2009 Kasm Anneleri

oyyy yavru kuşuma anası gibi dilli olacak hee:roflol::roflol:
bizimkide bana çok konuşyor emme babannemiz bunu sindiremiyor erkeklere daha çok ilgi gösteriyor diyorÇok üzgünüm çoook

kıs sen yenimi başladın ferro sanola ben hastaneden cıktığından beri kullanıyom onu hatta ilk şişe ha bitti ha bitecek

1 hafta oldu başlayalı. e bana şimdi başla dediler. hatta ben biyerden duyup doktora bizde başlayalımmı diye sormuştum. o da kızmıştı ban. bu ne acele diye. daha zamanı var dimişti.
allahım 1 hafta oldu ama 3 defa filan verdim. iğrenç bişe. bebeminde midesi çok bulanıyo. yüzü şekilden şekile giriyo. bideeeeeeeeeeeee bir kaka nasıl öle kokar yaaaaaaa laelaelaelaelae

karakızz sen kullanıyon mu ferra sanol

tabi canım ben Duru yu hastaneden taburcu ederken dr verın demişti veriyorum hergun sabah 5 akşam 5 damla şap şap şap yalıyo kaşığı duru.

oyyy yavru kuşuma anası gibi dilli olacak hee:roflol::roflol:
bizimkide bana çok konuşyor emme babannemiz bunu sindiremiyor erkeklere daha çok ilgi gösteriyor diyorÇok üzgünüm çoook

he anası kılıklı dime kaydirigubbakcemile3
aman adı üstünde babaanne boşver he de gitsin itekim opuyorumnanaktan

canım bilemiyorumki belki duru prematüre doğduğu için hemen başlamış olabiliriz biz.valla kaka konusuna gelince gerçektende nefes alamıyos bız her kakasında banyoya gidiyoruz popoyu yıkayıp çıkıyos missssler gibi oluyo bide her sabah uyanır uyanmaz banyoya gider poposunu yıkarım butun gece altı bağlı rahat etsin acık diye ben onun poposunu yıkarken ondaki keyifte görülmeye değer el ağızda şap şap diye emiyo etrafı inceliyo kaydirigubbakcemile3

seda sayan yine boşanmııış
zaten bekliyordum çok uzun sürdü bu diye:roflol::roflol:

hee walla öyle yapıyorum işteolumunekankayizsmile

benim oğluşum gezmeye güne gitti......haha dedikodu dinliyordur

birde annem ona kadife pantolon gömlek ve süveter giydirmiş adam olmuş eşek ... ısırdım poposundan geldimmmmmm

oyyy bizimkide altı açılınca bi keyiflikii. çok tatlı oluyolar ya o eli şap şap eminceee. opuyorumnanaktan

benim oğluşum gezmeye güne gitti......haha dedikodu dinliyordur

birde annem ona kadife pantolon gömlek ve süveter giydirmiş adam olmuş eşek ... ısırdım poposundan geldimmmmmm

annesi gitmeden oğlu gidiyor haaa:roflol::roflol:
neyse annesi akşam bütün dedikoduları anlatır sana:roflol::roflol:

annesi gitmeden oğlu gidiyor haaa:roflol::roflol:
neyse annesi akşam bütün dedikoduları anlatır sana:roflol::roflol:

he be kuşum ben gidemedim ama oğluşum gitti ama tek erkek olarak gitti hep kadın ve kız cocukları vardı zemuszemuszemuszemus.... aman anlatmasın ben hepsini biliyom sositosositosositososito

heyyt beni unuttunuz sanırsam bi slm verdik ses eden olmadı beaaaaaa
bende laf atamadım size oğluş bi kaka yapmış her tarafı batmışş
1 saattir onla uğraşıyom popoyu yıkadık komple üst değiştik
şimdide emziriyommmm
beni unutanı döverüm haaaaaalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile kötükedihüso

sabah kalktığında çoğuğun bezi patlamak üzereydi zaten birde badi zaten sırılsıklam olmuş yavrum nasılda yatmış onunla
hiç mi düşünmemiş bu adam bu ensarındır diyeguclubacismile

ooooyyyy kuzum beniimm nasıl sıkılmıştır gecebilmiyorumkismile

kıs sen yenimi başladın ferro sanola ben hastaneden cıktığından beri kullanıyom onu hatta ilk şişe ha bitti ha bitecek

biz niye kullanmıyoruz acabaaa:uhm:

:roflol::roflol:

slm güzel annişlerrrr

selam canım

selam asebam.. oğluşun iyi kilo almış çok sevindim canım..hep böyle olsun inşallah

hoşgelmişsen asebammmopuyorumnanaktan
unutulur musun kıssssss nirelerdesin sen bakemalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ben anlamıyom ya nasıl oluyor da o kakayı taaaaa beline kadar cıkarabilyorlar akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…