- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
nabeer uleeeeyn.
bensiz kaynatmayın demedim mi size alsanaalsanasmile
hade gel sende senimi bekleyecez:mymeka:
çoğ konuşma kızkaydirigubbakcemile
konuşurum bağane 2 gündür yoktum burda acısını çıkaracümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nirdenmi bilcek nan kapı gibi örnek var kendileri ardarda oldu
eeee buraları okursalar bittin hacı bebelerin dilnede düşeceniz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
konuşurum bağane 2 gündür yoktum burda acısını çıkaracümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kenyacım düzelir ya inşallah çok iyi anlıyorum..dün akşam acile giderken benim elim ayağıma dolaştı ağladım ne zormuş anne olmak..ilk hastalıklar o yüzden telaş yapıyoruz normal aslında..bende iki buçuğa kadar bekledim ateşi normal olduğunu görünce yattım..şimdi daha iyi çok hafif aateşi var,çıkmaz inşallah..:1no2:evet 1 derece fark ediyo ben koltuk altından olcuyorum canım doktoruma sordugumda cok küçük kırklı bebeklerin atesi makattan olculur dedi koltuk altı derecesi yeterli dedi simdi uyuyor ama ıhhh diye sesler cıkarıyor sürekli tepesindeyim atesi düştü ama huzursuz yavrum en son 37.3 e düştü inş. seninkide düşmüştür canım
canım sanada çok geçmiş olsun..bebeklerin hepsi hasta,bu dönemdemi başlıyo hastalıklar ne yabilmiyorumkismilegünaydın kıslar bu gün kepenkleri ben kaldıram tükanı ben açam barikkk sempatiksalakcinni
berbattttttttttt bi gece geçirdim ya bu kız nası üşütüyo ben hayret ediom arkadaş yaa
dünden beri nası soğuk soğuk terler döküyo ve olmadığı kadar kusuyo annatamam mafoldumben
saat başı baştan aşağı tüm kıyafetler ter yuznden değiştiriorum ay sabaha kadar uyumadı ya ağladı mızıklandı zombi gibiyim şimdi ayamda uyutmaya çalışıyom hala biraz dalıyo ağlayarak uyanıyo
ay çok yoruldum ona mı yanam bebişim rahatsız ona mı hof neyseki ateşimiz yok
surem ve kenya geçmiş olsun kızlar
allah hepimizin yardımcısı olsun
sağol canım..kızlar geçmiş olsun size, benimkide öyleydi 3 gündür ama düzeldi Allaha şükürler olsun
sağol tatlım benimki bugün daha iyi..gunaydinlar...
kenyam ve surem, cok gecmis olsun. nasil oldu simdi kuzular?
bende bu aksam tek basima yikayip yatirayim diyodum tirstim simdi.eyvahedigeldismile
cerinim, ozgecik niye o kadar terliyo acaba ya? ne kadar zor di mi uzunnnn gecen bir gecenin ardindan yeni bir gune baslamak.mafoldumben
çok geçmiş olsun canım sanada nazara gelmesin ya furkancık.hoşbulduk canım nasılsın
ben furkanla uğraşim geçen gece ateşi çıktı ertesi günü doktora getirdik kanda mikrobik enfeksyon çıktı şu an antibiyotik kullanıyoz bakalım ne olacak şimdi ara ara ateşi çıkıyo ama çok değil inşallah ilerlemeden antibiyotik etkisini gösterir
çok üzüldüm küççücük bebeme antibiyotik verdiğim için ama mecburen işte senağlamasenağlamasenağlama
yoook şu an başım ağri daha sonra yaparukkaydirigubbakcemile3gel gı. ben de özledim sizi.
hadi kim daha çok gevezelik yapacak yarışma yapalım sempatiksalakcinni
yok oluuuummm yaaa nazar değdirdiniz onlar büyüyene kadar o iş bitmiştir bnim için bir dahada gelmem :roflol::roflol:
yok oluuuummm yaaa nazar değdirdiniz onlar büyüyene kadar o iş bitmiştir bnim için bir dahada gelmem :roflol::roflol:
yoook şu an başım ağri daha sonra yaparukkaydirigubbakcemile3
abaaaoooowwwwwwwwww şeyine nazarmı değdi bunuda ilk defa duydum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yoook şu an başım ağri daha sonra yaparukkaydirigubbakcemile3
abaaaoooowwwwwwwwww şeyine nazarmı değdi bunuda ilk defa duydum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neye nazar değdirdik gı itek delikafadulden
aaaaaaaaaaaakenyacım düzelir ya inşallah çok iyi anlıyorum..dün akşam acile giderken benim elim ayağıma dolaştı ağladım ne zormuş anne olmak..ilk hastalıklar o yüzden telaş yapıyoruz normal aslında..bende iki buçuğa kadar bekledim ateşi normal olduğunu görünce yattım..şimdi daha iyi çok hafif aateşi var,çıkmaz inşallah..:1no2:
canım sanada çok geçmiş olsun..bebeklerin hepsi hasta,bu dönemdemi başlıyo hastalıklar ne yabilmiyorumkismile
sağol canım..
sağol tatlım benimki bugün daha iyi..
çok geçmiş olsun canım sanada nazara gelmesin ya furkancık.
bende pzts kontrole hastaneye götürdüm ondan mı hasta oldu bisürü çocuk hastaydı kalabalık bide,hastane değiştirmeyi düşünüyom sırf kalabalık yüzünden..
bize de antibiyotik verdi hatta 2 tane daha ilaç verdi ama kullanmayacağım şimdilik,çok küçükler ya,verdiği antibiyotikte küçük bebekler için bişey bile yazmıyo..
kan tahlili bile yapmadı enfeksiyon olduğunu nerden anladıda verdi bilmem,acil doktoru deneyimsizdi bana göre..bidaha ateşi yükselirse başka yere götürcem..
aksiyonumaaaa:roflol::roflol:
aaaaaaaaaaaa
acildeki doktordaların verdiği ilaçları kullanma bencede
dediğin gibi başak bi doktor bul
hem tahlil yapmadan nerde ne olduğunu nerden anladıda verdi antibiyotk yaw:uhm:
ay hava çok güzel bahar geldi sankim..bebemi balkona çıkardım 2 dk.güneşin altına..haftasonuda iyi olur inşallah..
balkonu yıkadım bebemin çamaşırlarını astım..ütü var bisürü,yemek yok off.iki gündür bebeğimin başından ayrılamadım ki:bbo:
yok bacım senin aksiyon azalmaz. ancak normale dönmüştür. sen azaldı sanıyon herhaaalkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?