- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske yaaa insan motive oluyo o zamanaa ne güzel ya,beden eğitimi hocasısın sen bilirsin işte bunları..işin daha kolay..
özellikle altkarını çalıştıranlar dayanılmaz acıtıyo zaten..ben normal doğumla yapamıyorum sezeryanda daha dikkatli olmak lazım tabi..
keşke yakın olsak yapardık be ya birlikte..sıkıcı gerçekten yalnız yalnızzemuszemus
bendede yok hiç catlak ama selülit bolca varbenım 85 dı sımdı 100 olduu:kedi::kedi:sarkmak ne kelimeeeeeeeeelülülülülülülülülülülülü
kıloyu takmıyozda wucudu bozan kılo ıste sarktık yanı
bende catlak yokda eccuk yumusadı en cok memişlere takıgım![]()
biz bugün rota yaptık. dr yoğurt ve sebze püresine başlayın dedi. aslında ben çok kabız diyice. ilaç yerine sebze püresi yesin didi
yaw sımdı anlamadıgım.gnduz uykusu gelınce emıp uyuyan cocuk
aksam olunca bunu becermıyo
bı yerde bıseylerı eksıkmı edıyom nan
biz bugün rota yaptık. dr yoğurt ve sebze püresine başlayın dedi. aslında ben çok kabız diyice. ilaç yerine sebze püresi yesin didi
erken değil mi kızlar ya:uhm:canım bebişin 3 ayı bitirdimi birde yoğurdu nasıl ve ne kadar verecen dok ne dedi benim kızda emmiyo ya
hoşgeldinna.smen deldimopuyorumnanaktan
bende emzirdim pijamasini giydirdim üstüne biraz rezene cayi verdim zaten gözünden uyku akiyodu hemen uyudu ama besige biraktim uyanmis etrafa bakiniyodu aldim simdi emiyo yine emerken uyur sonra koyarim yatagina sabaha kadar uyur
bende emzirdim pijamasini giydirdim üstüne biraz rezene cayi verdim zaten gözünden uyku akiyodu hemen uyudu ama besige biraktim uyanmis etrafa bakiniyodu aldim simdi emiyo yine emerken uyur sonra koyarim yatagina sabaha kadar uyur
maşallah ya ben gece 4 defa kalkıyom
sabaha kadar uyanmıyomu:1shok:
maşallah ya ben gece 4 defa kalkıyom
uyy ben 3 4 kalksam hasatim cikar herhalde..ama benim kizimda gündüz hep uyanik.gün icinde toplamda 1 saat uyuyo belki daha azmirmirmirmirbende canım en az 3-4..
ama benim bildiğim 6 aydan sonra uzun uyumalar başlıyo..
hatta 1 yaşından sonra dahada uzuyo,büyüdükçe düzene giriyo yani..
masallah deyin bakemmalsanaalsanasmile
5 le 6 arasi bi kalkiyo emiyo bezini degisioz oynuyoz biraz 1 saat sonra yine yatioz sabahta 8 9 arasi uyaniyo güne baslioz
uyy ben 3 4 kalksam hasatim cikar herhalde..ama benim kizimda gündüz hep uyanik.gün icinde toplamda 1 saat uyuyo belki daha azmirmirmirmir
bende canım en az 3-4..
ama benim bildiğim 6 aydan sonra uzun uyumalar başlıyo..
hatta 1 yaşından sonra dahada uzuyo,büyüdükçe düzene giriyo yani..
hemen hemen aynı durumdayız canım
peki gündüz uyutmaya çalışmıyormusun
yani uykusu olduğunda mızıklıyorlar ya
uyanık olduğu sürece ağlamıyormu nisam
benimkide gündüz uyumayanlardan
biz nerde yanlış yapıyoz anlamıyom
öle sızmıyorda zilli akannehir
ben uyutuyorumda o uyumuyokaydirigubbakcemile3
kucagimda salladigim oluyo uyuyo birakirken aciyo gözlerini
cok uykusu varsa zirliyo 5 dakika uyuyo yine uyaniyo
gece uykusu daha önemli ama varsin gündüz bi is yaptirmasin gece uyusun benide uyutsun o yetiyoaklinialirimsmile