi anneni yolladın bari onlar yardım ederdi
6 çoçuk gelse herhalde evi onlara bırakıp dışarı çıkardık kızcemlekaydirigubbakcemile3
selam cancanlarrrrrrrrrrrrr boshayallersmile
naparsınısssssssss beni ösleyen vaaa mııııııııı zemuszemus
arkadaşım geldiydi onu uğurladımm evi toparladımm şimdi özgeciği tahtına çıkardım uyutmaya çalişiiimm zira arkadaşımın 2.5 yaşındaki aslında çok yaramaz olmayan bebesi kızımı deli ettti tubacık bu gece için diycim tek şey zıçtın dostum sempatiksalakcinni
çocukların 4ü gelmiyimişş :teytey:öle misafir dostlar başına
ama 6 çocuk istemem haci:1no2::1no2:
bende kaçarım valla a.sa.skaydirigubbakcemile3
ben beyzoşumun kulaklarını anası gibi deldiricem zemuszemus benim bi kulaamda 4 bi kulaamda 3 delik war sempatiksalakcinniayy arkidişim kızıma küpe almışşş çok şiwinn bayanssulusmile
kız anaları bakın hele biz bunnarın kulağını ne zaman deldiricükk 1 yaşında falan mı :uhm:
:roflol::roflol::roflol:önceden köylerde kızların kulanı delip ip takarlarmış ya puhahah duşunsenize bizde kızların kulanı delip ip takıyomuşuk delikafadulden
:roflol::roflol::roflol:deeeettttt gelinimin heç biyerinde delik istemim ben:roflol::roflol: bırak onu :mymeka::mymeka::mymeka:
benide özledin mii sempatiksalakcinnitaaam nan özledüm gel ŞenizŞeniz
selammmmmm
bende oyle hafıf oturtuyom yoksa sıkılıyo
bıde sureklı ılgı ıstıyo
ona oyuncak almam lazım yahihoyyyt
wanna annenleri yolculamışsın Allah kavuştursun bacım :teselli:
bu arada nazda çok dadlu olmuş heeeopuyorumnanaktan
ama oturtturma kız daha küççük annesi :kedi:
yat yat fenalik geliyo bebelere.kaydirigubbakcemile3
Amin canim.
bende seninkini hic gormedim.benneyaptımki
benim bebik 4 aylık oldu ya. dün biraz armut rendeledim öyle pütrüyla yedrdim 3 5 çay kaşığı. ayy nasılda severek yiyo yavruş. süt içe içe sıkıldı dimekki :ecrin_bebek:
bide bugün bakıcı bebişi yüzükoyun yatırdım sırtüstü döndü dedi. kaç gündür uğraşıyodum yapsın diye ama ilk görmek ona nasip oldu. :sinifsinif:
bende dururmuyum koydum yüzükoyun. bi taklada bana attı kuzum:lepi:
amaan ben o kakadan paranoyak oldum hacı ama kokuyo valla hem de ne zamandır ben de kokluyom öle annıyom kız kaka yaptıını hatta koklamama bile gerek kalmıyo bazen kaydirigubbakcemile3
ay normal bence bi derdi husursuzluğu yoksa ben kasmıcam
bizimki bazen yeşil oluyo bazen sarı bi de gazdan mı ne köpüklü oluyo ilk çıkarken
kız niye öle diyon. 3 aydır yatıyo kız. yapacağı bisürü iş birikmiştir:roflol:
günaydın wannam naber ??
ikimizden başka kimse yok bugün hayırıdır inş....
