canım bende tevfikbeydeyim yaa:lepi:
gelince görüşelim..ama biz taşınmayı düşünüyoz düzgün ev bulursak halkalı tarafında sitelerden birine..
-[/QUbide komşu çıkarmışız kaydirigubbakcemile5 hemde ankaralısın ellem bende ankaralıyım ......
canım bende tevfikbeydeyim yaa:lepi:
gelince görüşelim..ama biz taşınmayı düşünüyoz düzgün ev bulursak halkalı tarafında sitelerden birine..
-[/QUbide komşu çıkarmışız kaydirigubbakcemile5 hemde ankaralısın ellem bende ankaralıyım ......
hadi ya ankaralısın dimek çok sevindim bakhihoyyyt
inşallah görüşürüz belki dediğin gibi çok yakın oturyo olabülürüz kız..Şeniz
hadi ya ankaralısın dimek çok sevindim bakhihoyyyt
inşallah görüşürüz belki dediğin gibi çok yakın oturyo olabülürüz kız..Şeniz
ankaranın niresindensin canım hee inş görüşelim yaaaa eyü olur bzimkiler bizimkiler saglıkocagı ve park varya ona yakın oturuyolar :lepi:hihoyyytolumunekankayizsmile
ya arkadaşlar aranızda bebekleri dönenler varmış bizimkinde öle bi hareket yok çok çaviriyorum ben bi uyana bi byana ama tık yok ben çevirince dönüyo
ankaranın niresindensin canım hee inş görüşelim yaaaa eyü olur bzimkiler bizimkiler saglıkocagı ve park varya ona yakın oturuyolar :lepi:hihoyyytolumunekankayizsmile
canım ankarada dikmende ailem..sefaköy de de sağlıkocağına biraz var mesafe..bankalar var biliyosundur onun biraz aşağısındayım bende,ana cadde üstündeyim..
taşınmazsak görüşürüz canımvereliniortak
ya arkadaşlar aranızda bebekleri dönenler varmış bizimkinde öle bi hareket yok çok çaviriyorum ben bi uyana bi byana ama tık yok ben çevirince dönüyo
benimki tam dönmedi daha,yarım şekilde dönebiliyobilmiyorumkismile
canım ankarada dikmende ailem..sefaköy de de sağlıkocağına biraz var mesafe..bankalar var biliyosundur onun biraz aşağısındayım bende,ana cadde üstündeyim..
taşınmazsak görüşürüz canımvereliniortak
evet canım biliyorum oraları ahhh ahhh memleketimi çoook özledimmmm..... paşayı doktora nereye götürüyosun sefaköyde canım 85 gün sonra türkiyedeyim inş....
bende emzik aldı diye sevinmiştim ama şimdide beni emmiyo dogru düzgün birakacak diye korkuyorum emzikle 2 dk dalıyo uykuya ama uykusu geldiğinde emzirebiliyorum sadece o yüzden memeyi almıyo emzik kolayına geliyo bıraktırmaya çalışıyom şimdidebenim kızım maaşaalllah ben onunla konuşurum çok hamileykende konuşurdum dinlemeye bayılıyo bu 4. ayda bişeler demeye başladıartık keyfi yerinde oldumu ciyak ciyak ciyaklıyo. ya da gezecek kucakta .ben emzik veriyorum çok şükür aldı onu rahatladık 20 günlükkken felan verdim ben emziği mamaya henüz başlamadık
bende emzik aldı diye sevinmiştim ama şimdide beni emmiyo dogru düzgün birakacak diye korkuyorum emzikle 2 dk dalıyo uykuya ama uykusu geldiğinde emzirebiliyorum sadece o yüzden memeyi almıyo emzik kolayına geliyo bıraktırmaya çalışıyom şimdide
senin kız nekadarlık canım bizimkide daha çok babaya konuşuyo bana pek pas vermiiii.....
herkesin derdi baska. benimkide emzik almaz oldu, bu yuzden sadece memede uyuyo artik.mafoldumben
öyle valla neyse böyle böyle büyüyecekler artık.... napalım bakalım yarin dr kontrolümüz ve aşılarımız var ne diyecek kilo alımına ona göre davranacam şimdi her saatte bi vermeye çalışıyom 5 dk felan yetiyosa 6. aya kadar böyle devam....yetmiyosa sağıp biberonla veririm olmassa
bende emzik aldı diye sevinmiştim ama şimdide beni emmiyo dogru düzgün birakacak diye korkuyorum emzikle 2 dk dalıyo uykuya ama uykusu geldiğinde emzirebiliyorum sadece o yüzden memeyi almıyo emzik kolayına geliyo bıraktırmaya çalışıyom şimdide
senin kız nekadarlık canım bizimkide daha çok babaya konuşuyo bana pek pas vermiiii.....
ben geldim wanna nereye kayboldun
kizla ugrasiyorum, napim.
az once zorla uyutup, ana kucagina koydum. kalkti oturdu simdi.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?