herkese merhabalar
dün nete gıremedım de sevgililer gününüz 1 gün gecikmeylede olsa kutlu olsun a.s.umarım iyi vakit geçirmişinizdir
selam canim.
nasil oldu bebis?
buara maşallah iyi canım kan değerleri yükselsin diye sabah akşam 10 ar damla ferro sanol kullanıyoruz
Insallah duzelir kuzucuk.opuyorumnanaktan
normal uyuyogunduz cok mu uyuyo?
normal uyuyo
ama gece uykusu varsa da uyumuyo
mızırdanıyo kucakta gezdirince susuyo
bi yeri mi ağrıyo dicem de hep geceleri böyle
önceleri çok iyiydi acıkınca uyanır yer yatardı
gece 4 e geliyodu yattım eşimi sabah kaldıramadım işe geç kaldı
geçmiş olsun canımbuara maşallah iyi canım kan değerleri yükselsin diye sabah akşam 10 ar damla ferro sanol kullanıyoruz
geçmiş olsun canım
selam cancanlar napıyosunuz ???
ben çok yakında kafayı yicem bu gidişle... nunu her akşam çat kapı geliyo...bi tlf etmek bile yok...dün akşam oturuyoruz tık tık kapı çaldı ... uyumuyo di mi diye atladı içeri... çok kalmıcam bi saat sevip gidicem dedi... 1 saat de yetti zaten bana da Asyama da !!! resmen çocuğun suratına sigara ve parfüm kokusu sinmişti...! makyajlı suratını ağzına yüzüne her yerine sürüyo...ben o kadar dikkat ediyorum parfüm bile kullanmıyorum rahatsız olucak diye... banyo yaptırmıştık bi de gece rahat etsin diye pijama giydiriyorum ben, üstü ince diye penye battaniyesine sarmıştık...tutturdu ev sıcak diye açtı çocuğun üsütünü o da yetmedi pijamanın önünü açıyo nerde memelerin bakim diye...yaa mıncıklamadık hiçbiyeri kalmıyo yani...
ve tüm bunları eşimin her dk yapma anne yapma anne nidaları eşliğinde yapıyo !!! bi de bişey demesek napıcak allah bilir...
şimdi de annemin gelip bizde kalmasını kıskanıyo galiba tutturmuş eşyalarımı alıp size yerleşicem diye... yaa ben nasıl başa çıkıcam bu kadınla ... ???????
ben çok yakında kafayı yicem bu gidişle... nunu her akşam çat kapı geliyo...bi tlf etmek bile yok...dün akşam oturuyoruz tık tık kapı çaldı ... uyumuyo di mi diye atladı içeri... çok kalmıcam bi saat sevip gidicem dedi... 1 saat de yetti zaten bana da Asyama da !!! resmen çocuğun suratına sigara ve parfüm kokusu sinmişti...! makyajlı suratını ağzına yüzüne her yerine sürüyo...ben o kadar dikkat ediyorum parfüm bile kullanmıyorum rahatsız olucak diye... banyo yaptırmıştık bi de gece rahat etsin diye pijama giydiriyorum ben, üstü ince diye penye battaniyesine sarmıştık...tutturdu ev sıcak diye açtı çocuğun üsütünü o da yetmedi pijamanın önünü açıyo nerde memelerin bakim diye...yaa mıncıklamadık hiçbiyeri kalmıyo yani...
ve tüm bunları eşimin her dk yapma anne yapma anne nidaları eşliğinde yapıyo !!! bi de bişey demesek napıcak allah bilir...
şimdi de annemin gelip bizde kalmasını kıskanıyo galiba tutturmuş eşyalarımı alıp size yerleşicem diye... yaa ben nasıl başa çıkıcam bu kadınla ... ???????
ayy sorma cerinim ya. haftasonu iyice bi oynaştık oğluşumla ama doyulmuyo ya. ve o büyüyüp yaptığım şebekliklre filan gülmeye başlayınca aramızdaki iletişim arttı ve ban oına gün geçtikçe daha fazla bağlanıyom. tabi oda bana. dün uyanınca hemen yatağımıza aldım oğlumu. uyanınca bizi görsün istedim. yavrumm uyanıp beni görünce gülücükler atmaya bailadı. offf çok seviyom ya.
allahım bu nasıl bir aşk böyleeeboshayallersmile
günaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben
ya kızlar size bişi sorcam
biliyosunuz biz kirada oturuyoruz 600 lira + faturalara vs falan derken bu masraf her ay 1000 tl yi buluyo kışın dahada fazla
neyse kayınvalidemin evi müstakil bahçeli üst katıda inşaat eşim artık kira ödeyeceğimize karıcım gel burayı istediğimiz gibi yapalım burda oturalım dedi her ay kira ödemeye devam edersek kızımıza ilerde iyi bir gelecek sağlayamayız her istediğini alamayabiliriz zaten başımıza bir sürü aksilik geldi biliyosun 3 ay kiramızı ödeyemedik doğum zamanında falan dedi başta cazip geldi hak verdim neden kendi evimde oturmak varken başkasının evine kira ödeyeyim o parayla kızıma hertürlü isteğini karşılarım diye düşündüm ama şimdi içimden birses acaba yapabilirmiyim kayınvalidemle altlı üstlü diyede düşünmeye başladı kafam çok karıştı anlayacağınız bana bir akıl verin kızlar ya nolur.
disarda deli gibi ruzgar esiyo.
hic sevmiyorum boyle havalari.:sinifsinif:
normal uyuyo
ama gece uykusu varsa da uyumuyo
mızırdanıyo kucakta gezdirince susuyo
bi yeri mi ağrıyo dicem de hep geceleri böyle
önceleri çok iyiydi acıkınca uyanır yer yatardı
gece 4 e geliyodu yattım eşimi sabah kaldıramadım işe geç kaldı
buara maşallah iyi canım kan değerleri yükselsin diye sabah akşam 10 ar damla ferro sanol kullanıyoruz
annemi trenden nasıl atarım filmi gibi olmuş hayatın. Allah kolaylık versin canım
canim ya, valla elimden bisey gelse yapicam ama gelmiyo.
Allah sabir versin demekten baska bisey yapamiyorum.bilmiyorumkismile
allah yardımcın olsun canım işin çok zor:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?