nette girenler bebeleri uslu olanlar valla..hem uyutabiliyonuz ne şanslısınız..
bizimki doğduğundan beri uykusuzdu..daha kötü nasıl olur diyodum..bölemiş..kaçgündür ne gece ne gündüz yaa..gece uykusu fena deildi şimdi 1,5 saatte bi uyanıyoakannehir
4.aya girmek hiç yaramadı bize akşam nası oluyo anlamıyom..
diş mi çıkarıyo nedir anlamadım..aşırı kakası ve de biraz ishali var..alt dişte biraz kabarıklık var gibi geliyo ama nası olur normalde bilmiyorumbilmiyorumkismile
ahh nerde o günler..bigün uyusa gündüz görmedim ya..taa doğduğunda uyuyodu bizimki 2 saat kesintisiz ona az diyodum..aylardır uyku yok..
uyu ve oynanın bel bantı esnek diil ben de bıraktım onu artık hareketlendiler ya raha edemez gibi geldi
ama öbür prima da sızdırıyoo ay molfix mi alem ben de şimcii sempatiksalakcinni
nete girenler bebeleri uslu olanlar valla..hem uyutabiliyonuz ne şanslısınız..
bizimki doğduğundan beri uykusuzdu..daha kötü nasıl olur diyodum..bölemiş..kaçgündür ne gece ne gündüz yaa..gece uykusu fena deildi şimdi 1,5 saatte bi uyanıyoakannehir
4.aya girmek hiç yaramadı bize akşam nası oluyo anlamıyom..
diş mi çıkarıyo nedir anlamadım..aşırı kakası ve de biraz ishali var..alt dişte biraz kabarıklık var gibi geliyo ama nası olur normalde bilmiyorumbilmiyorumkismile
nan, koca bi paket aldim bugun sana guvenip.
simci baska bisey diyonuz.:mymeka:
uyu ve oynanın bel bantı esnek diil ben de bıraktım onu artık hareketlendiler ya raha edemez gibi geldi
ama öbür prima da sızdırıyoo ay molfix mi alem ben de şimcii sempatiksalakcinni
ayyyyyyyyyy heeçç güleceemm yoktuu gıı nete giriyok daa ya ayamda sallıyom uyusada uyumasada orda uyuyo keyif yapıyo tabi benim ayaklarım kurudu vede vücut anatomim bozuldu laelaelaelaelae çıngır çıngır çıngırak sallamaktan gözüm ve beynim döndü sempatiksalakcinni
ayakta gezdirmekten kollarım kas yaptı artık gücümün tükendiği yerde soyuyom belden aşşa ecük dinleniom bebeyi böle hasta ediom gaba ohaoldumsmile ayhhh daha sayamm mı burdayık diye melek bebeklere sahip değilik yane haci heç heveslenme kaydirigubbakcemile3
birden seni hayallettim de mitolojik kahramanlara benzemişin hacıı sempatiksalakcinni yoksa yaratıklara mı diimm kaydirigubbakcemile3
incecik baccaklar kaslı kollar dönmüş gözler sempatiksalakcinni
kız ütülesene bebenin kıyafetlerni,ütülemeden olmaz.he iyiymis bende oynamiyom o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birak kalsin aksam kocan gelince asar:roflol::roflol:
ay sen bide bebenin üst basinimi ütülüyosun.. nilay hasta olmadan önce karar vermistik ablama gidicektik.. evi tertemiz edeyim camasir neyin kalmasin dedim.. battaniyeler nevresimler bizim üst basimiz kizinkiler hepsi bitti.. sükür dedim ilk kez camasir sepeti bosaldi.. az önce baktimki full dolu.. kendi üstüne kustugu yetmiyo benim hatta babasinin üstünede kusuyo.. zaten kaldik yine düzelmeden bi yere gidemem.. evide yine neler götürüyo neler..
sorma sac bas öyle üst basta berbat kizla dogru düzgün fotomuz bile yok..
