gene geldimkaydirigubbakcemile3
ay benim kız hala uyuyo kafamçokkarıştı
neden acaba
3 sat olcek nerdeyseakannehir
ay uyusa bi dert uymasa bi dert
dünkünü birleştirdi kanımcakaydirigubbakcemile3
saol cnm ya benimkide ilk oldu bu kadar uyuması zattınoy maşaaallaahh aman nazar değmesn uyusun kızcaaz ne güsel benimki ayaklarımda 1 saat önce yarım saat uyudu o kadar bakalım şimdi bi 10 dk uyuyo yerine yatırcqam yine yarım saat geçmez uyanıreyvahedigeldismile
nan manyak karı kçock uyumasa ayyyy nıye uymuyo kızım dersın uyuyuncada nıye uyudu dıyon bı rahat bırakta uyusun yavrum ya kaydirigubbakcemile
karakız sana özendim. bi şarkıda benden gelsin sizeee.
ı love yu ı love yuuuu.
du yu love mi?
yes ı doooooo delikafadulden :roflol: :roflol:
gel öpem karakızımŞeniz
heee kıs kafiyeli oldu çalışmak sana yaramış:roflol::roflol:
hee inanırım bu zayıflıklan uçabilirsin sen bacım a.s
iyidir benden nolsun çalışıyoz. bebem başkalarının koynunda boshayallersmile
eeee merak et artıkın tek takipcin o seninkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 :1ninca: :1ninca: acaba nerdeydim ben :jeyyar:
eeee merak et artıkın tek takipcin o seninkaydirigubbakcemile3
wannam kızar şincik bölemi yazılır diyeeekaydirigubbakcemile3
gene geldimkaydirigubbakcemile3
ay benim kız hala uyuyo kafamçokkarıştı
neden acaba
3 sat olcek nerdeyseakannehir
ay uyusa bi dert uymasa bi dert
dünkünü birleştirdi kanımcakaydirigubbakcemile3
giyindim hazırlandım neklimde kız kalksın dışarı çıkcezsempatiksalakcinni
maşalah kızıma ya dün nasıldı bugün nasılohaoldumsmile
karakız sana özendim. bi şarkıda benden gelsin sizeee.
ı love yu ı love yuuuu.
du yu love mi?
yes ı doooooo delikafadulden :roflol: :roflol:
facede beni takip etmekten buraya gelemedin di
he seni takip etcem diye kk ya giremiyom sempatiksalakcinni
benim kız sumoculara benzemiş avatarda kaydirigubbakcemile3 anam halbuki zapzayıf haaa
ya hatınlar ben roxy kullanıyorum deterjan olarak ondan önce de dalin kullandım ama oğlanın kakası üstüne çıkınca kıyafetlerinde sarılık kalıyor nasıl geçecek bu fikri olan var mı saolsun bizimki de bazen günde 3-4 kez kaka yapıyor bi de birden yapıyor taşırıyor
ahanda attim geldim camasirlari.zemuszemus
yarın asarsın artık haftayada ütülersin artık:roflol::roflol:
durun millet size birşey söylemeyi unuttum
sabah enesi uyku tulumundan çıkardım altını değiştirecekken birde ne göreyim enesin üzerinde ensarın çıtçıtlı badisi varakannehirakannehirakannehirakannehir
akşam ben yatak odasında ensarı emzirirken kociş enesi yedirdi uykuya hazırlıyordu ne güzel hazırlamış ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah enesi uyku tulumundan çıkardım altını değiştirecekken birde ne göreyim enesin üzerinde ensarın çıtçıtlı badisi varakannehirakannehirakannehirakannehir
akşam ben yatak odasında ensarı emzirirken kociş enesi yedirdi uykuya hazırlıyordu ne güzel hazırlamış ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yuh nasil olmuski ensarin badisi enese?:uhm:
sabah kalktığında çoğuğun bezi patlamak üzereydi zaten birde badi zaten sırılsıklam olmuş yavrum nasılda yatmış onunlanasıl olmuş kız çocuğa minicik şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
enazından ensarınkini enese giydirmiş. benimki olsa kendi atletini giydiridi herhal :roflol:
bi ekim analarına bakmam lazım. ay dün çocuğun kakasını temizlerekn bütün iştahım kaçtı. inanın bişey yiyemiyom. burnumda hep o koku. :bbo:
yaklaşık 1 ay sonra anlicaksınız ne demek istediğimi. bu ferro sanolun bi alternatifi olmalıııııı :sinifsinif: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?