misafirler için hazırlık yapan ben...
onlar gittikten sonra evi toparlayan ben...
gece sabaha kadar asyayla uğraşan ben...
sabahın köründe kalkan ben...
dötünü devirip karşımdaki kanepede horlayan kim acaba akannehirakannehirakannehir
kıs bana her yer uzak :))))))))
niye yastık kullanıyosunuz ki bilmiyorumkismile ben yastıksız yatırıyorum...
benım ogluum hapsurp oksuruyodu bıde burnu tıkalıydıniye yastık kullanıyosunuz ki bilmiyorumkismile ben yastıksız yatırıyorum...
walla daha degıl ama yuz ustu yastıgın uzerın koyarsam parende bılem atıyokızlar sizin veletler dönmeye başladı mı?
canım dr ne çok yüksek nede yastıksız yatırın diyoa.s
parende taklalar demek ıstedım ısı abartıppsırnaşık şey
neyse kızlar benım sırtımm cok agrıyo kısmecıklerdede ses yok buugn ıyı geceler oglum ıkıncı ruyasını göruyı optum sızlerı
canım dr ne çok yüksek nede yastıksız yatırın diyoa.s
ben othellonun yastığını almıştım...baya ince bişey...içi elyaf heralde...ama top top değişik bişey...iyi onu kullanayım artık....
parende taklalar demek ıstedım ısı abartıppsırnaşık şey
neyse kızlar benım sırtımm cok agrıyo kısmecıklerdede ses yok buugn ıyı geceler oglum ıkıncı ruyasını göruyı optum sızlerı
slm kızlar nasılsınız ben taşınma telaşındayım dün ev toplandı bugünde temizlik oldu 1 haftaya taşınıcam ayyy ne zoryehu...
hııımmm anladım canım......herkesin veledi uyuyor ellem bugün iyi geceler canım....Şeniz
iyi geceler canım bi şey sorcaktım gece emzirdikten sonra gazını çıkartıyomusun bebeğin uyuyo oluyolar illa çıkarmak gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?