2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız
sabahtan beri kososturuyorum evime gectim sabah annemin evi temizledim yarında kayınvaldem misafir getirecek camasırları attım camları silip balkonları yıkadım offf cok yoruldum daha yemek yok ve ütü yapılacak Allah yardımcım olsunnnn

kenya yakaladim seni bacum sana bisey soraciiimm sekerciimm
face de benim bi arkadasim var burdan hamburg dan adi "elifatih can" gecen onun profiline girdim sen ortak arkadasimizmissin sasirdim sen elif i nerden taniyon??o kk da degil cünkü alakasiz geldi bana sen onu ben sanipta mi tikladin yoksa isimlerimiz ayni kocislerin isimleri ayni diye

Son düzenleme:
belli oluyo vallaaa.. hatta face de fotoyu çekeni tebrik ederim dediydim saa.. ışık falan güzel ayarlanmıştı... kullana kullana öğrenirsin bacım.. daha ne pozlar çekersin sen onla
zayıf görünmüyo fotolarda.. boyu kilosu kaç beroşun?
ya flaşsız çekiyoz ya ışığı tam ayarlamak gerekiyo bilmiyorumkismile bazen beceremiyomm
bu arada beroş fotolarda tombalak çıkıyo boyu iyide kilosu çok deel valla 3 ay kontrolümüz yoktu bizim yakında 4. ay aşıları için gidince ölçtürürüz kiloyu bilmiyomki şimcikk ama 6 varmı şüpheliyim bilmiyorumkismile
ben başak burcuyum canım:hulya:
ben deeeeeee kaydirigubbakcemile5
canlarım oğlan uyuyo gene ama uyanabilir her an
yine de selam:)

ben de kızı uyuttum yimek yaptım ütü yaptım bugün baya çalışkan gördüm kendimi :hulya:kaydirigubbakcemile2 bi de pilav yapacüümmm

merhaba kızlar bu sıpa bu gün bi türlü uyumadı yav ayamda uyuyo bırakınca uyanıyo yavvv huysuzlugu da yok anlamadım neden böyle yapiii.....

nerdesin sen kaçak:oklava:

çok şükür gerek kalmadı sütüm geldi tekrar :Saruboceq: ama bende çok zorda kalırsam bebelac alırım galibaa sanırsam herhalde

ısırgan neye iyi geliyii öt hemen
vallahi canım oğluş büyümeyince çok kötü oldum sürekli onla ilgileniyodum
şükür normale döndü bende dünyaya döndüm sempatiksalakcinni

vallahi ben aptamil kullaniiim ve oğlum güzel içiyo tadıda gayet güzel ben baktımm kaydirigubbakcemile3
ama dra sordum bebelac deneyim mi diye sevdiyse gerek yok didi

gıı ısırgan otu çayı içiiyoz süt arttıyoo tek başına ısırgan da içtim çok faydası oluyo
ama ben bi karışım duydum bi kaç gündür hergün ondan içiyom
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
tavsiye edrünnn
slm kızlar nasılsınız
sabahtan beri kososturuyorum evime gectim sabah annemin evi temizledim yarında kayınvaldem misafir getirecek camasırları attım camları silip balkonları yıkadım offf cok yoruldum daha yemek yok ve ütü yapılacak Allah yardımcım olsunnnn
slm canım maşallah gıı ne diye o kadar işşi 1 güne sığdırdın kiii

kartanemmm ben de anca çamaşır astım yerleri sildim o kaaa he bir de bulaşık makinesini boşalttıydım yemek yapm adım kociş geç kalabülüü

reyhancım bazen benimki de huysuz oluyor annem de mutlaka bi sıkıntısı vardır dedi belki karnı ağrıyordur karnını yavaşça ovala veya kucağında sımsıkı sarıp sırtını ovala benimki anca öyle sakinleşiyo

kartanesi valla senin kız çok tatlı maşallah rabbimmnazarlaardan saklasın hayranıyım valla..... gerçi artık kk ya kimse foto koymuyo göremiyom ama..... maşallah subhanallah çok şeker saçlarıda pek güzel olmuş...

vallahi canım oğluş büyümeyince çok kötü oldum sürekli onla ilgileniyodum
şükür normale döndü bende dünyaya döndüm sempatiksalakcinni

vallahi ben aptamil kullaniiim ve oğlum güzel içiyo tadıda gayet güzel ben baktımm kaydirigubbakcemile3
ama dra sordum bebelac deneyim mi diye sevdiyse gerek yok didi

gıı ısırgan otu çayı içiiyoz süt arttıyoo tek başına ısırgan da içtim çok faydası oluyo
ama ben bi karışım duydum bi kaç gündür hergün ondan içiyom
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
tavsiye edrünnn

slm canım maşallah gıı ne diye o kadar işşi 1 güne sığdırdın kiii

şekerim ben de bu karışımı duyduydum ama tane kimyon alamadım anason da iğrennç kokuyor bana aktar sabah akşam bir poşet rezeneyle bir poşet ısırganı aynı bardağa koy iç dedi ben de onu içiyorum içtiğimden beri mama ihtiyacımız olmadı maşallah doydu tosunum bi de yoğurda dereotu karıştırıp yediğimde sütüm coşuyor ayrıca her gün 3-4 lt su içiyorum çay içmiyorum ıhlamura terfi ettim

canım mama vermiyorum ben artık ama gerekirse annemin tarifini uygulayacağım hazırdan iyidir yeğenlerim öyle büyüdü: pirinci haşlayıp ezeceğim suyla inceltip vereceğim büyüyünce de bu karışımı süt ve balla tatlandırabiliyorsun tabii belli bi yaştan sonra.

