2009 Kasm Anneleri

nirdenmi bilcek nan kapı gibi örnek var kendileri ardarda oldu
eeee buraları okursalar bittin hacı bebelerin dilnede düşeceniz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok oluuuummm yaaa nazar değdirdiniz onlar büyüyene kadar o iş bitmiştir bnim için bir dahada gelmem :roflol::roflol:

kenyacım düzelir ya inşallah çok iyi anlıyorum..dün akşam acile giderken benim elim ayağıma dolaştı ağladım ne zormuş anne olmak..ilk hastalıklar o yüzden telaş yapıyoruz normal aslında..bende iki buçuğa kadar bekledim ateşi normal olduğunu görünce yattım..şimdi daha iyi çok hafif aateşi var,çıkmaz inşallah..:1no2:
canım sanada çok geçmiş olsun..bebeklerin hepsi hasta,bu dönemdemi başlıyo hastalıklar ne yabilmiyorumkismile
kızlar geçmiş olsun size, benimkide öyleydi 3 gündür ama düzeldi Allaha şükürler olsun
sağol canım..
sağol tatlım benimki bugün daha iyi..
çok geçmiş olsun canım sanada nazara gelmesin ya furkancık.
bende pzts kontrole hastaneye götürdüm ondan mı hasta oldu bisürü çocuk hastaydı kalabalık bide,hastane değiştirmeyi düşünüyom sırf kalabalık yüzünden..
bize de antibiyotik verdi hatta 2 tane daha ilaç verdi ama kullanmayacağım şimdilik,çok küçükler ya,verdiği antibiyotikte küçük bebekler için bişey bile yazmıyo..
kan tahlili bile yapmadı enfeksiyon olduğunu nerden anladıda verdi bilmem,acil doktoru deneyimsizdi bana göre..bidaha ateşi yükselirse başka yere götürcem..

gel gı. ben de özledim sizi.
hadi kim daha çok gevezelik yapacak yarışma yapalım sempatiksalakcinni
yoook şu an başım ağri daha sonra yaparukkaydirigubbakcemile3
yok oluuuummm yaaa nazar değdirdiniz onlar büyüyene kadar o iş bitmiştir bnim için bir dahada gelmem :roflol::roflol:

abaaaoooowwwwwwwwww şeyine nazarmı değdi bunuda ilk defa duydum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aksiyon diye diye cılkını çıkardınız bacı kardeş yatıyık adamlaaa:roflol::roflol:facede fotodaki halimize döndük çok masumuz:roflol::roflol::roflol:

krispi cadısı şimdi mi başının ağricağı tuttu. konuş dedim konuşacaaan uleeeen :mymeka:

aaaaaaaaaaaa
acildeki doktordaların verdiği ilaçları kullanma bencede
dediğin gibi başak bi doktor bul
hem tahlil yapmadan nerde ne olduğunu nerden anladıda verdi antibiyotk yaw:uhm:

ay hava çok güzel bahar geldi sankim..bebemi balkona çıkardım 2 dk.güneşin altına..haftasonuda iyi olur inşallah..
balkonu yıkadım bebemin çamaşırlarını astım..ütü var bisürü,yemek yok off.iki gündür bebeğimin başından ayrılamadım ki:bbo:

aaaaaaaaaaaa
acildeki doktordaların verdiği ilaçları kullanma bencede
dediğin gibi başak bi doktor bul
hem tahlil yapmadan nerde ne olduğunu nerden anladıda verdi antibiyotk yaw:uhm:

aynen öle canım nerden anladıki
kullanmayacağım zaten aldık bide ilaçları telaşdan neyapcamızı bilemedik,ateşi yükselirse calpol vericem bilindik bişey enazından:sinifsinif:

canım aynı durum bende var. benim oğluşda çok hastaydı. bu 4. ay aşıları yaptı yavruşumu.
ayy ne zordu ya. gece 3 te kalkıp yıkadık yavrumu fln. acile götürmedim ben ma arayıp bilgi aldım..
uff ya hastalanmadan büyümez bebek ama insan korkuyo üzülüyo işte.
bide ben ateşten çok korkarım. havale filan geçircek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…