bizimkide öyle yapıyo yaa sonra alıp yanına yatıyorum biiraz daha uyuyokizi uyuttum 5dk sonra uyandi. uyudu sandi herhal.delikafadulden
en son uykudan da 3te uyandiydi. napicaz 9a kadar.sempatiksalakcinniakannehir
sağol tatlım benim..Şenizbende baktım seninde maşallahın var,fıstık gibisinsuremcim faceden baktım çok tatlısın :))))
canımcım benim sağol,inşallah sizde kolay atlatırsınız..canim, gecmis olsun. Insallah daha fazla rahatsiz etmez arasimi.opuyorumnanaktan
napsııınn aylandıkça güzelleşiyo şarap misaliii sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanabkız suursuz napıo güsel gelinim :)
şiiiiiiiiiiitttttttttttt
merhabaaaaaaaaa
amaan neyse canım yaa sizi de saçma sapan dertlerimle meşgul ediyorum daha bahsetmicem bu kadından....
kızın çok şekermiş yaa avatarına bayıldımmmmopuyorumnanaktan
bizimkide öyle yapıyo yaa sonra alıp yanına yatıyorum biiraz daha uyuyo
9 a kadar uyutmıcan mı
birazdan uyut gene uyanır zaten
9 da nasıl uyutuyosunuz yaa ben hiç beceremedim daha
en az 11 de uyuyo benimki
suremcim faceden baktım çok tatlısın]
ben gormedim suremi.
face de hangisi sensin?bilmiyorumkismile
uni, hep soyle suslu puslu kokona kaynanam olsa nolur acaba derdim.
iyiki yokakannehir
kizi uyuttum 5dk sonra uyandi. uyudu sandi herhal.delikafadulden
uyaninca biraz bakindi, mizirdayinca aldim kucagima salladim biraz uyudu. iyikide uyudu, yoksa hem kendini hem bizi mahvederdi yatana kadar.
simdi uyandiktan sonra bir daha uyutmuyorum artik kenyacim. 9.30 en gec 10 gibi de gece uykusuna geciyoruz. kac gundur 6dan sonra uyumuyodu, bugun gec uyuyunca gece uykusuda 10 civari olur herhalde.
niye böyle bişeyi merak ediyosun ki canına mı susadın sempatiksalakcinni
ben öyle ilk yarım saatte kalkınca hemen memeyi tıkıyorum ağzına neye uğradığını şaşırıp sersemliyo :))) çok uzun sürmese de uyuyo yeniden :)
kız 9 a kadar nasıl durucak o cadı...bilmiyorumkismile
bizimkide uyuyo simdi bakalım ne zaman uyanacak
banada halamın kızı telefon etti bize geliceklermiş oturmaya simdi sevecekler belki yorulup erkenden yatar kusum benimde en azından su gece uykusuna cozum bulmam lazım yaa 10 yataga kon olmalı kaydirigubbakcemile3
Allahtan temizlik yaptım bugun yoksa ev dandiniydi sempatiksalakcinni
küçük bi veledi var her yeri kurcalayan ama olsun sefiom yaramazı kaydirigubbakcemile3
uyaninca biraz bakindi, mizirdayinca aldim kucagima salladim biraz uyudu. iyikide uyudu, yoksa hem kendini hem bizi mahvederdi yatana kadar.
simdi uyandiktan sonra bir daha uyutmuyorum artik kenyacim. 9.30 en gec 10 gibi de gece uykusuna geciyoruz. kac gundur 6dan sonra uyumuyodu, bugun gec uyuyunca gece uykusuda 10 civari olur herhalde.
canim gece uykusundan once en az 3 saat uyanik tutmaya calisiyorum ben. sende kacta yatirmak istiyosan ona gore belli bi saatten sonra uyutma.
yaa evin sıcaklığı aynı ...kıyafetleri de aynı kalınlıkta...elleri ayakları buz gibi ...niye böyle oldu ki bilmiyorumkismile
bugun olmaz artıkta yarın baslıyım uygulamaya
dün gece saat 1 de uyudu akannehir bide cok zorladı
cünkü 9 30 da kalkmıstı bi önceki uykusundan
esim yolda, her an cikabilirim.
sonrada kizi yikiycaz, uyutcam.
sonra banada yatak yolu gorunur.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?