2009 Kasm Anneleri

selam kizlar ben geldim...

hamile kalmadanki sat im 27 ocakti benim.. 24subatta tekrar olmam gerekiyordu..olmamistim hamileydim.. gecen ay 27ocakta ve bu ayda 24 subatta adet oldum.. adetlerim sasmamisopuyorumnanaktan ama karnim felaket agriyoo.. kiz durmuyodu bende hazirladim babasiyla disari yolladim.. bi arkadasinin dükkani var oraya dogru gittiler.. insallah aglamaz yavrum.. ama onu evden yollarken bi tuaf oluyorum ben yaa hani hep yanimda ya.. simdi ev bombos sanki..:çok üzgünüm:

slm kızlar geçmişi okudumda hiç bi bebek dün uyumadımı ya bende dün ilk defa pirinçli muhallebi yaptım hep biberonda yapardım bu sefer tabakta yapayımda doysun dedim ama sabaha kadar kıvrandı mideyi sıktı sanırsam böle böle alışıcak herjalde napsam devam etsemmi sizce muhallebiye yoksa biberondamı versem...

yaww 6 kiloyu geçmiştir senin kız benim oğluş bile cumartesi 6 kilo geldi
canım bende zaten tane kimyon vardı oğluşun gazı olunca ondan veriyomm
ve anasonu düşünmeden içiyommm yeterki sütüm artsın diyerek
ama ısırganda tek başına artırıyooo ben bide sürekli bulgur tüketiyorum
hatta pilav olarak değilde haşlayıp yoğurtla karıştırıyorumm
vallhi o prinç işi bana ters çünkü sadece nişasta ve benim sütüm yetmediği için sürekli mama takviyesi yapıyorum sürekli onunla uğraşamam drda önermiyoo zaten

benim oğlum mamada aldığı için bazen emzirmeye çalıştığımda ağlıyoo
ben inatla emziriyorum hatta o ağlarken bende bağırarak şarkı söylüyorum kafamçokkarıştı
ve ayakta emziriyorum kavga dövüş emişiyoz işte ne kadar emse o kardır diye uğraşıyomm

canım yaa ne muhallebisi yaptınn dr felan mı dedi yoksa sen kafana göremi yaptın
ama prince dikkat edin nişastalı ve nişasta kakasını yapmasını engelleyebilir bence

2009 kasım analarındaydı facede canım hepsini eklemiştim oda kabul etmiş tanısmıyoruz kaydirigubbakcemile3
annemleri dün umreye gönderdik gece sabah kalkıp evi toparladım cünkü cok insan geldi ve ev felaket dagılmıstı
kendi evime geldim 5 gundur evde degildim yarın oglene misafirim var mecbur yapıyorum
ütüyüde yapmam lazım esime gomlek falan offff hala işim bitmedi neyseki yemek işini hallettim sen nasılsın

yav benim kıs gene uyudu ne bu ya haftalık toptanmı uyuyoki gece için korkmalımıyım karazeytin senin kız ne yapıo bugün aynı saatlerde uyuyolardı???

yav niye bana yazmıonuz kıslar yoksam ben görünmezmiyim kii((((o zaman bende yazmam anam ciddiye alınmıyom hiçççç(neyse bende okurum bundan böle duvara yazcama okur geçerim hıhhh

yav niye bana yazmıonuz kıslar yoksam ben görünmezmiyim kii((((o zaman bende yazmam anam ciddiye alınmıyom hiçççç(neyse bende okurum bundan böle duvara yazcama okur geçerim hıhhh

niye yazilmasin sana canim. alinmak yok.zemuszemus

uyku uykuyu getirir derler ama ben inanmiyorum.

niye yazilmasin sana canim. alinmak yok.zemuszemus

uyku uykuyu getirir derler ama ben inanmiyorum.

yazmıonuz işteeee alsanaalsanasmile yada ben aşağısı boş kenemi soru soruyomki annamadım bilmiyorumkismile ya şey dicedim boynuda kendide çocuğa tam oturan bücürükteki çıt çıtlı badyleri alın ben çok memnunum yandan da çıtçıtı var boğazıda açıkta kalmıo haber verem dedim

muhallebi icin erken degil mi?bilmiyorumkismile

yasina kadar o kadar cok badimiz varki, almam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…