2009 Kasm Anneleri

ayşecim napıyosun :)
ayy sinir oluyorum aşkı memnuya başka da bişey yok tv de...! film seredicek de kafa yok ben de...ben de sıkıldım çok....

dr.a gitmişsiniz iyi haberlerle dönmüşsün çok sevindim canımm...diğer mesele de böyle olur inş...allah zeynep nilayıma acil şifalar versin....opuyorumnanaktan

evet yaa ama vadi olmasa izliyodum ben yinede.. simdi odaya tikildim kaldim.. benim yigen geldi erkek erkege izliyolar.. nettede kimse olmuyoo behlül yüzündenkaydirigubbakcemile3

saol canim o basit bi islemmis zaten.. diger konu icin beklicekmisiz mecburen zaten suan bisey yapilamaz dedi.. genel durumda iyi oldugundan endiselencek bi durum göremiyorum dedi.. 6aylikken belli olcakmis artik ne oldugu.. hayirlisiyla o günüde atlatalimda baska bisey istemiyorum..

aysamiz napiyoo..? gecmisi okudumda nunu yine ortaligi karistirmis.. keske baglar hepten kopsada sizde rahat etseniz yaa.. seni okudukca iyiki kaynanam türkiyede diyorum..nasil bi insandir bu anlamadim.. Allah hidayet versin ne diyeyim..

6. aya kadar kafandan at bence onu. düşünme hiç...zaten hiçbişey çıkmaz görürsün...

valla ben artık onla ilgili yorum yapamıyorum...her seferinde bundan beterini yapamaz diyorum ama yapıyo valla...sınır tanımıyo...onun nasıl bi insan olduğunu kimse çözemiyo zaten... ben bu durumda sadece eşime üzülüyorum...o kadar üzgün ki ...onu öyle görünce içim parçalanıyo...

Asya uyumaya uğraşıyo babasının kucağında opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy geçen sene bugün bu saatlerde minnoşumun geleceğini öğrenmiştim... ne kadar heyecanlı bi gündü...:))))

insallah cikmaz bisey canim..

sende bosver üzme kendini fazla.. kimse icin üzülmeye degmez.. esin icin gercekten zor bi durum aslinda biraz uzaklasmak iyi gelirdi hepinize. bi süre görüsmeseniz olmuyomu belki yola gelir oglu icin..

nilay emiyo suan sol elle yazincada baya uzun sürdü suncacik yaziyi yazmamkaydirigubbakcemile3

gecen sene bugünler hepimizin evinde heycan ve sevinc vardi dimi.. ben 2sinde gitmistim doktora ama kese görünmemisti.. simdi kizim kucagimda ve bugün 4aylik oldu..Rabbm yavrularimiza uzun hayirli ömürler versin insallahh.. bizlere bagislasin(AMIN)

selam kızlarrr
oglumu uyuttum 11 de ortalıgı topladım sımdı dus aldım
bırazdanda yatıcam..resımlere bakıyodumda
bı bebekle ne kaaa degısmısım yaaa

selam kızlar nasılsınız
ben geldim yine işe ama çok uykum var kendimi sersem gibi hissediyorum akşam oğlum saat başı uyandı ya bu gün başım düşüyor

merhaba kızlar bu gece ahmd said hiç uyumadı öyle içli ağladıkii bi yeri ağrıdı sankii ateşi faln yoktu yıkadım ona rağmen rahatlamafı yine ağlıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…