masallah kuzuna canim.
sağol teyzesi büyümüşüz biraz
he vallaha nazart değdi kuzuma faceye resim koydum o akşamı ateşlendi yavrumsenağlamasenağlamamasallah kuzuna canim.
kiyamam ya, niye cikiyoki atesi? Insallah ilaclar etkisini gosterirde cikmaz tekrar.:sinifsinif:
behlulumede kiyamam. nazarami geldi ki? gecmis olsun.
bende bir kac gundur cok gerginim. caticak yer ariyorum kendi kendime ama nafile.mafoldumben
bide gecen gun bana koy face resimde goreyim diyodun. dedim ya benim sozde arkadaslarim var, korkarim ben nazardan.:sinifsinif:
Allah sabrinida kuvvetinide veriyo canim. Rabbim o kadar buyukki, her gece, her sabah sukrediyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ensarin akilli ama annesi. bu arada ensar cok tatli, sensin cirkin.lülülülülülü
kızlar ilerde bizim bıdıklar kk da topik açarlarmış 2009 kasım bebekleri diye, yok benim annem menopoza girdi terliyo, yaşlandı herşeye alınıyo diye
çirkinim demiiiiiiiiiiii :lepi:sen bide şimdiki halimi gör:roflol::roflol:
ayyy yok yok sakın koyma resim neynnnnnnnnn ben tövbe ettim:1no2::1no2:bide gecen gun bana koy face resimde goreyim diyodun. dedim ya benim sozde arkadaslarim var, korkarim ben nazardan.:sinifsinif:
Allah sabrinida kuvvetinide veriyo canim. Rabbim o kadar buyukki, her gece, her sabah sukrediyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ensarin akilli ama annesi. bu arada ensar cok tatli, sensin cirkin.lülülülülülü
hakket okutmak lazım belki değer bilirler:roflol:ayyyy enesten çektiğimi ensardan çekmiyorum herşeye ağlama huyu beni öldürüyorakannehir
allahtan yengem ve annem yakında devamlı elleri üstümde sağolsunlar
allah hepimizin yardımcısı olsun bence bu topiği ilerde bebişlere okutmak lazım bak sizi nasıl büyüttük kk bile şahit diye:enbuyukkk::roflol::roflol:
kızlar ilerde bizim bıdıklar kk da topik açarlarmış 2009 kasım bebekleri diye, yok benim annem menopoza girdi terliyo, yaşlandı herşeye alınıyo diye
sagol kuzum ama nası yapıcam uyumadı daha oyle mıymıy uyuyo bende arada ortalıgı topladım hepsı o yaaslm dadlum kolay gelsin şimdiden bende sabahtan hallettimde kurtuldum:hulya:
sagol canım ben kadın tutacagım bu gıdısleselam canım
kolay gelsin canım bende dün temizlik yaptım
aynen nerdeyse kosacak cocukbi yandan aski memnuyu izliyorum netten
yuh kari 6 aylik bebe dogurmus.kaydirigubbakcemile3
o zamana kaaaaa erkek kadın kulüpleri karma olur merak etme:roflol::roflol::roflol::roflol:
heee nan öle olur:roflol::roflol:
senin oğlanlar benim anam çok aksiyoncu bi karıymış dilermiş
haaaa hhaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nireden bilecek nannnn:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?