selam hatunlar
ya hatunlar ne diycem ben hemen hemen 2 aydır günde 2 kere mama veryorum 90 cc ye geçtik doymuyo çünkü sıpa şimdi ayın 4 dünde 5 ayımıza gircez acaba diyom artık mamasını değiştireyim tahıllı mamalara başlıyım zatti büyüdü oğlan 5 aylık olcak sizcede mantıklımı bu ay doktoruna götürcem ilk defa her sefernde sağlık ocağına gidiyodum sadece aşı ve aylık kontrol için normal diyolardı doktora götürme ihtiyacı duymuyodum ama bu sefer götürcem bakalım doktorumuz ne diycekbilmiyorumkismile
bence mama yerine yavastan ek gidaya baslamak daha mantikli.
bence mama yerine yavastan ek gidaya baslamak daha mantikli.
adı gibi nazlı benimki uyudu
tabiki ek gıda da ama oğlum mama verdiğimde doyuyo sütüm ona göre anca yetiyo şimdi ek gıda versem sonuçta bi şekilde mama vermem gerekecek bende sma yerine diyom tahıllı vereyim bari en azından yine arada ek gıda veririm boshayallersmile
merhabalar kızceler....... naıslsınız....
ya kızlar bizim oğlanın dişi cıkıyor sanırsamakannehir çok erken efede 6 aylını bitirmişti hatta emeklemek üzereydi cıkmıştı ama utku daha 4 ayını 27 doldurdu ... gerci daha ortada ses soluk yok ama kısa sürece cıkar gibi görünüyor. hep elleri ağzında yada bizim elimiz onun ağzında ben sevmem oyle bana göre en pis yer ne kadarda yıkasak bebeğin ağızna sokacak kadar temiz değil. gecenlerde ona dişşlik almıştım baya oluyor dün akşam kaynattık eline verdik tutacağıda yeri var tuttu baya sesde cıkarıyor hoşuna gitti . ama çok sahip değil şuan elindekine düşürüyor belirli bir süre sonra . cuma günü aşısı var gösterecem dokrata ozman .. salyasına akıyor akannehirakannehir..... ateş yapmasa bari :Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar bizim oğlanın dişi cıkıyor sanırsamakannehir çok erken efede 6 aylını bitirmişti hatta emeklemek üzereydi cıkmıştı ama utku daha 4 ayını 27 doldurdu ... gerci daha ortada ses soluk yok ama kısa sürece cıkar gibi görünüyor. hep elleri ağzında yada bizim elimiz onun ağzında ben sevmem oyle bana göre en pis yer ne kadarda yıkasak bebeğin ağızna sokacak kadar temiz değil. gecenlerde ona dişşlik almıştım baya oluyor dün akşam kaynattık eline verdik tutacağıda yeri var tuttu baya sesde cıkarıyor hoşuna gitti . ama çok sahip değil şuan elindekine düşürüyor belirli bir süre sonra . cuma günü aşısı var gösterecem dokrata ozman .. salyasına akıyor akannehirakannehir..... ateş yapmasa bari :Saruboceq::Saruboceq:
doktorunuzla konusun bakalim ne diycek.
bizede fikir olur.
evet canım biliyorum oraları ahhh ahhh memleketimi çoook özledimmmm..... paşayı doktora nereye götürüyosun sefaköyde canım 85 gün sonra türkiyedeyim inş....
hadi hayırlısyla kavuşursun inşallah canım..
bizimkini nisa hastanesine götürüyodum yenibosnada ama memnun deildim götürmücem artıkın..
doğan hastanesine götürüyom şimdik bakalım,cennett mh.dekine..
doğumdan sonra hiç kilo veren oldumu ben hala veremedim
utkuda da var ama bugünlerde baya çoğaldıbenimki 1 aydır elini bizim elimizi hatta eline ne geçerse yakalığı bile emiyo ağzına götürüyo ben yakalık takıyorum çünkü kusuyo ve salyası çok akıyo bende diş kaşıyıcısı aldım hep elinde oynuyo ağzına götürüyo ama zannetmiyorum diş çıkacağınıbilmiyorumkismile
evet canım değil ama RESMAN ALTTA DİŞ YERİ GÖRÜNÜYOR YA DÜM DÜZ BİR DAMAK YOK akannehirsalya ve el emme bizde de var. illede dis demek diilmis.
benim de kuzenim kızı tam 4 aylık oldu 2 taane dişi vardıbazı bebekler erken çıkarabiliyor arkadaşımın erkek bbebeği 4 aylıkken çıkardı diş. bu arada benim kızımında salyaları akıo eli ağzın da devamlı ama bi gelişme yok damaklarında
evet bende duyuyorum gerci herşey zamanında iyidir ama bana göre bu baya bir erken :uhm:ya bizde o dediklerin fazlasıyla var..dişi erken çıkarmak iyimi bilmem herkes farklı şey sölüyo..
üstüne iştahsız ve uykusuz-tatlicadiarzu-
doğumdan sonra hiç kilo veren oldumu ben hala veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?