2009 Kasm Anneleri

kızlar dün gece cok zor bi gece yasadım bizimki saat 1.30 da uyudu ve en az 10 kez kalktı sayamadım yaa kafam kazan oldu gece en son kalktıgımda aglıyodum esimde ben burda cok terledim deyip kactı odadanakannehir

kiyamam, nesi vardi acaba?bilmiyorumkismile
benimkide gecen gece 2de kalkti 5de uyudu bi daha. insan zombi gibi oluyo.

kocalarada sinir oluyorum bazen.
dun gece benimki bana tatildesin dedi ya.
bende evet aksama kadar cocuk bakmak, gunde 4-5 posta uyutmak, 7-8 posta emzirmek, sabaha kadarda ayrica ugrasmak tatilse evet tatildeyim dedim.klava:

evet geliyoo canim banyo mutfak o zaman temizleniyokaydirigubbakcemile3

ver kaanin eline süpürgeyi yapsin ne dert ediyosun..

Allah razi olsun onlardan, onlarda gelmese ev hepten havalanip ucacak.:roflol:

kaan bi yapar bi yapar ablasi sorma.kaydirigubbakcemile3
odasini toplasa yeter bana, iceri destursuz girilmiyo.

slm kızlar...
güne çok kötü başladık bugun
sabah hem lavabodan hamde mutfatan
şarıl şarıl sular akıyodu
kafay yedim çok canım sıkıldısenağlamasenağlama

ayyyy şimdi bayılıcaammmmm :))))))))
ayşenin dr.u da sebze püresinden başla demiş :)))))))))) benimki sebze püresini sona yazmıştı :))))))))))))))

içim şiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:
bak işe yaramış ama şekerim himen yazdın sempatiksalakcinni
ya hepinizinmi sütü yetmiyo kuzum :uhm:

anacıımmm kiminin sütü yetmio kiminin bebesi emmiyo ( bu ben oluyom )
öyle işte hem zaten ek gıdaya geçtik dememizde sanki kuzu büryan mı veriyos altı üstü kek domatesli nane falan :roflol::roflol::roflol:

yaaa akannehir
amma karışıkmış beeee dr da bişe dimedii zaten ii bi dr bulamadım halaaa ne vercem ben u minnoşa ne zaman vercemm
tam elma verem diyodum okudum gene kafam karıştı yoğurt mu versemm ay ben karar verene kadar kız dolabı açıp ne isterse alıp yiyecek haa sempatiksalakcinni

öyle işte hem zaten ek gıdaya geçtik dememizde sanki kuzu büryan mı veriyos altı üstü kek domatesli nane falan :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: mısır ununa bulanıp kızartılmış hamsi de direkten döndü :roflol::roflol::roflol:

ben vermicem ama dün hemşire de azcık yalattır tadına baktırmassan 6. aya kaa hiçbişey vermessen işin çok zor olur didi haklı da ben sadece tadına baktırıyorum püre elma suyu yoğurt filan vermiyorum dr u beklicem dr sütün yetiyy dedi su bile vermiyorum ben de:)önümüzdeki ay gidicez o ne derse ööyle yapıcam herkesin dr u başka diy herkese bebeğine bakarak bişey söyliyyy kafa karıştırmayın uleynnn benm kafam iice karıştııı zaten kafam allak bullak oğlan dün gece saat başı kalktı heralde huyu değişti ayolll anlamıyorum yazanları salakladım iiceeee
cnm ben asıl banyodan sonra göğsüne sırtına eklem yerlerine koltuk altına özel bölgesine )) zeytinyağ sürüp göğsüne ve sırtına havlu kağıt kapatıp giydiriyorum ne pişik var ne bişiii çay verme delüüü bildiğin çay deildir inş çay demir emilimini azlatıy die ben bilem içmiyimmm ıhlamur içiyim sabahları akşam da ısırgan rezene kimyon ıhlamur anason karışımı çaydan normal çayı ağzıma koymiimmm banyo filan ettirmiyoz şekerciiimmmmm

şekerim ya bizimki de ööle pek uyanıyyyy babası da kaçıp gidiy ya da hiç uyanmıy ben uğraşıp duruyorum gerçi uyanıyor emiyor uyuyor uyanıyor emiyor ay sabahberi de iki kez kaka yaptı baştan aşağı soydummmm sabah kahvaltıda ıhlamurum soğumuş kaç saat sonra yaptım şimci uyuyyooo

bencede et olmaz. ben sebzeleri kemikle haslardim et suyu olsun diye.

