yaww 6 kiloyu geçmiştir senin kız benim oğluş bile cumartesi 6 kilo geldiya flaşsız çekiyoz ya ışığı tam ayarlamak gerekiyo bilmiyorumkismile bazen beceremiyomm
bu arada beroş fotolarda tombalak çıkıyo boyu iyide kilosu çok deel valla 3 ay kontrolümüz yoktu bizim yakında 4. ay aşıları için gidince ölçtürürüz kiloyu bilmiyomki şimcikk ama 6 varmı şüpheliyim bilmiyorumkismile
canım bende zaten tane kimyon vardı oğluşun gazı olunca ondan veriyommşekerim ben de bu karışımı duyduydum ama tane kimyon alamadım anason da iğrennç kokuyor bana aktar sabah akşam bir poşet rezeneyle bir poşet ısırganı aynı bardağa koy iç dedi ben de onu içiyorum içtiğimden beri mama ihtiyacımız olmadı maşallah doydu tosunum bi de yoğurda dereotu karıştırıp yediğimde sütüm coşuyor ayrıca her gün 3-4 lt su içiyorum çay içmiyorum ıhlamura terfi ettim
canım mama vermiyorum ben artık ama gerekirse annemin tarifini uygulayacağım hazırdan iyidir yeğenlerim öyle büyüdü: pirinci haşlayıp ezeceğim suyla inceltip vereceğim büyüyünce de bu karışımı süt ve balla tatlandırabiliyorsun tabii belli bi yaştan sonra.
benim oğlum mamada aldığı için bazen emzirmeye çalıştığımda ağlıyooreyhan bebekler 4. ayda memeyi bırakma eğiliminde olur gibi bi şey okumuştum inatla emzirmeye devam etmemiz gerekiyormuş sıkışınca mama vermeyip emmeye mecbur edicez:) benimki de bazen emmiyor bikaç dk gezdirince tekrar deniyorum emiyor veya altını açıp kapatıyorum o zaman da rahatlıyor hava alıyor ya az açık duruyor kızlardan biri de bebeğin eline oyuncak vererek emzirdiğini söylemişti ablasının. o da denenebilir
slm kızlar geçmişi okudumda hiç bi bebek dün uyumadımı ya bende dün ilk defa pirinçli muhallebi yaptım hep biberonda yapardım bu sefer tabakta yapayımda doysun dedim ama sabaha kadar kıvrandı mideyi sıktı sanırsam böle böle alışıcak herjalde napsam devam etsemmi sizce muhallebiye yoksa biberondamı versem...
2009 kasım analarındaydı facede canım hepsini eklemiştim oda kabul etmiş tanısmıyoruz kaydirigubbakcemile3kenya yakaladim seni bacum sana bisey soraciiimm sekerciimm
face de benim bi arkadasim var burdan hamburg dan adi "elifatih can" gecen onun profiline girdim sen ortak arkadasimizmissin sasirdim sen elif i nerden taniyon??o kk da degil cünkü alakasiz geldi bana sen onu ben sanipta mi tikladin yoksa isimlerimiz ayni kocislerin isimleri ayni diye
annemleri dün umreye gönderdik gece sabah kalkıp evi toparladım cünkü cok insan geldi ve ev felaket dagılmıstıvallahi canım oğluş büyümeyince çok kötü oldum sürekli onla ilgileniyodum
şükür normale döndü bende dünyaya döndüm sempatiksalakcinni
vallahi ben aptamil kullaniiim ve oğlum güzel içiyo tadıda gayet güzel ben baktımm kaydirigubbakcemile3
ama dra sordum bebelac deneyim mi diye sevdiyse gerek yok didi
gıı ısırgan otu çayı içiiyoz süt arttıyoo tek başına ısırgan da içtim çok faydası oluyo
ama ben bi karışım duydum bi kaç gündür hergün ondan içiyom
1 yemek kaşığı rezene
1 yemek kaşığı ısırgan otu
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı tane kimyon
tavsiye edrünnn
slm canım maşallah gıı ne diye o kadar işşi 1 güne sığdırdın kiii
yav benim kıs gene uyudu ne bu ya haftalık toptanmı uyuyoki gece için korkmalımıyım karazeytin senin kız ne yapıo bugün aynı saatlerde uyuyolardı???
ne güzel işte canımn uyku uykuyu getirir
yav niye bana yazmıonuz kıslar yoksam ben görünmezmiyim kii((((o zaman bende yazmam anam ciddiye alınmıyom hiçççç (neyse bende okurum bundan böle duvara yazcama okur geçerim hıhhh
banada hiç yorum yapmamışınız...
niye yazilmasin sana canim. alinmak yok.zemuszemus
uyku uykuyu getirir derler ama ben inanmiyorum.
slm kızlar geçmişi okudumda hiç bi bebek dün uyumadımı ya bende dün ilk defa pirinçli muhallebi yaptım hep biberonda yapardım bu sefer tabakta yapayımda doysun dedim ama sabaha kadar kıvrandı mideyi sıktı sanırsam böle böle alışıcak herjalde napsam devam etsemmi sizce muhallebiye yoksa biberondamı versem...
banada hiç yorum yapmamışınız...
yazmıonuz işteeee alsanaalsanasmile yada ben aşağısı boş kenemi soru soruyomki annamadım bilmiyorumkismile ya şey dicedim boynuda kendide çocuğa tam oturan bücürükteki çıt çıtlı badyleri alın ben çok memnunum yandan da çıtçıtı var boğazıda açıkta kalmıo haber verem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?