2009 Kasm Anneleri

wannaaaa cerin ben de ücretsizdeyim yaaaa bütün gün evde oturuyorum sanıyosun dimi dedim dün evettt diyo ay çıldırıciiiimmmm tek zevkim burası vallaaa siz olmasanız tırlattıydım şimciye kaaa
aynen vallaaaa ama işe hiç gidesim de yok itiraf ediim

aman ben kocise kızmıyorum zaten o bişi dicem diye cekiniyo da kacıyo kaydirigubbakcemile3
kalkmıs canım sakin ol o daha bebek offf ne kadar cok terlemişim ben içerde yatayım dedi yanında top atsan duymaz cok agır uyuyo bebek cok fazla aglarsa hemen kalkıyo ama bişi yapamıyo kaydirigubbakcemile3
haklısın Allah basımızdan eksik etmesin
ay bilmiyorum ki canım güya yatırıp yatagına uyutcaktım denemediğim yöntem kalmadı her defasında yatagına koydugumda bi 15 dakka sonra uyandı kaka yapamadı bugun 3. gun ondan mı oldu acaba zaytinyagı verdim bi cay kasıgı belki rahatlatır sanırım bu demir ilacı kabız yaptı bebişimi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baba olmak cok kolay yaa erkek olmak varmıs
benimki kaka yapmadı 3. gun bugun bu bebenin bi kaka düzeni yok kaydirigubbakcemile3
bazen gunde 3 4 kez yapar bazen 1 kez bazende 2 3 gun geciyo boyle

kocalar zaten neyi duyuyoki.
bizimki sabaha kadar uyumasa, sabah babamiz masallah bizim kizimiza sabaha kadar uyuyo dimi hayatim diyo.
ya aksam yatiyo, sabah kalkiyo.sempatiksalakcinni

benimki her sabah gözünü açınca bu gece kaçta kalktı diyo...kaç dersem diyim ohh iyi maşallah aferin benim akıllı kızıma diyo...ben de kalkıp alıcak kızı diye bekliyorum sonra dötünü dönüp uyumaya devam ediyo :)))))))

ayy varyaaaaaaaaaa ben artık çok sinirleniyom haa köle izaura oldum resmeeen akşam da bi kalkıp çay koyiim yok çalışmış yorulmuş biz sanki yatıyoz akşama kaa (gerçi bu mesajım az önceki mesajımnana çelişii yayıp yatıyom dimiştim idare edin gaarik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)

sussssssssssssssssssss :roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaaaaaaaa neden kızına destek vermiyo ki
belki hayal kırıklığına düşmesin diye ama ölede sölenmezki bende olsam anamada sölermem yaparım valla a.sa.s

sen yap dedim kimseye deme bana de ama dedimkaydirigubbakcemile3

ayy yazik oglani hepten bosladin sen zaten.. ben bile odami temizlemeyi sevmezdim.. o erkek olarak hic yapmasada olur bence.. kalkk temizle oglanin odasini.. hep kizlami ilgilencen..klava:

ayyyy şimdi bayılıcaammmmm :))))))))
ayşenin dr.u da sebze püresinden başla demiş :)))))))))) benimki sebze püresini sona yazmıştı :))))))))))))))

içim şiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))

aynen canim daha fazla sismeyim diye 6nci ayda baslicam ben.. anne sütü vermek daha pratik bennce..tabi bu ara benim kiz emmiyo o ayri mesele.. gerci ben iki gündür muz veriyorum ishali gecsin diye.. ama ek gida sayilmiyodur insallh..

anacıımmm kiminin sütü yetmio kiminin bebesi emmiyo ( bu ben oluyom )
öyle işte hem zaten ek gıdaya geçtik dememizde sanki kuzu büryan mı veriyos altı üstü kek domatesli nane falan :roflol::roflol::roflol:

kiz o nasil avatar resmi öyle.. napiyo özge orda.. kizin dötünümü gösteriyon bize.. yüzünü görseydik..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam deneyim canim bi insallah ise yarar yaa.. kiz normal cay verirmiyim hic.. milupanin. elmali melissali cayi var 4ayliktan itibaren verilen ondan veriyorum ama dedigim iki iki damla anca..

bencede et olmaz. ben sebzeleri kemikle haslardim et suyu olsun diye.

buldum bile.

mama, hani habire ogluna kiz arayip duruyon ya.:roflol:

sendemi bilmiyosun kavanozlarda varya kizim etli püreler.. patates havuc bitsinde kabaga baslasak.. kabak mevsimi ne zaman oluyodu ki???:bbo:

anladık anladık koalara çaktırmıyoz şşşşş rahat ol :roflol::roflol::roflol:

valla benim kız babası evde olunca kuzu gibi oluyo... adam da sanıyoki her gün öyle....kafamçokkarıştı

çamaşırlar biteli iki saat oldu yeteri kadar buruşmuştur daha beklememe gerek yok :roflol::roflol::roflol: asya kalkıp asmadan gidiym de asim bari lülülülülülü

he valla kolaymış baba olmakkk... cnm bewnimki de ööle bazen 3. günü anca yapıy ama genelde sabahtan başladıysa kaka üretimine akşama kaaa 5 kez filan yapıy üst baş soyup duruyoruz artık çekmecesinde kıyafet neyin kalmıyo dün zavallı oğluşa pembe alt üst giydirdim :roflol: kıyafeti kalmadı ütü yaptım en sonunda akşamüstü durmuyo ki ütü de yapayımm:) pembe ne alaka dersen belki birinin kızı olur deyü öylesine aldıydım çok hoşuma gittiydi giydi bizimki allhtan kimse görmediii:))))