buldum bile.

mama, hani habire ogluna kiz arayip duruyon ya.:roflol:

ya bu kavanozlarda oluyo ya tavuk etli püre patatesle karisik.. yada dana etli.. evde nasil yapilir bilmiyom.. bencede herkes kendi yöntemini bulmali.. cok zor yaa eskiden kim ugrasmiski böyle.. yada biz ne kadar ugrasabilcez

hamur kızartması veren var kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: yavrum toz almaya başaldı zaten...yakında senin kahvaltıyı da hazırlar :roflol::roflol::roflol:

slm kızlar...

gecmis olsun canim.
noldu ki?

ayşenin dr.u da sebze püresinden başla demiş :)))))))))) benimki sebze püresini sona yazmıştı :))))))))))))))

aman ver iste kafana gore.zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kocalar zaten neyi duyuyoki.
bizimki sabaha kadar uyumasa, sabah babamiz masallah bizim kizimiza sabaha kadar uyuyo dimi hayatim diyo.
ya aksam yatiyo, sabah kalkiyo.sempatiksalakcinni

slm kızlar...
ayy cnm çok gçemiş olsunnnn sinir bozucu bişiii kolay gelsin cnm sanaa

valla benm deeeeee ay tırlatıcam şimciiii
bence herkes kendi dr nu dinlesin sadece tam olarak ek gıdaya geçtiği,mizde birbirimize tarif verceğimiz yeni bi sf açarız tamam mı nan hatınlaaaa kafamı bozmayınnnn:) şimci herkes sussunnnnnnn:)

cnm sen ii bi dr bul bence öncelikleeeee
ben yoğurtla başlamayı mantıklı buluyorum ama benm dr da kan ilacı vr ya pis kokan:) onu içmesse bi damla elma suyuyla karıştır ver dediydi:))) biz oğlan uyumak üzereyken damlatıyoruz ağzına fal taşı gibi açıy gözlerini korkmuş bi şekilde bakıyyyy ay kıyamıyorum heççç pas gibim kokuy nalet ilaç. ya bu ilacı biz veriyoz iyi de anne sütü aldıktan sonraya ve ya önceye denk getirmemek lazım dimi neydi bu ila. ferro die başlıyan haniii

:roflol::roflol::roflol: yavrum toz almaya başaldı zaten...yakında senin kahvaltıyı da hazırlar :roflol::roflol::roflol:

he valla benim kız çok hamarat olceekk :lepi:
benim bi arkadaşım var anası çok uyuşuk olduundan kelli tüm evinişini daha ortaokuldayken yapardı
bizde de tam tersi anam çok hamarattır ben bööle yayıp yatıyom :kedi: kız dayanamayıp yakında yuvarlana yuvarlana yerleri silcek kaydirigubbakcemile3

ayhhhhhhhh al bitane dahaaaaaaaa
ücretsiz izindeymişimm başlayana kadar tatilin tadını çıkar dio yaaaa sanki maldivlerde akşama kaa deniz kum güneş üçlüsü içindeyim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bencede et olmaz. ben sebzeleri kemikle haslardim et suyu olsun diye.

buldum bile.

mama, hani habire ogluna kiz arayip duruyon ya.:roflol:

hee bu bendeki kitap diyiki et suyu sadece yemeği lezzenlendirir et suyunun kemik suyunun hiç bi besleyici değeri yoktur diyi ...
6. ayda et çorbalara pürelere katılıcakmış... eti iyice haşlayıp blendırdan geçiricekmişiz...et olarak da yağsız dana kıyması veya eti ya da derisi alınmış tavuk eti kullanıcakmışız....

kitabın adını da sölim bari artık . bebek beslenmesi ve bakımı (Dr. cihangir ERTEKİN)

lülülülülülü

bende karayiplerdeyim sekerim.sempatiksalakcinni

allahımmmmm öyle bi kahkaha attım ki özgede benle beraber gülmeye başladı :roflol::roflol::roflol::roflol:

he vallaaaaa kaç kez kalkıy haberi yok horlayıp duruyyyy
bak şekerim akşam işten geliy hoplatıp duruy oğlanı yemek bitiy sofrayık ben kaldırıyorum çay geitiryorum meyve tatlı filan arada oğlanı emzir biizmki bi uzanıy tv karşısına ohhhhhh oğlan ağlrsa ben bakıyorum nasılsaaaaa sonra d a ben erken yatıyorum gece de kalkıcam uykumu bari alaam dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…