2009 Kasm Anneleri

delikafadulden
sen yine cıkıyosun canım markete bile olsa ben hep evdeyim kafamı bile uzatamıyorum hee balkona cıkıyorum ama kombiyi ayarlamak için sempatiksalakcinni

ya bu kadar olur aynı canım bu adamlar:1shok:
evde olunca da hep bilgisayarın başında gözünü ayırmaz..arada bebekle oynar..işi varsa mail yazar yada telde konuşur..artık yaşantımız böle yani..
dün çıktıkda dışarı 2 saat yalnızca..bizi bırakıp kaçtı..
şimdide aynen..herkesmi uzaklaştı böyle diyodum bizde mi var bi tuhaflık diodum..çok canım sıkkın yaa..
bide benim kimsem yok ya hiç konuşacak biri bile yok..
eski çalışma arkadaşlarım vardı sadece,onlarlada ayda yılda bi görüşüyom artık..herkesin işi gücü,sosyal yaşantısı var tabe,kopuyosun biraz..
off çok kötü oldum şimdik..annemlerlede dertleşemiyom ki,bişey desem hemen üzülüyo kadın,uzaktayımya gözüne uyku girmiyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

delikafadulden

sen yine cıkıyosun canım markete bile olsa ben hep evdeyim kafamı bile uzatamıyorum hee balkona cıkıyorum ama kombiyi ayarlamak için sempatiksalakcinni

sende kaç canım yarım saat de olsa,insan hava alıyo,bırak kocana bebişi oynasın bi yarım saat..
bende haftasonu markete filan gidilecekse ben gidiyim diyom artık eskiden çıkmıyodum çok küçük diye ama bunaldım artık..,yanımızda avmde var allahtan..carrefour filan..
merkezi biyerdeyiz ama çok gürültülü sevmiyoz pek,taşınacağız büyük ihtimalle site olsun istiyoz..

slm hatunlar hepimiz aynı derten yakınıyoz anlaşılan benimkide evde otursa kıyamet kopar sanki öf ya hepsi aynı işte bunların

slm hatunlar hepimiz aynı derten yakınıyoz anlaşılan benimkide evde otursa kıyamet kopar sanki öf ya hepsi aynı işte bunların
demek herkeste aynı dert..ama eskiden farklı olunca insan çok üzülüyo..bebek olunca herşey tepetaklak oldu..
banyoya kireç sökücüyle temizledim başım ağırıyor ya zehirlendim mi acaba

dikkat et canım ya hele de bebek varken..aman allah korusun..
ben sadece domestos kullanıyom banyo temizliğinde o bile kokuyo sonuçta çok kullanınca..öbürleri daha tehlikeli..:1no2:

bana kızıyo üste cıkıyo azıcık sen bak bebegimize diyorum aksam uyuyodu zorla kaldırdım yaa tabi ben kalkayım sen pc basına gec diyo ne var bunda anlamıyorum bitek sosyalligim bu buda olmasa hepten depresyona giricem
benimde annemler umredeler 1 ay yalnızım hepten onlar beni alıp cıkarıyolardı dısarıya
e malum arabamız yok hiçbiyere cıkamıyoruz
evet soylesen canları sıkılıyo düşman biliyolar söylememk daha ii ama ben dayanamıyorum soyluyorum valla
nereye gidicem ben merkezde değilim gerci merkeze 10 dakika ama illa otobuse binmem gerekiyo burdada bitek market var eşim gece geliyo cıksam küçücük markete mi gidicem diyorum
aslında eşim özdilek avm de calısıyor oraya gitsem sanki orda olmamdan rahatsız oluyo gibi geliyo o calısıyo ben dolasıyorum

of ya bizde aynı durumdayız :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlarrrrrrrrrrrrr bilin bakalım biz kimizzz aklinialirimsmile
karşınızdaaaa cerin krispi ve de tubaaa

hiç düşünce yok kız bunlarda depresyona giricez umurlarında deil..
benimkide nete değilde ne zaman dizi izlesem aynı kavga..saçma sapan izliyomuşum bende boş vaktimi bunla dolduruyomuşum falan..bende buna deli oluyom..akşama kadar dört duvar arasında ne yapmamızı bekliolar anlamadım..
geçen öyle dedimde bi senmisin evde olan,başka ne yapacaksın ki diyo,bebekli olan herkes tıkılıymış..öle olduğunu bizde biliyoz..bide çok alınıyom bazen o çalışıyo ben bebeğe bakmak zorundayım sanki görev gibi..öyle davranıyo sanki eskiden çalışırken evin işlerini birlikte yapardık..şimdi tabi yapıcam ama öyle bi hava var sanki..çalışsam ne olucaktı acaba merak ediyim..
sende dertleş ailenle boşver yanındalar nası olsa,ben uzaktalar diye anlatıyom ama üstünkörü çok söyleyemiyom..
işyerine gitmene nie bozuluyoki ya allah allah,git sen arada bozulursa bozulsun,onu yapma bunu yapma nere kadar patlayalımklava:klava:
of ya bizde aynı durumdayız :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

bu adamların topunun köküne kibrit suyu aklinialirimsmile
aynen köküne kibrit suyu..hepsi genel anlamda aynı mantıktalar..öyle yaratılmışlarklava:
kızlarrrrrrrrrrrrr bilin bakalım biz kimizzz aklinialirimsmile
karşınızdaaaa cerin krispi ve de tubaaa

nası yane birliktemisiniz:1shok:

bişi söylemiyo ama burası cok kalabalık falan diyo benimde hevesim kırılıyo sanki gitmemi istemiyomus gibi geliyo soylesem inkar ediyoda bana oyle geliyo

hem geçmişe bakim hem laf yetiştiriyim :))
benim dünen yatıya misafirim vardı ...abimle yengem... sabah kahvaltıdan sonra gittiler...onlar gidince de amcamın kızıyla sözlüsü geldi... dün saat 2 buçukta yattık...sabah da asyayla erkenden dikildik ayağa :) dötüm şimdi yer gördü...bi sürü işim var yatak yorganı çıkardım daha onlar yıkanıcak...vs vs puufff kıpırdıcak halim kalmadı...kociş de kaç haftadan beri ilk defa bu pazar evde bu yorgunlukla hala gezmeye gidesim var...ama nedense o daha yorgun dötünü bile kıpırdatmıyo...eccük size bakim de ben de yatıcam....

ayşecimmmmm çoook geçmiş olsun...üzülme canım allah çaresi olan dert versin beterinden korusun bak dr da demiş önemli bişey diilmiş... tez zamanda sağlığına kavuşur minnoşunnn.......

yok be gülüm ne sütü günde 3-4 kere mama veriyorum ((
ne biliyim anlamadım ki böyle yiyorum diye mi süt yokki... bol su içiyorum...dr.lara kalsa sütü su yapıyo.......

canım yaa bu aylarda emmeyi reddediyolarmış zaten...mamayı yememesi tok olduğunu göstermeyebilir...çünkü ben Asyaya çoktandır mama veriyorum ama son bi haftadır canıma okuyo...açlıktan öldüğünü biliyorum ama kendi rızasına bırakırsam asla almıyo biberonu... önce emziriyorum memede uykusu geliyo gözleri kapanınca tıkıyorum ağzına biberonu anca öyle emiyo...yoksa saatlerce aç duruyo .....

ben de mi başlasam şu platese...yaa ben hayatım boyunca hiç spor yapmadım ( benim de bacakların üst kısmı çok kalınlaştı !!! göbek de sabah kalkınca inik oluyo bi yemek yesem hemen pırtlıyo ne sinir yaa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…