selam kızlar
benim oğlan sabah 5 e kadar cırladı durdu
niye böyle anlamadım tamamen dalması 5i buldu
yarem ekledin mi beni facede?
kızlar canım çok sıkkındı bu gün annem kalpten amaliyat oluyordu şükür şimdi çıkmış oh be diyeyim
kızlar canım çok sıkkındı bu gün annem kalpten amaliyat oluyordu şükür şimdi çıkmış oh be diyeyim
ayy eşim az once aradı arkadsım beni bırakıp bi cay içecek diyo esiyle kabul etmedim ay bu adam beni delirtek anası bi yandan bu bi yandan onceden haber verin diye boynuma asıp gezcem herhalde girmiyo kafaya sabahtan beri mutfaktayım içeri hiö bakmadım nasıl kabul etcem
he kız eklisin bende
bi gunleri bi gunlerine uymuyo bu kuzularin canim.
benim kizda bazen sabaha kadar mizirdiyo.
geçmiş olsun canımkızlar canım çok sıkkındı bu gün annem kalpten amaliyat oluyordu şükür şimdi çıkmış oh be diyeyim
haklısın canım
ama ilk doğduğu zamanlar iyiydi
büyük oğlum hep cırlardı küçüğü beni şaşırttı diyordum
yalanmış meğer mafoldumben
sorma canım yaabu kasım bebeleri 3. ayı dolduran çıldırıyo hayırdır işallah sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım
b harfiyele başlıyocok gecmis olsun canim. Allah daha iyi etsin.
bunlar senin kocana.klava: klava:
adin neydi canim.:kedi:
gecmiş olsun annenle uzakmısınız
ayy eşim az once aradı arkadsım beni bırakıp bi cay içecek diyo esiyle kabul etmedim ay bu adam beni delirtek anası bi yandan bu bi yandan onceden haber verin diye boynuma asıp gezcem herhalde girmiyo kafaya sabahtan beri mutfaktayım içeri hiö bakmadım nasıl kabul etcem
b harfiyele başlıyo
saolun kızlar aynı şehirdeyiz ama bana uzak çocuk var diye gelme dedi hastaneye eşim yanında bende tlf arıyom
canım niye anlamıyo bu eşinle annesi hele uninin kaynanası aman Allahım o ne ya çok fazla samimi olmamak lazım ama arzunun kaynanasını taktir ettim öye kaynana herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?