ay valla ben fenalaşıcam artık aylardır kaşlarım alınmıyyy saçlarım desen gitti gider zaten döküliyyy hep toplu saçlarım üstüme ne giyersem kusuyor ağzının suyu akıyor çiş yapıyor mutlaka değiştiriyorum bide kolay emzirmeye müsait bişi olması lazım eşofmanla oturuyorum makyaj oje filan yokk gözler şiş ayyyyyyyy korkunç bi yaratığa dönüştüm bennnn ruhum sıkıldı bak kendi kendimden... eskiden şık şıkıdım topuklular makyaj ojeler incecik kaşlarla karşılardım kocişi şimdi nerdeeeeee yemek yapsam ii valla

bu arada ha bire farklı bez ala ala karar verdim sonunda kız bezi bırakmadan kaydirigubbakcemile3 molfix :lepi:
prima aktif bebek sızdırıyo uyu oynanın bel bandı elastik deil can bebe çiş yapınca kötü kokuyo baby star hayvan kadar huggies de biraz kalın çiş yapınca iice kazık gibi oluyo akannehir
molfix prima kadar olmasada ince güzel ,bel bandı elastik, kötü kokmuyo , fiyatıda çok fsahiş deil sonunda bende bezimi buldum paylaşmak istedim :ecrin_bebek:

saolun kızlar ya üst katan kaynaklanıyo
sabah aradık bizden değil dediler eşim gitti usta getirdi
ust kata bakılması gerekiyo dedi çıktık kapıyı bile açmadılar
bizden dediler çeşmeden akmışımış klava:
nasıl sinir oldum bide nasıl rahatlar ya klava:
biz çıkmasak haber bile vermiyorlar
bizim yerlerde halıfileks
nasıl kurutucam bilmiyorum kötükedihüso

ayni durumdayim valla.
ben bide oglanin odevlerini yetistiriyorum.akannehir
bende kiz uyur uyumaz yatiyorum. zira nasil bi gecenin beni bekledigini bilemiyorum. bari uykumu alim di mi.

mama mıııııııııı hahahahaha :roflol::roflol::roflol:

bakalim anliycak mi?kaydirigubbakcemile3

benimde tek zevkim burasi valla.
stres falan kalmiyo burda laflayinca.
hele cerin gacisi olduruyo beni.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

cok isityosan gel sen temizle oglanin odasini.
destursuz giremiyorum diyorum anacim. bazen beraber giriyoruz ama alissin kendi temizlemeye.
yarin oburgun evlenince gelin soverde sover bana valla.kaydirigubbakcemile3

kavanoz mamalarini biliyorumda kendimiz nasil eti pure haline getiririz bilmim.bilmiyorumkismile

çamaşırlar biteli iki saat oldu yeteri kadar buruşmuştur daha beklememe gerek yok :roflol::roflol::roflol: asya kalkıp asmadan gidiym de asim bari lülülülülülü

bende sabah kocis gitmeden gostermelik iki havlu utuledim, aha gerisi duruyo.kaydirigubbakcemile3

bende sabah uyu oyna almistim, o bagliydi altinda.
bi micti beline kaa.akannehir
simdi molfix bagladim yine.

çıngırak sallamaktan kusuntu geldi ama durduğum anda kıyamet kopuyo ohaoldumsmile

:roflol::roflol:
yine cok guldum cunku ayni durumdayim.
biraz sonra uyutma tesebbusune girisicem. tabi sonrada uyandirma.akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 küstüm oynamıyorum modunda tizesii kaydirigubbakcemile3

he iyiymis bende oynamiyom o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birak kalsin aksam kocan gelince asar:roflol::roflol:

ay sen bide bebenin üst basinimi ütülüyosun.. nilay hasta olmadan önce karar vermistik ablama gidicektik.. evi tertemiz edeyim camasir neyin kalmasin dedim.. battaniyeler nevresimler bizim üst basimiz kizinkiler hepsi bitti.. sükür dedim ilk kez camasir sepeti bosaldi.. az önce baktimki full dolu.. kendi üstüne kustugu yetmiyo benim hatta babasinin üstünede kusuyo.. zaten kaldik yine düzelmeden bi yere gidemem.. evide yine neler götürüyo neler..

sorma sac bas öyle üst basta berbat kizla dogru düzgün fotomuz bile yok..

molfixin kadinlar olanida süper bence.. tr ye gelince ondan kullaniyodum.. simdi ben oraya gelince bi koli bezimide alcam yanima pisik korkusuna..

nan şimdi mi sölenir ...alsanaalsanasmile uyu ve oyna bulamıyom diye ona buna sipariş verdim abim zaten asyanın beziyle bozdu kafayı her marketten bana tel açıyo o var bu var sayıyo...ille uyu ve oyna bul dedimm..gitmiş bulmuş bulmuşken de 3 tane dana boy almış...ben de bi şevkle hepsini açıp dolabına dizdim...abooowww bi de ne görem esnek bel bandı yok...alışmışım yanlardan tutup çekmeye çekiyom çekiyom gelmiyo en son kızla beraber geldi :))))))))

ayyy canımm geçmiş olsun valla çok zor işin ((

kavanoz mamalarini biliyorumda kendimiz nasil eti pure haline getiririz bilmim.bilmiyorumkismile

bende sabah kocis gitmeden gostermelik iki havlu utuledim, aha gerisi duruyo.kaydirigubbakcemile3

nan anlattık ya nasıl yapıcağını alsanaalsanasmile eti iyice haşlayıp blendırdan geçiricen...6. aydan itibaren çorbasına püresine koyucan...et ve kemik suyunun hiç bi besleyici değeri yokmuş...et koyucakmışız mutlaka....

anammm kız ortalığı yıkıyooooooooooooooooo

bu kadar geyik yeter.. kiz kustu biz üst degismeye didiyoss.. degistirmisken kaynanamgilin zeytin yagindan sürem kizimakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…