2009 Kasm Anneleri

dilmuh gene mi taşındın akannehir
valla bravo sana canım yaa............tek başına ne işler hallettin...hem de bebekle...... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağol canım sorma yaa ilçeye taşındık benim şansım hep taşınıyom
bide şehirlerarası taşınıyom kaydirigubbakcemile3

ben de şimdi dr.u arayıp randevu aldım...çarş. gününe... aşı olacağı zaman bende çok stres yapıyorum yaa... sanki iğne ona diil de bana batıyo ((
suremcim 3 gün yıkanmıyodu aşı olunca...4. ay aşıları bence çok huzursuz etmicek bcg yapıyodu çünkü bütün huzursuzluğu...inş hepimizin yavruları kolaycacık atlatır bu sefer de...

surem 10 günde boyu nasıl uzamış 2 cm yaa maşallahhh minnoşa... ayda 2,5 cm uzar genelde demişti bizim dr... maşallah boylu poslu bi delikanlı olucak demekki :)

ben de boyuyla kilosunu çok merak ediyorum...bakalım öğrencez haftaya...

ooff kafamı hiç toparlayamıyorumm........... nolucak bu işin sonu bakalım.......

ne bu ya herseye maydanoz bogmak istiyorum nunuyuuuuuu
bende başlayayım yavaş yavaş
yaza kadar erisek ne güzel olur
bende ip atlamayla başlayayım madem sağol canım yaaaaa
opuyorumnanaktan
bıktım ev işinden ne nankör iş yaaa
ya kızlar 10 günde hiç kilo almamış yavru kuşum ama boyu maşallah gidiyo..
66 cm olmuş..10 gün önce 64 dü
masallah arasaa

ahhh kenyam ahhhh.... işler bu hale gelmesin diye o kadar uğraştım ama yine de olmadı... zaten eve adım atar atmaz bana gönderme yapmaya başlıyo...yok karşı komşusunun oğlu yerlerde salya sümük içinde sürünüyomuş babası eve ayakkabıyla girdiği halde dert etmiyolarmış yok o çocuk kimseyi yabancılamıyomuş...bilinçaltında benle ilgili öyle çok sorunu var ki...hanfendi eve ayakkabıyla girmeyi marifet sayar ben izin vermiyorum diye bi zamanlar o sorun olmuştu ... şimdi yarın bir gün biz asyayı onun evinde yere falan bırakmıycz diye şimdiden msj yolluyo...
kapıdan girer girmez bağıra çağıra çocuğu kucağına almaya çalışıyo korkup ağlayınca gene suçlu ben oluyorum...sanaki ben diyorum babaanneni yabancıla diye ve o da anlıyo !!!!

şimdi küstü kurtuldum sanıyosunuz ya asıl sorun yeni başlıyo.......! allahım aklıma mukayet ol ........

maşallah oğluşuna suremcimm boya gidiyo dimekki ondan kilo almamıştır
sağol canımcımopuyorumnanaktan
bizde bi hastane bi sağlık ocağı karışık gidio..ama sağlık ocağı epey yakın yalnız oraya götürmem daha basit oldu..bide hastane değiştirdimkafamçokkarıştı
sağol tatlım,boylu poslu olacağı kesin..babası 1.87 ben 1.70 o ne olacak bakalım kesin geçiceği de bizidelikafadulden
kilo almıyo canım sıkılıyo tabi..
inşallah kolay atlatırız ya şu aşıları:sinifsinif:
ne bu ya herseye maydanoz bogmak istiyorum nunuyuuuuuu

opuyorumnanaktan

bıktım ev işinden ne nankör iş yaaa

masallah arasaa

sağol tatlımopuyorumnanaktan

ayakkabıyla eve girirlir mi yaa heleki bebekli eve bende olsam bebegimi öyle bi evde yere bırakmak istemem o ayakkabılarla dısarda nerelere basıyo öööööğğğğğ seni cok ii anlıyorum seni bi türlü kabullenememiş agzınla kus tutsanda seni sevmeyecek oglunu paylasamıyo diye falan mı böyle yapıyo ki
ALLAH GANİ GANİ SABIR VERSİN CANIM
ALLAH ISLAH EYLESİN

bendee düşünüyodumki ii olmuş küslük bahanesiyle uzaklaşırsın ama sen daha biliyosundur huylarını bilmiyorumkismile

valla heralde öyle kenyacım...evlendiğimiz sene de sürekli ağlıyodu...iki oğlu var ama eşime hastalık derecesinde tutkun...... kendi de söyler zaten ... beni de evlenmeden önce çok severdi :)

bendee düşünüyodumki ii olmuş küslük bahanesiyle uzaklaşırsın ama sen daha biliyosundur huylarını bilmiyorumkismile

amaan neyse canım yaa sizi de saçma sapan dertlerimle meşgul ediyorum daha bahsetmicem bu kadından....

kızın çok şekermiş yaa avatarına bayıldımmmmopuyorumnanaktan

anaaaaaa, yeni olaylar olmus.
ben yokken anlatma kiz.kaydirigubbakcemile3

canim, gecmis olsun. Insallah daha fazla rahatsiz etmez arasimi.opuyorumnanaktan

valla heralde öyle kenyacım...evlendiğimiz sene de sürekli ağlıyodu...iki oğlu var ama eşime hastalık derecesinde tutkun...... kendi de söyler zaten ... beni de evlenmeden önce çok severdi :)

evlenince oglunu aldın tabi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…