bugün moralim çok bozuk ! dün gece saat 1 de oturup hüngür hüngür ağladım( yaa ben bu kadınla napıcam ! daha geleli 3 gün oldu beni cinnet noktasına getirdi...her akşam burdalar.. daha kapıdan girerken bağırmaya başlıyo avaz avaz kahkaha atıyo uyuyosa uyansın diye yapıyorum diyo bi de !!! ondan sonra gidiyo çocuğun başına uyurken sesli sesli sevmeye başlıyo ondan sonraa aaa uyandı deyip kaptığı gibi getiriyo içeri ! normalde Asya saat 9:30 gibi uyuyo 10:30-11 de uyanıyo 11:30-12 ye kadar oyalayıp mama verip yatırıyorum... dün öyle bi yorduki çocuğu tek eliyle havalarda tutmalar falan oyuncak bebek olsa o kadar yapmazsın hiç kusmayan çocuk kusmaya başladı artık... bi de diyoki ayy yoruldum valla insan severken yoruluyo düşünün ne kadar hırpaladığını... ondan sonra yavrum alakasız bi saatte bi vurdu kafayı saat 12:30 uyanmıyo !! mamayı yaptım biberonu sokuyorum ağzına sesleniyorum kaldırıyorum yok uyanmıyo...ayy deli oldumm... 3 aydır düzen kurucam diye insanlıktan çıktım al işte herşey bitti dedim beyefendi de amma söylendin söyliyim bi daha gelmesinler o zaman demesin mi...zaten daralmışım bi başladım ağlamaya...basya da kucağımdaydı o da korktu ... bu sefer ben hepten koptum tabi...
yaa bu nasıl bi kadın ne laftan anlıyo ne durdan... kocası bi taraftan 2 oğlu bi taraftan bi insana sürekli yapma etme denir de hiç mi kaale almaz yaa !!! yapma dedikçe inadına daha çok yapıyo...bi de Asya onun kucağında bana gelmek için ağlıyo sen misin öyle yapan...daha bi ciyaklıyo severken oyalıycam diye ayyy içim şiştiii...atıcam anneni sokaklara görüceksin falan diyo !!!
bi taraftan kocasının gözü sürekli benim üstümde bakalım o öyle yaptıkça ben nasıl davranıyorum diye izliyo...bişey desem günlerce sürücek olay haline getiricekler malzeme arıyo...
oooffffff offfffffffffff.................!
ben de annemler bi-iki gün kalıp gidince çok alışıyorum ağlıyorum arkalarından :kedi:ayyy ben de Adana ve Mersin de öle alışmışımki ailemin yanında olmaya.. Buraya gelir gelmez sıkılmaya başladım... Çok arar oldum anamı ve canım ablamııı:a015:
kızlar siz yatarken bağladığınız bezi sabah kaç gibi değiştiriyosunuz ??
sivri zekalı ben gece her uyandığında bez değiştiriyodum ondan sonra da 2 saat nöbet tutuyodum saolsun wannam söledi de gece altını değiştirme diye şimdi emzirip yatıyorum hemen :lepi: ama korkuyorum pişik falan olucak diye... gece 11-12 gibi bağladığım bez kaça kadar idare eder ???
bi de dün nette bi yazı okudum... 4 aylık bebekler beslenmeden 10-11 saat uyurmuş...eğer gece 11-12 de beslediyseniz sabaha kadar uyuyabilr ama mesela 3 de uyanırsa ve siz o saatte beslerseniz bundan sonra her gece 3 de uyanıp beslemenizi isteyecektir diyo... sizinkiler kaç kere kalkıyo gece ve napıyosunuz ??? uyutuyo musunuz yoksa her kalkışda emziriyo musunuz ??
