2009 Kasm Anneleri

8yaşında bi kızım var.
akşam kardeşinle ilk kavgalarını yaptılar.
karahan ablasının saçlarını dolamış eline.
saçlarıda belinden aşağı kızımın.
babası ayıramadı.
sonra kızım bağırdı çağırdı........
şaşkın kaldım 2 çocuk olunca hangisinden yana çıkıcaz orta yolu bulmak zor olucak

ya benim bebe yumruklarını çok emiyo.
saçlarını yoluyo.
elinde saçları kalıyo
ağzına sokuyo falan

bide tv nerde olsa görüyo.
hani iğne deliğinden olsa seyredicek...

yok yok yok oglum 4 gundur aksam uykularını terk etmıs durumdaaaa.....
yanı 7 ded en son uyandı oda 1 saat uyudu.10 bucuktan berı uyutmaya calısyom uyumuyo
uyuyo bırden uyanıyo elını agzın asokup ıh pıh edıp uyanıyo

sıkıldım bu halınden de allah yardımcım olsun...gozunden uyku akıyo gunduz uykusuna daha cabuk dalıyo
3. ay bıze yaramadı mıçtık

ay çıldırıyorum sandım..
benimki daha yeni uyudu sabah 7 den beri mahvoldum ya..
biraz önce sarsıyodum valla çocuğu sinirden..:oklava:
koca da bakmaz bakmaz,en son 2 dk aldı kucağına pışpış yaptı geri uyanmadı..şansa bak ben uyuttum diye geçincek şimdi..:oklava:sinir oldum ki sinirden kuduruyorum..:kızgın::kızgın::oklava:
ayaklarımın altı zonkluyo ya ağlıcam sinirden:çok üzgünüm:
bidaha bebeğin hiçbişeyine iyi demicem,kimseyede sölemicem nazar değiyo kesin..

ay çıldırıyorum sandım..
koca da bakmaz bakmaz,en son 2 dk aldı kucağına pışpış yaptı geri uyanmadı..şansa bak ben uyuttum diye geçincek şimdi..:oklava:sinir oldum ki sinirden kuduruyorum..:kızgın::kızgın::oklava:

benimki de daha yeni uyudu bende bazen çok sinirleniyorum o zaman hemen babası devreye giriyo

ay çıldırıyorum sandım..

aynı bu dedıklerını dun gece 1 bucuga kaaa yasadım
aynı aynı aynı
delırttı bebe benı sarsmak ne kelıme

slm kızlar benim oğlumun elleri sürekli ağzındaa çocuk ne ediceğini şaşırıyor sürekli bişiylerle diş yerleri kaşınıyo heralde ve aşırı salya zaten kusan bir bebek ne yapıcağımı şaşırdım bi baktım üst dişleri beyzlamış diş yerleri belirgin. bi site buldum müthiş bi yer doktorlara soru soruyosun cevap veriyolar bu durumu sordumhttp://www.pediatriportali.com/index.asp doktor erken deil diş olabilir dedii 3 saat içinde cevap verildi

slm kızlar benim oğlumun elleri sürekli ağzındaa çocuk ne ediceğini şaşırıyor sürekli bişiylerle diş yerleri kaşınıyo heralde ve aşırı salya zaten kusan bir bebek ne yapıcağımı şaşırdım bi baktım üst dişleri beyzlamış diş yerleri belirgin. bi site buldum müthiş bi yer doktorlara soru soruyosun cevap veriyolar bu durumu sordumhttp://www.pediatriportali.com/index.asp doktor erken deil diş olabilir dedii 3 saat içinde cevap verildi

günaydın uyuyan güselleropuyorumnanaktan
bu sabah kimlerin bebeleri zabahın köründe zortladı diye bakam dedim
mışıl mışıl uyuyor kuzucuklar dimekzemuszemus
ama ipeşim saat 8 de mıçarak uyandı.
2 saat oyaladım memede sızdı uyuyo şincilik
bende kayfaltımı ettim geldim
ama şimdide gidem yarın misafirlerim var hazırlıklara başlayam eccüksempatiksalakcinni

günaydın uyuyan güselleropuyorumnanaktan
bu sabah kimlerin bebeleri zabahın köründe zortladı diye bakam dedim
mışıl mışıl uyuyor kuzucuklar dimekzemuszemus
ama ipeşim saat 8 de mıçarak uyandı.
2 saat oyaladım memede sızdı uyuyo şincilik
bende kayfaltımı ettim geldim
ama şimdide gidem yarın misafirlerim var hazırlıklara başlayam eccüksempatiksalakcinni

soyliyem canim, Naz'im sabahin korunde zortladi. hemide 6.30 da.akannehir
buda kizcemin bana yeni huyu. gecede zaten kac kere uyandi. kafam kazan gibi catliyo.:bbo:
bugun iyice oyalayip uykusu geldikten sonra emzirip uyutucam hep. hic sss pat ugrasicak halim yok.mafoldumben

Back
X