2009 Kasm Anneleri

ya arkadaşlar aranızda bebekleri dönenler varmış bizimkinde öle bi hareket yok çok çaviriyorum ben bi uyana bi byana ama tık yok ben çevirince dönüyo

ya arkadaşlar aranızda bebekleri dönenler varmış bizimkinde öle bi hareket yok çok çaviriyorum ben bi uyana bi byana ama tık yok ben çevirince dönüyo

canım benim velet döndü 2 defa ama ben epeydir döndürüyodum onu senin gibi bide her çocugun gelişimi döner annesi daha bide benim sıpa normaldede heç yatmak istemiyo ondan da yanee biraz erken döndü benimkisi ellem bide briden dönüyolar 1 2 güne hiç bişey yoktu oysaki.....lmaz:lmaz:

benim kızım maaşaalllah ben onunla konuşurum çok hamileykende konuşurdum dinlemeye bayılıyo bu 4. ayda bişeler demeye başladıartık keyfi yerinde oldumu ciyak ciyak ciyaklıyo. ya da gezecek kucakta .ben emzik veriyorum çok şükür aldı onu rahatladık 20 günlükkken felan verdim ben emziği mamaya henüz başlamadık

bende emzik aldı diye sevinmiştim ama şimdide beni emmiyo dogru düzgün birakacak diye korkuyorum emzikle 2 dk dalıyo uykuya ama uykusu geldiğinde emzirebiliyorum sadece o yüzden memeyi almıyo emzik kolayına geliyo bıraktırmaya çalışıyom şimdide
senin kız nekadarlık canım bizimkide daha çok babaya konuşuyo bana pek pas vermiiii.....

herkesin derdi baska. benimkide emzik almaz oldu, bu yuzden sadece memede uyuyo artik.mafoldumben

herkesin derdi baska. benimkide emzik almaz oldu, bu yuzden sadece memede uyuyo artik.mafoldumben

öyle valla neyse böyle böyle büyüyecekler artık.... napalım bakalım yarin dr kontrolümüz ve aşılarımız var ne diyecek kilo alımına ona göre davranacam şimdi her saatte bi vermeye çalışıyom 5 dk felan yetiyosa 6. aya kadar böyle devam....yetmiyosa sağıp biberonla veririm olmassa

of ya bende emzik vermeseydim diyom sadece uykudayken emmiyo oda 5 dak falan ilk 3 dak güzel emmiyo 2 dak ara ara emmiyo bir aydır böyleyiz ben mamada veriyom artık

kız benimkide babayla daha çok konuşuyo özlüyolar galiba ve akşama kadar olanları anlatıyolar bence benim kızım 6 kasım da doğdu 4. ayın sonundayız 6 martta 5. ayına giricek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…