arkaaşlar dr da günde 1 öğün verebilirsin dedi bende milupanın pirinçlisini aldım milupa uzmanıyla görüştüm numune göndereyim başlayın dedi üstünde 4.ay diye yazıyo zaten...
walla hıc sorma bacım ya.cok sagol bende oyle dıyom sukur adamın bırı nıyetı ozup esıme bıseyde yapabılırdımafoldumbenyazık adama yaaaa
adam el kadar bebesini karsını bırakıp rızkının peşine gidiiyoo başına gelen şeye bak çok geçmiş olsun bunada şükür :Saruboceq:
işte o bendım canım.ablamın kızda emmıyodu ben bakıyodum kızına.ablam ogretmen okula gıdıyodu geldıgınde sutu tasmıs oluyodu ama bıberon la beslendıgı ıcın almıyodu memeyıreyhan bebekler 4. ayda memeyi bırakma eğiliminde olur gibi bi şey okumuştum inatla emzirmeye devam etmemiz gerekiyormuş sıkışınca mama vermeyip emmeye mecbur edicez:) benimki de bazen emmiyor bikaç dk gezdirince tekrar deniyorum emiyor veya altını açıp kapatıyorum o zaman da rahatlıyor hava alıyor ya az açık duruyor kızlardan biri de bebeğin eline oyuncak vererek emzirdiğini söylemişti ablasının. o da denenebilir
ben ınanıyorum şekerimmniye yazilmasin sana canim. alinmak yok.zemuszemus
uyku uykuyu getirir derler ama ben inanmiyorum.
hakkat okurken bende dusundum asyaya noluyo o arada yaakenya yine cok hamarat gordum seni.kaydirigubbakcemile3
sen bu kadar isi yaparken asyaya kim bakiyo.bilmiyorumkismile
ben ınanıyorum şekerimm
benımkı uyudugu zaman gecede guzel uyuyo ama uyumamaıssa sapıtıyo cocuk uyuyamıyo hıc
1hafta falan farketmez 3.5 aylık oldukmu 4.ayın içinde sayılırsın dedi milupa uzmanı merak etmeyin alıştırın hiç bişey olmaz üstünde tarifi yazıyo biberon tarifi ve tabak tarifi ben 1 hafta falan biberonla verdim.dün ilk defa tabakta verdim...
beni emmiyo zaten sağıyorumda sütümde yetmiyo mama takviyesi yapıyodum zaten ben dr bu ay sebze çorbasına da başlatıcakmış çok ağlıodu bebişim bide uyurken mama yiyo uyanıkken hiç bişi yemio...
kasim analarinda mi:bbo:2009 kasım analarındaydı facede canım hepsini eklemiştim oda kabul etmiş tanısmıyoruz kaydirigubbakcemile3
benimde uykum var 4 te uyandim bu sabahayyyhhh dehşet uykum vaar
benim kızın şimdi uyuması 1 saat sonra da kalkması lazımdı ben de onla uyucaktım ama uyumadııııııııııı
kociş de geç geliyo bugün ay benim bu ara neden bu kaa çok uykum var yaa
Hastanenin "Tıbbı Atık" bölümünde görevli; turuncu tulumlu, sırtında
kocaman tıbbi atık yazan ve oldukça çirkin olan yaşlı adama asansör
beklerken: "Ayyy tipe bak valla tam bir tıbbi atık." diyerek laf atan
yapay zekalı kişi benim ablam olur. Bunun üzerine ablamın şişman olduğunu
görüp, "Yük asansörü öbür tarafta, burada boşuna bekleme." diyerek cevap
veren eli öpülesice kişilik ise tıbbi atıktır.
bi arkadaş maille yollamış benimde hoşuma gitti buraya yazdım :tomato:
çaturtu gıı 2 nickinlede burdasın
ne iş:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?