2009 Kasm Anneleri

günaydın uyuyan güselleropuyorumnanaktan
bu sabah kimlerin bebeleri zabahın köründe zortladı diye bakam dedim
mışıl mışıl uyuyor kuzucuklar dimekzemuszemus
ama ipeşim saat 8 de mıçarak uyandı.
2 saat oyaladım memede sızdı uyuyo şincilik
bende kayfaltımı ettim geldim
ama şimdide gidem yarın misafirlerim var hazırlıklara başlayam eccüksempatiksalakcinni

sen ölee san :umursamaz: beyza 6buçukta hortladı :sinifsinif: bütün gece uyumuş tabii depolamış enerjiyii oyna benimle konuş benimle diyiii kafamçokkarıştı
şimdide annem aradı bi misafir getiriyomuşşeyvahedigeldismile yarında misafirim war eyvahedigeldismile
çok misafirperver gördüm kendimi caaanım sositososito

bizimkinin cok işe yaradığını söyleyemicem :) ama yinede arada acıyorum ben

gece actim ama sanki cok ise yaramadi gibi geldi. sabaha karsi yine tikaliydi burnu.:sinifsinif:

ay çıldırıyorum sandım..
benimki daha yeni uyudu sabah 7 den beri mahvoldum ya..
biraz önce sarsıyodum valla çocuğu sinirden..:oklava:
koca da bakmaz bakmaz,en son 2 dk aldı kucağına pışpış yaptı geri uyanmadı..şansa bak ben uyuttum diye geçincek şimdi..:oklava:sinir oldum ki sinirden kuduruyorum..:kızgın::kızgın::oklava:
ayaklarımın altı zonkluyo ya ağlıcam sinirden:çok üzgünüm:
bidaha bebeğin hiçbişeyine iyi demicem,kimseyede sölemicem nazar değiyo kesin..

noluyo bu bebelere ya. her gecen gun daha iyi olacaklarina daha kotu oluyolar.
benimkide hergun yeni huy ediniyo ama hepsi kotu huy.mafoldumben

sen ölee san :umursamaz: beyza 6buçukta hortladı :sinifsinif: bütün gece uyumuş tabii depolamış enerjiyii oyna benimle konuş benimle diyiii kafamçokkarıştı
şimdide annem aradı bi misafir getiriyomuşşeyvahedigeldismile yarında misafirim war eyvahedigeldismile
çok misafirperver gördüm kendimi caaanım sositososito

sende bendensin. bende o saatten beri ayaktayim.
basim catliyo, bide misafir dusunemiyorum valla kolay gelsin.
bu bebeler sonra deviriyo dotlerini yatiyo olan bize oluyo valla.:sinifsinif:

günaydın kızlar dun gece herkesin sinirleri zıplamış anladığım kadarı ile bizde dun duruyu rsv ( prematüre ) aşısı için dr a götürdük çok şükür son aşıymış.ama dun birkez daha bu aşını önemini çok iyi naladım gecen ay bir bebeği getirmemişti aile hava cok soğuk kar yağıyo diye gercı evlerıde cok uzaktı bebek akciger enfeksiyonu kapmış hemen o ay aşı olmadı diye yavrum ya.
allahıma şükürler olsun yavrum sağlıklı sıhhatli.

günaydın kızlar dun gece herkesin sinirleri zıplamış anladığım kadarı ile bizde dun duruyu rsv ( prematüre ) aşısı için dr a götürdük çok şükür son aşıymış.ama dun birkez daha bu aşını önemini çok iyi naladım gecen ay bir bebeği getirmemişti aile hava cok soğuk kar yağıyo diye gercı evlerıde cok uzaktı bebek akciger enfeksiyonu kapmış hemen o ay aşı olmadı diye yavrum ya.
allahıma şükürler olsun yavrum sağlıklı sıhhatli.

evet canim, dun gece sinirler zipladi yine.
benimki zaten uyuduktan sonra bir saat icinde uyaniyo. buna alistim artik.
gece 2.30 da uyandi emmek icin, bunada eyvallah. 10dk emdi uyudu, yerine koydum. 3'de yine uyandi. emzigini verdim sizdi Allah'tan.
5'e dogru yine uyandi. cok sukur aglamadan daldi ama ondan sonra 6.30da yine uyandi. o saatten sonra ben iyice zombi olmus durumdaydim tabi. aldim yataga yanima, emzigini verdim 7.15'de uyandi artik. basim catiliyo.

aman asilarini eksik etmeyin, zaten etmemissiniz. onemi olmasa yaparlar mi o asilari zaten. hadi bitmis artik gozunuz aydin.

evet canim, dun gece sinirler zipladi yine.
benimki zaten uyuduktan sonra bir saat icinde uyaniyo. buna alistim artik.
gece 2.30 da uyandi emmek icin, bunada eyvallah. 10dk emdi uyudu, yerine koydum. 3'de yine uyandi. emzigini verdim sizdi Allah'tan.
5'e dogru yine uyandi. cok sukur aglamadan daldi ama ondan sonra 6.30da yine uyandi. o saatten sonra ben iyice zombi olmus durumdaydim tabi. aldim yataga yanima, emzigini verdim 7.15'de uyandi artik. basim catiliyo.

aman asilarini eksik etmeyin, zaten etmemissiniz. onemi olmasa yaparlar mi o asilari zaten. hadi bitmis artik gozunuz aydin.

canımya niye öyle huysuzluk yaptıki acaba.

heh benimde normal doğum tarihim hep bu görünüyodu 12 kasım iyi oldu ya durunun gelişimi bu tarihe göre takip ediliyo çünkü canım.dün boyu ve kilosuna bakıldı 6100 olmuş boyuda 60 cm olmuş kızımın

masallah duruma.:nazar:
zamaninda dogan benim kizi bile gecmis.
benim kizin 15 gun oncekilosu 5430gr, boyuda 58.5 cm di.kaydirigubbakcemile3

Oooo kasım annelerinin ennn tatlılarına iyi hafta sonları diliyoruz efenim:)Veee tabikiii şekerpare fıstık içlerimede yahu bi ayın bebeklerinin tümü bu kadar güzel olabilirmii:) a.s. a.s. a.s.

Oooo kasım annelerinin ennn tatlılarına iyi hafta sonları diliyoruz efenim:)Veee tabikiii şekerpare fıstık içlerimede yahu bi ayın bebeklerinin tümü bu kadar güzel olabilirmii:) a.s. a.s. a.s.

aşkımmmmm hoşgeldin özledim seni ne zamandır görüşmüyoduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

aşkımmmmm hoşgeldin özledim seni ne zamandır görüşmüyoduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

Canımmmmmmmmmm uzun zaman oldu yaa bende çok özlemişim seniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
Napıyo benimmm dombik kızımmmm :emir_bebek:opuyorumnanaktan

ya kızlar bişi sorcam bugun alışverişe cıkacağım ama hala neler alsam bilemedim Durunun pijaması badisi falan hep küçük geliyo artık buyuklerde sınırlı sayıda acaba neler alayım kızıma gunluk gıysı olarak evde gıydırmek için elbise falan cok aldım bu aralar o nedenle gunluk gıysılerımız az

Back
X