ya ben yırttım bez olayından desene şekersempatiksalakcinninan şimdi mi sölenir ...alsanaalsanasmile uyu ve oyna bulamıyom diye ona buna sipariş verdim abim zaten asyanın beziyle bozdu kafayı her marketten bana tel açıyo o var bu var sayıyo...ille uyu ve oyna bul dedimm..gitmiş bulmuş bulmuşken de 3 tane dana boy almış...ben de bi şevkle hepsini açıp dolabına dizdim...abooowww bi de ne görem esnek bel bandı yok...alışmışım yanlardan tutup çekmeye çekiyom çekiyom gelmiyo en son kızla beraber geldi :))))))))
ayyy canımm geçmiş olsun valla çok zor işin((
nan anlattık ya nasıl yapıcağını alsanaalsanasmile eti iyice haşlayıp blendırdan geçiricen...6. aydan itibaren çorbasına püresine koyucan...et ve kemik suyunun hiç bi besleyici değeri yokmuş...et koyucakmışız mutlaka....
anammm kız ortalığı yıkıyooooooooooooooooo
:roflol::roflol::roflol:benimki her sabah gözünü açınca bu gece kaçta kalktı diyo...kaç dersem diyim ohh iyi maşallah aferin benim akıllı kızıma diyo...ben de kalkıp alıcak kızı diye bekliyorum sonra dötünü dönüp uyumaya devam ediyo :)))))))
hepimiz öyleyiz ya..köle modunda hayat geçiyo..buna da çok şükür diyorum depresif olunca gerçi..allahım böyle bi güzellik verdi diye şükrediyorum gerçekten..ayy varyaaaaaaaaaa ben artık çok sinirleniyom haa köle izaura oldum resmeeen akşam da bi kalkıp çay koyiim yok çalışmış yorulmuş biz sanki yatıyoz akşama kaa (gerçi bu mesajım az önceki mesajımnana çelişii yayıp yatıyom dimiştim idare edin gaarik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
:roflol::roflol::roflol:çamaşırlar biteli iki saat oldu yeteri kadar buruşmuştur daha beklememe gerek yok :roflol::roflol::roflol: asya kalkıp asmadan gidiym de asim bari lülülülülülü
he valla kolaymış baba olmakkk... cnm bewnimki de ööle bazen 3. günü anca yapıy ama genelde sabahtan başladıysa kaka üretimine akşama kaaa 5 kez filan yapıy üst baş soyup duruyoruz artık çekmecesinde kıyafet neyin kalmıyo dün zavallı oğluşa pembe alt üst giydirdim :roflol: kıyafeti kalmadı ütü yaptım en sonunda akşamüstü durmuyo ki ütü de yapayımm:) pembe ne alaka dersen belki birinin kızı olur deyü öylesine aldıydım çok hoşuma gittiydi giydi bizimki allhtan kimse görmediii:))))
ay valla ben fenalaşıcam artık aylardır kaşlarım alınmıyyy saçlarım desen gitti gider zaten döküliyyy hep toplu saçlarım üstüme ne giyersem kusuyor ağzının suyu akıyor çiş yapıyor mutlaka değiştiriyorum bide kolay emzirmeye müsait bişi olması lazım eşofmanla oturuyorum makyaj oje filan yokk gözler şiş ayyyyyyyy korkunç bi yaratığa dönüştüm bennnn ruhum sıkıldı bak kendi kendimden... eskiden şık şıkıdım topuklular makyaj ojeler incecik kaşlarla karşılardım kocişi şimdi nerdeeeeee yemek yapsam ii valla
ya işte insan bi bezden ne bekler
esnek bel bandı çok kalın değil çiş durunca kokmuyo çiş yapınca orta kısım kazık gibi olmuyo primadaki gibi yumuş yumuş oluyo fiyatıda uygun aaaa daha ne istisin bide sana heyet raporumu ayarlasın :roflol::roflol:
bence molfix dene bi boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3napak hacı bu imkanlarla ancak mitolojide yaratık olurum ahh bende isterdim posedion olayım ama özgeynen anca bu kaa :roflol:
surem walla 4. ay bizede hiç yaramadı. kızım gecede 1 kez uyanıyodu şimdi 1 de uyuyo 2 de, 5 te, 7 de sürekli uyanıyo. bide uykusu gelince çok huysuzlanıyo. önceden emerek uyurdu şimdi boğuşuyo memeyle. kucağımda pış pışlıyorum uyusun die parçalıyo kendini. ayağımda sallıyım dedim hiç durmuyo. en sonunda sızıyo, napcağımı şaşırdım. evi pok götürüyo hiç bi işe bakamıyorum. düzelcek dimi kızlar, bugünlerde geçicek dimi eyvahedigeldismile
canım ondandır belki doymuyodur ama iştahsızda aynı zamanda ama..mama vermeye çalışıyorum günde 1 veya 2 kez onuda pek içmiyo 30-40 cc anca..canim, sen yavastan ek gidaya basla bence.
