o ne yaa güzelim:1shok:heee anlaştık ...
bugün yediklerimi yazıyom hemen :
sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım...
sonra bi tane muz yedim...2-3 tane ceviz bi tane kuru kayısı...
şimdi de bi kase çorba içiyorum bi dilim de kepek ekmeği yicem...
hee bi de çikolata sosu yaptığım tencerenin dibini yaladım hırsız kediler gibi :roflol::roflol::roflol:
akşama da salatayla z.yağlı bi yemek yaptım ondan yerim...
yatarken bi bardak süt içiyorum ... arada humananın çayını içiyorum günde 2 fincan ...daha onu da içmedim :kedi:
bu arada ben tam bi otoburdum kociş tavşan diye dalga geçerdi...hamileliğin 5. haftasında yeşil soğanla kıvırcıktan midem bulandı ve hala geçmedi...((akannehir
ben bunları yesem ölürüm açlıktan..
zaten süt çok az ..sütün gelimi bari bunlarlan..
gerçi bende dengesiz besleniom..
kahvaltı çok yapıorum ama geç yediğim için öğlenle birleşiyo..öğlen yemeği yemiorum atıştırıorum abur cubur bisküvi çay filan zaten uyumadığı için vakit olmuyo..bide akşam yiyorum düzgüncedelikafadulden
bizim gündüz uykusu diye bişey kalmadı artık,zaten akşama kadar max.2 saat uyuyodu şimdi bikaç kez 15 dk kestiriyo o kaa.oda memede yoksa asla uyumuyo ne edicem bilmem:1no2:zeytün sizler bebişleri devamlı yatırmakla meşkul oluyonuz ya biraz oluruna bıraksanız şöyle 2 saat uyanık kalsınlar heç sallamayın sonra uykuları gelir ben kızı devamlı uyutmaya çalıştığım sıralarda günüm uyutmakla geçiyo ne zaman bıraktım onunla uğraşmayı kendiliğinde sızıyo artık uyutmak beni uğraştırmıyo 2 saat uyanık kalsa uyumak için ağlıyo kucağımda şşşşşşşş pat yatağa bırakıyom uyuyor
9.30 da canim.
oyaliycam bi sekilde napim.akannehir
bizde 10 da yatıyoruz,ben daha erkene çekmeye çalışmayı düşünüyodum ama bikaç gündür sapıttı bizimki dün hiç uyumayıp 12 de yattı ama kalkma saati hep aynı 7akannehirben 9.9.30 arası uyutuyorum
selam kizlar bengeldimm..
dün doktor kontorlümüz vardi.. kizimin kalbinden ses geliyomus.. endise edilcek bi durum degil ama yinede kardiyolojiye göstermemiz gerekiyormus.. kalpte delik var sanirim.. normalde kendiliginden kapaniyormus insallah kontrole kadar gecer yaa.. bu arada hastane kontrolü tee mayisin 4üne verdi.. genelde 6 aylik bebeklerde kapaniyomus cünkü..
bide vajinada yapisiklik varmis.. bi krem verdi hormon iceren.. onu 5 gün kullanip doktora gidicez.. kücük biseyle cizip acicaz dedi..
canim öyle sIkildiki.. ordan annemlere gectik orda kaldimm.. hernekadar önemli bisey degil desene canimi sIkmaya yetti..
asimizida olduk aksami hafif atesle atlattik cok sükür..
gecmisi okumadim sizler ve bebisler iyidir insallah..
geçmi olsun tatlım sıkma canını dr önemli değil demiş çok şükür bunada..bizdede testisinin biri inmedi 1 yıl bekliycez sonrası allah kerim,ameliyat olabilir düşündükçe insan kötü oluyo..pozitif düşünmeye çalışalım inşallah kolayca atlatırız hepsini:1hug: