2009 Kasm Anneleri

canim, sen yavastan ek gidaya basla bence.
benim oglum kurulu saat gibi 2 saatte bir kalkardi.
4.ay ek gidalara baslayinca birden gece 1 kez kalkmaya baslamisti.
karinlarinin doymasi cok onemli.

ahh nerde o günler..bigün uyusa gündüz görmedim ya..taa doğduğunda uyuyodu bizimki 2 saat kesintisiz ona az diyodum..aylardır uyku yok..

benimkide her zaman boyle diil.
gece uaptiklari huysuzlugun acisini gunduz cikariyolar.mafoldumben

uyu ve oynanın bel bantı esnek diil ben de bıraktım onu artık hareketlendiler ya raha edemez gibi geldi
ama öbür prima da sızdırıyoo ay molfix mi alem ben de şimcii sempatiksalakcinni

nan, koca bi paket aldim bugun sana guvenip.
simci baska bisey diyonuz.:mymeka:

ayyyyyyyyyy heeçç güleceemm yoktuu gıı nete giriyok daa ya ayamda sallıyom uyusada uyumasada orda uyuyo keyif yapıyo tabi benim ayaklarım kurudu vede vücut anatomim bozuldu laelaelaelaelae çıngır çıngır çıngırak sallamaktan gözüm ve beynim döndü sempatiksalakcinni
ayakta gezdirmekten kollarım kas yaptı artık gücümün tükendiği yerde soyuyom belden aşşa ecük dinleniom bebeyi böle hasta ediom gaba ohaoldumsmile ayhhh daha sayamm mı burdayık diye melek bebeklere sahip değilik yane haci heç heveslenme kaydirigubbakcemile3

uyu ve oynanın bel bantı esnek diil ben de bıraktım onu artık hareketlendiler ya raha edemez gibi geldi
ama öbür prima da sızdırıyoo ay molfix mi alem ben de şimcii sempatiksalakcinni

ya işte insan bi bezden ne bekler
esnek bel bandı çok kalın değil çiş durunca kokmuyo çiş yapınca orta kısım kazık gibi olmuyo primadaki gibi yumuş yumuş oluyo fiyatıda uygun aaaa daha ne istisin bide sana heyet raporumu ayarlasın :roflol::roflol:
bence molfix dene bi boshayallersmile

birden seni hayallettim de mitolojik kahramanlara benzemişin hacıı sempatiksalakcinni yoksa yaratıklara mı diimm kaydirigubbakcemile3
incecik baccaklar kaslı kollar dönmüş gözler sempatiksalakcinni

birden seni hayallettim de mitolojik kahramanlara benzemişin hacıı sempatiksalakcinni yoksa yaratıklara mı diimm kaydirigubbakcemile3

napak hacı bu imkanlarla ancak mitolojide yaratık olurum ahh bende isterdim posedion olayım ama özgeynen anca bu kaa :roflol:

kız ütülesene bebenin kıyafetlerni,ütülemeden olmaz.lmaz:.hele bu kaa küçükken..
ben bebeği bıraktıp bizim tüm kıyafetlerimizi ütülüyom..
ya ben yırttım bez olayından desene şekersempatiksalakcinni
bende deli gibi uyu oyna arıyodum çoğu markette yok..burda sordum hatta nerden alıyonuz diye cevap veren olmamıştı..çok ucuz diyolardı varmış işte bi kusuru..
:roflol::roflol::roflol:
bizimkide hayatta uyanmıyo..sonra sabah uyanıyorum duyuyorum kalktığınızı diyo..
biara uyuyamıyorum bahanesiyle yatağını bile ayırdı baktım iyce keyfi keyf horul horul uyuyo el attım olaya..yok öyle kaçmak bizimle uyuyacaksın dedimlülülülülülü
hepimiz öyleyiz ya..köle modunda hayat geçiyo..buna da çok şükür diyorum depresif olunca gerçi..allahım böyle bi güzellik verdi diye şükrediyorum gerçekten..