kartanesi valla senin kız çok tatlı maşallah rabbimmnazarlaardan saklasın hayranıyım valla..... gerçi artık kk ya kimse foto koymuyo göremiyom ama..... maşallah subhanallah çok şeker saçlarıda pek güzel olmuş...
sağol tizeesii
nazar değer didiler korktuk bacım eyvahedigeldismile
face yokmu senin oraya ekliyom aradaa

kartanemmm ben de anca çamaşır astım yerleri sildim o kaaa he bir de bulaşık makinesini boşalttıydım yemek yapm adım kociş geç kalabülüü

reyhancım bazen benimki de huysuz oluyor annem de mutlaka bi sıkıntısı vardır dedi belki karnı ağrıyordur karnını yavaşça ovala veya kucağında sımsıkı sarıp sırtını ovala benimki anca öyle sakinleşiyo

canım ya kakasını yaptı .... o masajı yapıyom devamlı zaten bugün bacamda uyuyo sadece keyiflide gülüp oynuyo uyanınca bide emmiyo artık yaa uyku sırasında veriyom ancak napacam bilmiyom diliyle itmeye başladı bu günde memeyi doymuyomu diyom ama dr arkadaşta yetiyodur dedi sütün anlamadım yaaa bırakmasa bariii.....
daha sabahtan bulaşıklarım duruyo yavvvv ....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bi de b en oğlanı hiç sallamıyorum ayağımda filan
ama gece uyumazsa eğer kendi dondy sinde otomatik sallanıy
annem de büyüyen beşiğine ip bağlamış onunla sallamaya alıştırdı ama ben onu da aştım:)
sadece çok huysuzlandığında kucağıma alıp sırtını okşuyorum sağa sola sallanıyor veya yürüyoruz öyle de güzel uyuyor

reyhan bebekler 4. ayda memeyi bırakma eğiliminde olur gibi bi şey okumuştum inatla emzirmeye devam etmemiz gerekiyormuş sıkışınca mama vermeyip emmeye mecbur edicez:) benimki de bazen emmiyor bikaç dk gezdirince tekrar deniyorum emiyor veya altını açıp kapatıyorum o zaman da rahatlıyor hava alıyor ya az açık duruyor kızlardan biri de bebeğin eline oyuncak vererek emzirdiğini söylemişti ablasının. o da denenebilir

reyhan bebekler 4. ayda memeyi bırakma eğiliminde olur gibi bi şey okumuştum inatla emzirmeye devam etmemiz gerekiyormuş sıkışınca mama vermeyip emmeye mecbur edicez:) benimki de bazen emmiyor bikaç dk gezdirince tekrar deniyorum emiyor veya altını açıp kapatıyorum o zaman da rahatlıyor hava alıyor ya az açık duruyor kızlardan biri de bebeğin eline oyuncak vererek emzirdiğini söylemişti ablasının. o da denenebilir

hee baım bende duydum onuda o yüzden mama felan vermiyomm bakalım aç olsa durmaz heralde pazartesi dr soracam bakem kilo alımı iyiyse uykuda felan veriyom ayakta tuutruyom memeyi ondan sonra oturuyoz yoksam almıyo .....en son çare sagıp biberonla verecem inş gerek kalmaz ona.... arkaş belki sıcaktan sütünün tadı değişmişte olabilir dedi.... bakalım.....mafoldumbenbilmiyorumkismile

ya bence sağıp biberonla vermektense direk emzirmeye gayret et neyse benim canavar uyandı ben kaçar kızalr kendinize iii bakın

bi de b en oğlanı hiç sallamıyorum ayağımda filan
ama gece uyumazsa eğer kendi dondy sinde otomatik sallanıy
annem de büyüyen beşiğine ip bağlamış onunla sallamaya alıştırdı ama ben onu da aştım:)
sadece çok huysuzlandığında kucağıma alıp sırtını okşuyorum sağa sola sallanıyor veya yürüyoruz öyle de güzel uyuyor

bende sallamıyodum son zamanda uykuya daldırmak çok güç olmaya başladı önce şşş patla kucamda yada memede dalıyodu zira çoook emiyodu şimdi mecburen sallıyom valla beşiğininde sallanan kısmı vardı gece hareket edince uykusunda rahatsız oluyodu bizde çıkardık

ben de kızı uyuttum yimek yaptım ütü yaptım bugün baya çalışkan gördüm kendimi :hulya:kaydirigubbakcemile2 bi de pilav yapacüümmm
masallah hamarat hatun
ben yemek yaptim bulasiklarini daha yerlestirmedim:kahve:
evi süpürdüm makinayi daha toplamadim nisa aglayinca basiyorum dügmesine susuyokaydirigubbakcemile3
camasirlari banyoya serdim makinaya doldurucam canim istemiyo süprizzzzz
ve dahada vahimi yarin misafirim gelicekmis :smiley-cool:
sabahta 4 te uyandim dahada uyumadim hoooowwwfff

Back
X