canım ben 11 yada 12 gibi bezini bağlıyorum.. sabah kaçta kalkarsa o zaman değiştiriyorum.. genelde 11 gibi kalkıyo... bugne kadar iç pişik olmadı vallaaa.. ben de ilk zamanlar gece hep değiştiriyodum sonra baktım olacak gibi değil şimdi böyle yapıyoma.s
ayy ygecen gun dayanamayıp severken poposunu ısırdım bezden gecmez sandım canı acıdı ki bastı feryadı ayy cok kotuyum ben yaaa
ben de yaptım aynı hatayııkaydirigubbakcemile3
önceden köylerde kızların kulanı delip ip takarlarmış ya puhahah duşunsenize bizde kızların kulanı delip ip takıyomuşuk delikafadulden
benim kızın küpesi geldi.. halacım almış sağolsun ama biraz büyüsün diyom benbayanssulusmile
ipeşiminde küpesi var hedaye geldiydi
1 yaşında deldirecem aklı erince daha zor oluy çünkü
ben çektim kızcem çekmesin
köylerde kulağı iplen dolaşanlardan biride bendim delüüüüalsanaalsanasmile
kan kaç kan kaç kan kaç
iğne iplik geliyoooooooor eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilediye diye acımasızca delerlerdi vallaakannehir
ben orta okula gidiyodm ilk kulağım delindiğinde... pek bi heveslenmiştim o zaman herkesin kulağı delik benimki iya diill diyeekaydirigubbakcemile3
dun ayni sey benim basima geldi.
bi akrabaya oturmaya gitmistik 2.5 yasindaki kizi deli etti beni.
benim kizin basinda durmadan bagirip durdu. kucagima aliyorum almiycakmisim. emziriyorum emzirmiycekmisim. valla carpasim geldi ama birsey yapamiyosunki elalemin cocuguna. hanfendi izin verdide kucagimda azcik uyuttum yavrumu.akannehir
4 yaşındaki yeğenim de bana neler yaptı wannaa.. teyzecim altını şöyle değiştir.. teyzecim yüzünü öpme. teyzecim böyle tut beli ağrımasın.. zilli anneliği yemiş yutmuş ta bana öğretiyo:roflol:
wannam oturtuyoöusun sen kuzuyu
bende oturtuyom çok seviyo iki yastığı destek yapıyom oturtuyoma.s
ayy cok iş yaptım resmen sırtım koptu yaaa
mutfagın yerlerini duvarlarını aceledim fırının butun dügmelerini sokup onuda aceledim
off yaa daha mutfak dolapları var buzdolabı var ne kaa cok işim var sadece mutfak ne kadar zaman alıyo valla yaa ama mecbur yapıcam yoksa ev aldı basını gidiyo valla hergun dip bucak bi odayı hallettsem baya idare eder herhalde
facede vardı bende kayıtlı değildin görmemişsindir şimdi ekleyeym gör
4 yaşındaki yeğenim de bana neler yaptı wannaa.. teyzecim altını şöyle değiştir.. teyzecim yüzünü öpme. teyzecim böyle tut beli ağrımasın.. zilli anneliği yemiş yutmuş ta bana öğretiyo:roflol:
eline sağlık canım.. benim de derin bi temizlik yapmam lazıııımmm.. üff şu temizlik çok nankör bişe beee temizliyon hemen geri kirleniyo evbenneyaptımki
ay evet sırtları ağrır bebelerinyat yat fenalik geliyo bebelere.kaydirigubbakcemile3
Amin canim.
bende seninkini hic gormedim.benneyaptımki
ay aman iyi 4 ünden kurtuldun bebelerinçocukların 4ü gelmiyimişş :teytey:
ben beyzoşumun kulaklarını anası gibi deldiricem zemuszemus benim bi kulaamda 4 bi kulaamda 3 delik war sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
benide özledin mii sempatiksalakcinni
selam sunways oğluşun nası olduu bilmiyorumkismile
bişe olmaz nan alışsın kibar olmasınnar ölewanna annenleri yolculamışsın Allah kavuştursun bacım :teselli:
bu arada nazda çok dadlu olmuş heeeopuyorumnanaktan
ama oturtturma kız daha küççük annesi :kedi:
wanna kızımı gördün mü
wanna kızımı gördün mü
benim balım da yatmayı sevmiyoo.. oturtuyo ama çabuk sıkılyo hatun.. kucak varken niye otursun dimi ama
bu arada wannacım senin kız da çok tatlıymış canım... maşallah diyelim nazarımız değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?