günaydınnn
oğlum da kalktı ne mutlu banaaa sempatiksalakcinni
gece de mızırdandı durdu uykusuzum yaa delikafadulden
herkese günaydına.s.
gurbetcim özlemcim günaydınopuyorumnanaktan
ayhh benim kızda sabaha kadar vızır vızırdı kafamçokkarıştı bende çok uykusuzum mirmirmirmir
günaydın tuğbaaherkese günaydına.s.
gurbetcim özlemcim günaydınopuyorumnanaktan
ayhh benim kızda sabaha kadar vızır vızırdı kafamçokkarıştı bende çok uykusuzum mirmirmirmir
günaydın millet iyi haftalar güzel günler sağlıklı günler olsun hepimize ve bebişlerimize
uyuyacam da büyüğünü gönderdikten sonragünaydınopuyorumnanaktan
uyutun bebelerinizi de sizde uyuyun. sabaha kadar mızıldanması tam bir kabus oluyo ne uyanıyo ne de uyuyosempatiksalakcinni
günaydın karakızım opuyorumnanaktan
en sonunda bizde cerenimo we krispimle buluştuk :teytey::dance::sm_cool::hooray:
çok kıskanıyoduk zettünlen seni Çok üzgünüm çoook sonunda bizde şeytanın bacaanı kırdık :hooray:
günaydın karakızım opuyorumnanaktan
en sonunda bizde cerenimo we krispimle buluştuk :teytey::dance::sm_cool::hooray:
çok kıskanıyoduk zettünlen seni Çok üzgünüm çoook sonunda bizde şeytanın bacaanı kırdık :hooray:
selam kızlar nasılsınız
oğlumu bu sabah hiç istemeyerekte olsa babannesine bıraktım bakalım akşama ne olcak
bu arada bu gün doktor kontrolümüz var rota aşımızında 2. dozu
bakalım kuzucuğum 1 ayda ne kadar kilo alabilmiş bana göre pek almadı ama neyse 500 gr alsa şükredicem halime
ohh buluşan buluşana yarışa mı girdiniz kııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aaaa :1shok: kıs ne zaman buluştunuz ahanda şincik bende kıskandım o nedenle bizde çarşamba gunu zeytunun evınde bulışacaz :lepi: kıs resım neyn yokmu hani nerde opuyorumnanaktan
gunaydin.
yavrum dun gece 2 saatten fazla kivrandi. bir turlu uyuyamadi.
en sonunda gece 12de fitil verdim. emzirdim ama yine uyumadi.
yatagina koydum, debelenirken micti ve uyudu.
bu seferde oyle yatiramazdim (ben zeytun degilimlülülülülülü).
besiginin icinde altini actim usulca ama yine uyandi. hemen giydirdim, kundakladim, yatirdim. Rabbim yardim etti de uyudu yeniden. sonra da uyumusuz biraz.
simdide 1 saatten fazladir uyutayim diye ugrasiyorum, gozunden uyku akiyo ama bu nasil bir savastir uykuyla anlamiyorum.
gunduzleri uyutamiyorum artik ya.mafoldumben
gunduz nasil uyutucam ben bu kuzuyu ya?
cok uykusu geldiginde emerken uyuyo sadece.
az once de emerken uyudu ama yerine koyunca uyanip aglamaya basladi.
bende butun gunum yatak odasinda sinir kriziyle gecsin istemiyorum, aldim geldim salona. bakalim belki ana kucaginda sallarken uyur.:sinifsinif:
selam kızlar nasılsınız
oğlumu bu sabah hiç istemeyerekte olsa babannesine bıraktım bakalım akşama ne olcak
bu arada bu gün doktor kontrolümüz var rota aşımızında 2. dozu
bakalım kuzucuğum 1 ayda ne kadar kilo alabilmiş bana göre pek almadı ama neyse 500 gr alsa şükredicem halime
gunduz nasil uyutucam ben bu kuzuyu ya?
cok uykusu geldiginde emerken uyuyo sadece.
az once de emerken uyudu ama yerine koyunca uyanip aglamaya basladi.
bende butun gunum yatak odasinda sinir kriziyle gecsin istemiyorum, aldim geldim salona. bakalim belki ana kucaginda sallarken uyur.:sinifsinif:
bende seni merak ediyordum. inşallah sorunsuz bakabilirler
sinirlerim bozuldu iyice az önce telefon ettim normalde uyuyan çocuk daha uyumamışneyse kayınpeder çıktı telefona kaynanam çocuğun yanında oturuyomuş kayınpeder kızım bıraktığın sütü ısıttım verdim emdi altını aldım biberonuda sıcak suyla yıkadım diyo ay bu adam beni öldürcek hanım babam o benim ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?