2009 Kasm Anneleri

herkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben

canım yaa geçmiş olsun acep ne istemişler kocandnkötükedihüso

gecmis olsun.:sinifsinif:
tesekkurler canım

ay gecmiş olsun canım çok üzüldüm .... ben erkek kavgasından çok korkarım ay ödüm kopareyvahedigeldismile ma kadınlar kavga etsede izlesem derimalsanaalsanasmile
sagol canım.ya bende korkuyorum,adamların bırı bıcak falan cekse ay allah korusun ya delırdım halını gorunce:gitme:

ayy geçmiş olsun yaa ben de tam kocişin gelmiş diye gözün aydın diyecedüümm akannehir
sagol canım ya sorma sewınemedımmafoldumben

geçmiş olsun canııımm
sagol canım

canım yaa geçmiş olsun acep ne istemişler kocandnkötükedihüso
sagol canım.bizimkıler iş weren ya koyden clısan bı ıkı kısıyı cıkarmak zorunda kalmışlar nlarda ona mutemadıyen toz kaldırmasın kamyonlarınız agaclar cıcek actı dıye kufur etmıs guya kAYIsı agaclarının cıceklerı kotu olmusda.esımde 30 la gıdın dıyo tabela bızde ola yapıyoz tozun onune gecemeyız demış..aadamda ılerı gıdıp kufur etmış bızımkıde dayanamamıs santıye we koyluler kayınpede karısmıs bırbırıne.ooooofff adamların gozu donmuş

selam millet
vay bee aşağısı baya kalabalık :1shok: gözlerim kamaştıııı

kızlar şu son aşıyı yaptıranız varmı canı çok aciycakmııııı
birde tetanoz aşısı olanınız varmı ben oğluşumun aşısıyla beraber 3. tetanoz aşımı olucam
hoşgeldin canım
ben hiç olmadım tetanoz aşısı sanırım 5 e tamamlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam

sagol canım.bizimkıler iş weren ya koyden clısan bı ıkı kısıyı cıkarmak zorunda kalmışlar nlarda ona mutemadıyen toz kaldırmasın kamyonlarınız agaclar cıcek actı dıye kufur etmıs guya kAYIsı agaclarının cıceklerı kotu olmusda.esımde 30 la gıdın dıyo tabela bızde ola yapıyoz tozun onune gecemeyız demış..aadamda ılerı gıdıp kufur etmış bızımkıde dayanamamıs santıye we koyluler kayınpede karısmıs bırbırıne.ooooofff adamların gozu donmuş

hadi yaa vay delüler adam işini yapıyo sen git belediyeye şikayette bulunsana kardeşim yollara asfalt döksünler o zaman adam işini yapıyo toz kalkcak diye alla allaa:1ninca:

unuturmuyuz gııı ayıbettin kaynanatör napii günlere çağırıyomuu kaydirigubbakcemile3
beni unutsanız bile kaynanamı unutamazsınız zatiii sempatiksalakcinni
artık kendide çok gidemii dizlerinde sıvı çoğalması varmışş
evde ölece oturiii
tabi buna kim inanır canının istediği yere gidiiii
ama beni çağırmaktan usandı artık çağırmiiii :lepi: hihoyyyt
herkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben
geçmiş olsun canımmm inş. önemli bi sorun yoktur

ensara biraz bol giydiriyorum yaaa onu alıp giydirmiş allahtan biri kıs biri erkek değilmiş oğlana etek giydirse hiç şaşırmm heralde:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizim babamızda 1 defa bezini değiştirmiş ti ters takmış önüne gelecek yeri arkaya takmışta
o yan bantşları arkaya takmayı naal becermiş hala anlayamadım kafamçokkarıştı
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ya ben de bodylere sinir oluyoooomm
üstü tam gelenler alttan kapanmıyoo alttan rahat kapananların boynu açık kalıyo akannehir
benim kız zayıf olduğundan heralde kafamçokkarıştı
bende benim oğluş küçükte ondan olii diyodumm
iyi baree hepinizde öle oluyomuşş demekki sorun bodylerde

selam millet
vay bee aşağısı baya kalabalık :1shok: gözlerim kamaştıııı

birde tetanoz aşısı olanınız varmı ben oğluşumun aşısıyla beraber 3. tetanoz aşımı olucam
bende sonunda kalabalıkken girebildim
benim aşıda 14 marttı emme oğluşu 29 martta götürünce 3. aşımı olamyı düşüneyomm

hadi yaa vay delüler adam işini yapıyo sen git belediyeye şikayette bulunsana kardeşim yollara asfalt döksünler o zaman adam işini yapıyo toz kalkcak diye alla allaa:1ninca:
sorma ya adamlar ısınıde yapamayacak.
geçmiş olsun canımmm inş. önemli bi sorun yoktur
sagol canım
yara bere ıcınde adam ya

Takılamadım canım çünkü yeni işe başladım şimdi takılmaya çalışıyorum sositosositosositososito
çok şükür bizimkinin uyku ve emzirme saatleri düzene girdi

masallah.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizim babamızda 1 defa bezini değiştirmiş ti ters takmış önüne gelecek yeri arkaya takmışta
o yan bantşları arkaya takmayı naal becermiş hala anlayamadım kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol:

4.ayda başlanıyor canım bize aşıya gittiğimizde verecek dr.

hımmm ..ilk defa burda duyuyom..

benim makina profesyonel canım bi de ben profesyonel olabilseydim daa ne fotolar çıkardı da ben acemiyim henüz :sinifsinif: nikon d3000

belli oluyo vallaaa.. hatta face de fotoyu çekeni tebrik ederim dediydim saa.. ışık falan güzel ayarlanmıştı... kullana kullana öğrenirsin bacım.. daha ne pozlar çekersin sen onla

çok geçmiş olsun sunways...

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ya ben de bodylere sinir oluyoooomm
üstü tam gelenler alttan kapanmıyoo alttan rahat kapananların boynu açık kalıyo akannehir
benim kız zayıf olduğundan heralde kafamçokkarıştı

zayıf görünmüyo fotolarda.. boyu kilosu kaç beroşun?

ay gecmiş olsun canım çok üzüldüm .... ben erkek kavgasından çok korkarım ay ödüm kopareyvahedigeldismile ma kadınlar kavga etsede izlesem derimalsanaalsanasmile

:roflol::roflol: bak benim kavga edesim var yokmu bi partner.. şölee dişlisinden olsunÇok üzgünüm çoook:roflol:

bebişin son aşısını yaptırmadım ama cumartesi sabah ben tetanozu yaptırdım. kolum halen ağrıyo vallaaa..bi de 1 yıl sonra yaptırcam..

enes 1 kez uyuyor 13.30 da uyudu birazdan uyanır

hamileliktekiyle birlikte 5 değil mi yaa ben mi yanlış hatırlıyorum:uhm:hiç yaptırmadığım için fransız kaldım bu konuya:roflol::roflol:

masallah enese.

hamilelikle beraber 3 doz.
ikisi hamilelikte, son dozda sonra.

Back
X