2009 Kasm Anneleri

huylari cok cabuk degisiyo.
benimkide uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo, bi daha ugrasiyorum.
gecicek hepsi insallah, yeterki saglik olsun.

selam cancanlar napıyosunuz ???
ben çok yakında kafayı yicem bu gidişle... nunu her akşam çat kapı geliyo...bi tlf etmek bile yok...dün akşam oturuyoruz tık tık kapı çaldı ... uyumuyo di mi diye atladı içeri... çok kalmıcam bi saat sevip gidicem dedi... 1 saat de yetti zaten bana da Asyama da !!! resmen çocuğun suratına sigara ve parfüm kokusu sinmişti...! makyajlı suratını ağzına yüzüne her yerine sürüyo...ben o kadar dikkat ediyorum parfüm bile kullanmıyorum rahatsız olucak diye... banyo yaptırmıştık bi de gece rahat etsin diye pijama giydiriyorum ben, üstü ince diye penye battaniyesine sarmıştık...tutturdu ev sıcak diye açtı çocuğun üsütünü o da yetmedi pijamanın önünü açıyo nerde memelerin bakim diye...yaa mıncıklamadık hiçbiyeri kalmıyo yani...
ve tüm bunları eşimin her dk yapma anne yapma anne nidaları eşliğinde yapıyo !!! bi de bişey demesek napıcak allah bilir...
şimdi de annemin gelip bizde kalmasını kıskanıyo galiba tutturmuş eşyalarımı alıp size yerleşicem diye... yaa ben nasıl başa çıkıcam bu kadınla ... ???????

annemi trenden nasıl atarım filmi gibi olmuş hayatın. Allah kolaylık versin canım

canim ya, valla elimden bisey gelse yapicam ama gelmiyo.
Allah sabir versin demekten baska bisey yapamiyorum.bilmiyorumkismile

allah yardımcın olsun canım işin çok zor:1no2:

evt yaa hep söylerlerdi acaip bi sevgi diye ama bu kadarını tahmin edemiyodum... yüzüne baktıkça kafayı yiyorummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın bacılar oğluşum hafif bağırsak enfeksiyonu olmuş mafoldumben

canım geçmiş olsun... erken farkettiğin için tedavisi daha kolay olur bence üzülme.. böyle böyle büyücekler işte... allah acil şifalar versin... :Saruboceq:

bu konuya ben hiç yorum yapmim....:1ninca:

disarda deli gibi ruzgar esiyo.
hic sevmiyorum boyle havalari.:sinifsinif:

burda da acaip yağmur yağıyo.......

canım o geceyle gündüzü karıştırdı heralde yaa akannehir

buara maşallah iyi canım kan değerleri yükselsin diye sabah akşam 10 ar damla ferro sanol kullanıyoruz

geçmiş olsun tatlımm...

selam bacılar. gittim oğluşumu hem yedim hem yedirdim geldiim boshayallersmile

arkadaşım sende peygamber sabrı varmışşbenneyaptımki

annemi trenden nasıl atarım filmi gibi olmuş hayatın. Allah kolaylık versin canım

canim ya, valla elimden bisey gelse yapicam ama gelmiyo.
Allah sabir versin demekten baska bisey yapamiyorum.bilmiyorumkismile

allah yardımcın olsun canım işin çok zor:1no2:

saolun kızlar... kendimi avutmak için hep Asyam sağlıklı ya gerisini boşver diyorum bakalım ne kadar dayanabilicem...

uyandı benim minnoş öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…