çamaşırlar biteli iki saat oldu yeteri kadar buruşmuştur daha beklememe gerek yok :roflol::roflol::roflol: asya kalkıp asmadan gidiym de asim bari lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:

aynencanım..duş almaya bile vakit bulamıyorum nefret ediyorum bazen kendimden..bakımsız ola ola bu moda alıştım ona sinir oluyorum..biraz önce aldım anakucağını banyoda oturdu bende duş aldım anca böyle olabiliyo artık:bbo:

he şu molfix te kaka testi yapmadım bi tek yeni aldık bezi e malum bizim kız haftalık zıçi sızdırıp sızdırmadığını bir hafta içinde anca annarım hahahah kaydirigubbakcemile3
ama şu prima beni deli edio az kaka yapsa bile hemen farketmezsen badyden görüveriyosun dunyanın parası bide sızdırıyoooo klava:

surem walla 4. ay bizede hiç yaramadı. kızım gecede 1 kez uyanıyodu şimdi 1 de uyuyo 2 de, 5 te, 7 de sürekli uyanıyo. bide uykusu gelince çok huysuzlanıyo. önceden emerek uyurdu şimdi boğuşuyo memeyle. kucağımda pış pışlıyorum uyusun die parçalıyo kendini. ayağımda sallıyım dedim hiç durmuyo. en sonunda sızıyo, napcağımı şaşırdım. evi pok götürüyo hiç bi işe bakamıyorum. düzelcek dimi kızlar, bugünlerde geçicek dimi eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fena olmasdı haaa

napak hacı bu imkanlarla ancak mitolojide yaratık olurum ahh bende isterdim posedion olayım ama özgeynen anca bu kaa :roflol:

ayy sorma yaaaa 2de uyandı emzirdim anam baktım 4.30 gene uyanmış eccük emip geri uyudu

uy anam herkes dertlii napacağuk böylee bizim uşak rekor kırıyi uyumamaktaa sabah namazındaa zor bela uyudu 1 saat yine uyandıı meme diye yanını emdii bi acıyla uyandımm dalmışım bünyemi dayanır yaa kusması derkenee salya onu da aratır oldu temiz kalamıyo üst dişleri ha geldi gelicekk bekliyozz havuç ve elma suyu verdim tükürmeyii öğrenmesi kötü oldu hep üstümee atış yaptı sevmedi galibaa bu arsa bez olarak molfix kullanıyom hep memnunumm

canim, sen yavastan ek gidaya basla bence.
benim oglum kurulu saat gibi 2 saatte bir kalkardi.
4.ay ek gidalara baslayinca birden gece 1 kez kalkmaya baslamisti.
karinlarinin doymasi cok onemli.
canım ondandır belki doymuyodur ama iştahsızda aynı zamanda ama..mama vermeye çalışıyorum günde 1 veya 2 kez onuda pek içmiyo 30-40 cc anca..
sen yine ayağında sallıyon..biz hep kucakta..bel mel kalmadı yaaaa..

aynı şeyler canım emme yok doğru düzgün bizde uzun zamandır..uyku zati yoktu ne yapcaz bilmem:bbo:

dua edelim bebelerimiz cok agir deel.kaydirigubbakcemile3

wannam kızma yaa ben ne zamandır ondan kullanıyom zaten ama bundan sonra kullanmiim dedim esnek olmadıından kafamçokkarıştı

bende denemis olurum napim.
bu sabah baglamistim, kaka cikmis beline kaa.akannehir

:roflol::roflol:

benim adami ben yolladim valla salona.
napim, her horlamada kiz uyaniyo.
yatakta bi donuyo 8 siddetinde sarsinti yaratiyo.
sabaha kadar adama ssss kiza pissss demekten ben uyuyamaz olmustum.
bide durttugumde suratima bakip ne var diyo.
ne olcak, horlama diye durtuyorum. sanki gecenin bi yarisi kalkta iki lafin belini kiralim diycem.
hic istemiyodum boyle olmasini ama kizin odasini ayirana kadar, benim ruh sagligim icin hadi canim dedim.

ayy sorma yaaaa 2de uyandı emzirdim anam baktım 4.30 gene uyanmış eccük emip geri uyudu

bence daha cabuk acikiyolar artik.:sinifsinif:

canım ondandır belki doymuyodur ama iştahsızda aynı zamanda ama..mama vermeye çalışıyorum günde 1 veya 2 kez onuda pek içmiyo 30-40 cc anca..

gece muhallebisi falan sever belki ya.
once gunduz dene, dokunmazsa yatmadan once yedir.
bi dene bakalim.
bak darksea de cok sik kalkiyo diyodu ama karni doyunca artik uyuyomus.

oğluşu uyuttum geldim bu arada eşim geldi ev bakmaya gittik aybaşı taşınıcaz ben işe başlamadan yerleşelim diyoruz bakalım nasıl toplanıcaz deniz paşayla eyvahedigeldismile

bizimki hala gazla uyanıyo sanırım kıvranıp duruyo. ya sabahın 5 inde kaka yapmaya uyanıyo. anlamadım gitti walla bazen günde 5-6 kez kaka yapıyo. gündüzleride sanki 30 dk ya kurulmuş. 10 dk geçirse dişimi kırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…