prettybaby bebişin nasıl oldu
selamlar...kızlar bu bebişim kucagıdan ınınce uykuluykun,yalanarak uyanıyo.bıde ellerı cok rahatsız edii kendını.sıcrıyo sızede oluyomu.
demın antıbıyotıgını yaptı ust komsum nası agladı şimdi emerken uyudu kuzum.koysam zıplar.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım diyecem kimse yok ben sorumu sorayım o zaman gelen cevaplayıversin hayrına kırkım çıkınca adet olduydum 1 hafta arayla ama arada da lekelenmelerim oldu şimdi olmadım daha, ne zaman adet olduğumuda hatırlamıyorum düzenli adet olmam gerekiyormu yoksa bu anormalmi yada süprüz misafirmi var?lmaz: yokk ay olsa annarım demi hadi kısçeler el cevap
Bende kırkım çıkınca adet oldum normal periyotla yeniden hasta oldum.kişiden kişiye değişiyor galiba...günaydın bende kırkım çıktıktan 1 ay sonra lekelenme oldu adet gibi olmadım aradan 1.5 ay geçti hala olmadım bende arada bir korkuyorum neden olmadım diye ama bu 6 ay böyle devam edebilirmiş çok normal yani..
cerin sana sorum var, acele cevap.
bu dogum izninin bittigi gun doktora gidip 20 gun daha uzatilmasi uygundur diycektik ya, o hala gecerlimi?
bide 20 gunluk rapor vermiyolarmi artik?
sevkde kalkmis, direk gidiyomusuz. bi dogurdum sistem degisti ya.akannehir
Wanna ve cerin ben 20 günlük rapor aldım.doktorumun nöbetçi olduğu gün acilden giriş yaptırdım20 günlük yazdı.Ertesi gün rapor kağıdı alman gerek dedi.Ertesi gün gidince bana bi belge düzenlediler.Yalnız belgede iş göremezlik belgesi yazıyodu.bu belgeyi ssk lı olanlara veriyolarmış normalde.ben emekli sandığına bağlıyım dedim.ılk başta kurumum iş göremezlik belgesi diye bana belgeyi geri gönderdi.Değiştirin diye bende hastaneye gidip durumu açıkladım.Hastanedeki adam sgk olduğu için hastane yönetimi bu şekilde vermemizi istedi dedi. Kurumdaki yetkili kişye söyledim tamam onlar öyle diyosa kabul edeyim dedi.Bi de rapor konusunda da ssk lı ise 10+10 gün emekli sandığına 20 gün veriliyor dediler.sorma wannam çorba oldu herşey kafamçokkarıştı
20 gunluk doğum iznini uzatma hala var mı bilmiom bilmiyorumkismile
20 gun rapor vermiolar 10 gun alabilios anca ama spell diye bi arkadaş varya o almış gaba :bbo:
sevk kalktı ama rapor alcaksan sevkle gitcekmişsin ben hala sevk alıyom vereliniortak
Kızlar benim kızım uykuya çok zor dalıyo sizin bebeklerinizde de var mı böyle bi sorun...
slm kızlar arzucum evini taşıdın mı
selam ben geldım.krıspım sen tecrubelısın sana bıse sorucam
oglum uyuyo emerken yatırdıgımda böyle yalanarak saskın saskın bakarak ellerını hızlı hızlı cırpıstırıarak hızlıca nefes alarak uyanıyo.demınde gece uykusu moduna gırdı 12 de.ama yerıne koyunca tıpkı dedıgım gıbı gerı uyandu sankı bı bosluktan ıcerı duser gıbı dawranıyor ya korkutuyo benı.kucagıma aldım sakınlessın dıye gogsume dogru gelıp meme arıyo ama cok emdıgı ıcın wermedım meme.uykulu uykulu arıyo memeyı. sakınlestırırken şşşşşşşşş dedım korktu actı gozlerını bana baktı zorla daldı.nıye oluyo bu ya bılıyonmu.yada bılen warmıeyvahedigeldismile
ay canımmm kıyamam
korkmuş belliki
canım 7 ihlas, 7 felak, 7 nas, 7 fatiha, 7 ayetel kürsi oku canım banada çok oldu okuyunca geçiyodu sende dene istersen
nazar olunca bebelere öle korku etkisi bırakıyora.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?