2009 Kasm Anneleri

oyyy. bi daha dunyaya gelirsem gercekten erkek olarak gelmek istiyorum.
esim geldi. oglana naber oglum, kizada aguuu dedi ve gitti. toplantisi varmis. ne guzel ya, hayatlatinda hicbir degisiklik olmadan devam ediyolar.sempatiksalakcinni

prettybaby bebişin nasıl oldu

tesekkur ederım canım bıraz daha ıyı gıbı
doktorumuz ılacını degıstırdı bıteral dıye bır hap verdı
ılacı 4 e böluyorum 1 parcasını sutumde ezıp sabah aksam verıyorum
kusması kesıldı kakanın rengıde duzelmeye basladı bıraz
senın bebegın nasıl

selamlar...kızlar bu bebişim kucagıdan ınınce uykuluykun,yalanarak uyanıyo.bıde ellerı cok rahatsız edii kendını.sıcrıyo sızede oluyomu.
demın antıbıyotıgını yaptı ust komsum nası agladı şimdi emerken uyudu kuzum.koysam zıplar.

canım benimkide öyle ellerinden korkuyo birden zıplıyo bide şimdi bizde korku başladı siyah renkten korkuyo o gün halamın kızı siyah giyinmiş kucağına verdim nasıl alıyo gözlerinden yaş geliyo ona bakıp bakıp ağlıyo

selam kızlar kociş anca bilgisayarı terk etti...

günaydın bende kırkım çıktıktan 1 ay sonra lekelenme oldu adet gibi olmadım aradan 1.5 ay geçti hala olmadım bende arada bir korkuyorum neden olmadım diye ama bu 6 ay böyle devam edebilirmiş çok normal yani..
Bende kırkım çıkınca adet oldum normal periyotla yeniden hasta oldum.kişiden kişiye değişiyor galiba...

Wanna ve cerin ben 20 günlük rapor aldım.doktorumun nöbetçi olduğu gün acilden giriş yaptırdım20 günlük yazdı.Ertesi gün rapor kağıdı alman gerek dedi.Ertesi gün gidince bana bi belge düzenlediler.Yalnız belgede iş göremezlik belgesi yazıyodu.bu belgeyi ssk lı olanlara veriyolarmış normalde.ben emekli sandığına bağlıyım dedim.ılk başta kurumum iş göremezlik belgesi diye bana belgeyi geri gönderdi.Değiştirin diye bende hastaneye gidip durumu açıkladım.Hastanedeki adam sgk olduğu için hastane yönetimi bu şekilde vermemizi istedi dedi. Kurumdaki yetkili kişye söyledim tamam onlar öyle diyosa kabul edeyim dedi.Bi de rapor konusunda da ssk lı ise 10+10 gün emekli sandığına 20 gün veriliyor dediler.
Başka bi tanıdığıma sordum hastanede md. yardımcısı daha tam oturmadı hastanelerde bilgi eksikliği var dedi onun için bu şekilde iş göremezlik belgesi vermişlerdir dedi.Velhasıl 4 gün çocuğumla gidip getirdiler ama en sonunda raporu aldım.

bugün kocisin faceye girdimde.. senin resimlere yorum yapiyozya biz bizim arkadaslarimizda görüyor onlari.. resimleri eklerken sadece arkadaslarim görsün diyen yere tikla.. yoksa sana yorum yapanlarin arkadaslarida görüyor resimleri hatta profiline bile bakabiliyorlar.. ayarlarindan gizle istiyosan profilini..

selam karılar. misafirim vardıı. bide çocuklarıı. allahım o neydi yaaa.
çok korktum ya. benim bebiş öyle olursa yandım valla. 1 dk durmadı yerinde. 4 kişi seferber olduk çocuğu durdurmak için. nöbetleşe yemek yedik. bi yandan da benimki ağladı durdu. gözünden uyku akıyodu ama uyuyamadı bebem bi türl. vee hala bacaklarımda sallanıyooakannehir

selam ben geldım.krıspım sen tecrubelısın sana bıse sorucam
oglum uyuyo emerken yatırdıgımda böyle yalanarak saskın saskın bakarak ellerını hızlı hızlı cırpıstırıarak hızlıca nefes alarak uyanıyo.demınde gece uykusu moduna gırdı 12 de.ama yerıne koyunca tıpkı dedıgım gıbı gerı uyandu sankı bı bosluktan ıcerı duser gıbı dawranıyor ya korkutuyo benı.kucagıma aldım sakınlessın dıye gogsume dogru gelıp meme arıyo ama cok emdıgı ıcın wermedım meme.uykulu uykulu arıyo memeyı. sakınlestırırken şşşşşşşşş dedım korktu actı gozlerını bana baktı zorla daldı.nıye oluyo bu ya bılıyonmu.yada bılen warmıeyvahedigeldismile

ay canımmm kıyamam
korkmuş belliki
canım 7 ihlas, 7 felak, 7 nas, 7 fatiha, 7 ayetel kürsi oku canım banada çok oldu okuyunca geçiyodu sende dene istersen
nazar olunca bebelere öle korku etkisi bırakıyora.sa.s

ay canımmm kıyamam
korkmuş belliki
canım 7 ihlas, 7 felak, 7 nas, 7 fatiha, 7 ayetel kürsi oku canım banada çok oldu okuyunca geçiyodu sende dene istersen
nazar olunca bebelere öle korku etkisi bırakıyora.sa.s

kırk kere dedımkı esıme annenın nazerı cok degıyo.ne zaman gelse o ewımıze bu vocuk uyumuyo.yada bız gıtsek huzursuz oluyor orda
bugunde oldu.4 den berı uyumuyo cocugum ya o halı benı cok uzuyo uykusu war ama dedıgım gıbı uyanıyor.ben okuyayım yarın oglumu.sadece ayetel kursıyo ezbere bılıyorum cunku.ama bı gorsen o hallerını uzulursun mnıgıme ya
msn acsana musaıtsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…