benim oglum kurulu saat gibi 2 saatte bir kalkardi.
4.ay ek gidalara baslayinca birden gece 1 kez kalkmaya baslamisti.
karinlarinin doymasi cok onemli.
sen yine ayağında sallıyon..biz hep kucakta..bel mel kalmadı yaaaa..ayyyyyyyyyy heeçç güleceemm yoktuu gıı nete giriyok daa ya ayamda sallıyom uyusada uyumasada orda uyuyo keyif yapıyo tabi benim ayaklarım kurudu vede vücut anatomim bozuldu laelaelaelaelae çıngır çıngır çıngırak sallamaktan gözüm ve beynim döndü sempatiksalakcinni
ayakta gezdirmekten kollarım kas yaptı artık gücümün tükendiği yerde soyuyom belden aşşa ecük dinleniom bebeyi böle hasta ediom gaba ohaoldumsmile ayhhh daha sayamm mı burdayık diye melek bebeklere sahip değilik yane haci heç heveslenme kaydirigubbakcemile3
surem walla 4. ay bizede hiç yaramadı. kızım gecede 1 kez uyanıyodu şimdi 1 de uyuyo 2 de, 5 te, 7 de sürekli uyanıyo. bide uykusu gelince çok huysuzlanıyo. önceden emerek uyurdu şimdi boğuşuyo memeyle. kucağımda pış pışlıyorum uyusun die parçalıyo kendini. ayağımda sallıyım dedim hiç durmuyo. en sonunda sızıyo, napcağımı şaşırdım. evi pok götürüyo hiç bi işe bakamıyorum. düzelcek dimi kızlar, bugünlerde geçicek dimi eyvahedigeldismile
ayyyyyyyyyy heeçç güleceemm yoktuu gıı nete giriyok daa ya ayamda sallıyom uyusada uyumasada orda uyuyo keyif yapıyo tabi benim ayaklarım kurudu vede vücut anatomim bozuldu laelaelaelaelae çıngır çıngır çıngırak sallamaktan gözüm ve beynim döndü sempatiksalakcinni
wannam kızma yaa ben ne zamandır ondan kullanıyom zaten ama bundan sonra kullanmiim dedim esnek olmadıından kafamçokkarıştı
birden seni hayallettim de mitolojik kahramanlara benzemişin hacıı sempatiksalakcinni yoksa yaratıklara mı diimm kaydirigubbakcemile3
incecik baccaklar kaslı kollar dönmüş gözler sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
bizimkide hayatta uyanmıyo..sonra sabah uyanıyorum duyuyorum kalktığınızı diyo..
biara uyuyamıyorum bahanesiyle yatağını bile ayırdı baktım iyce keyfi keyf horul horul uyuyo el attım olaya..yok öyle kaçmak bizimle uyuyacaksın dedimlülülülülülü
ayy sorma yaaaa 2de uyandı emzirdim anam baktım 4.30 gene uyanmış eccük emip geri uyudu
canım ondandır belki doymuyodur ama iştahsızda aynı zamanda ama..mama vermeye çalışıyorum günde 1 veya 2 kez onuda pek içmiyo 30-40 cc anca..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy sorma yaaaa 2de uyandı emzirdim anam baktım 4.30 gene uyanmış eccük emip geri uyudu
oğluşu uyuttum geldim bu arada eşim geldi ev bakmaya gittik aybaşı taşınıcaz ben işe başlamadan yerleşelim diyoruz bakalım nasıl toplanıcaz deniz paşayla eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?